Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שעות ארוכות של "מצב קריירה" אני יכול עכשיו לומר בביטחון מלא שבתור משחק, גראן טוריסמו 4 (ובעצם כל גראן טוריסמו שקדם לו) הוא פשוט משחק משעמם.

אני רוצה את כל המכוניות השוות!!@!

חיפשתי באינטרנט קודים אבל לא מצאתי. האם יש למשחק קודים? אולי יש דרך קלה אחרת להשיג מכונית חדשות?

תודה מראש,

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עמוס , :) בתור משהו שהגיע ל80 ומשהו אחוז במשחק , המשחק לא משעמם , פשוט צריך לדעת לנהוג ולכוון את הרכבים כראוי ( מיותר לציין שבלי בקרות משיכה אם אתה עדיין בטעות משחק עם כאלו.)

אם חיפשת NEED FOR SPEED UNDERGROUND , תחפש את JUICED , חרא משחק , אבל בדיוק זה.

בכ"א

אין קודים שאני יודע עליהם.

מה שכן , אם אתה פונה למרוצי ראלי , ומצליח לנצח את השני ( 2 מסלולים ) אתה מקבל רכב שעולה 270 אלף , ואז אתה יכול למכור אותו , ולחזור על הפעולה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני חייב להגיד לכם משהו - אם אין לכם הגה, אתם מפסידים חצי מהכיף. המשחק פשוט שונה עם הגה, אח"כ לא תרצו לחזור לג'ויסטיק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני חייב להגיד לכם משהו - אם אין לכם הגה, אתם מפסידים חצי מהכיף. המשחק פשוט שונה עם הגה, אח"כ לא תרצו לחזור לג'ויסטיק.

רוני

אתה כמובן לא הראשון שאומר לי את זה... ואכן אני קונה הגה אבל זה יקרה רק באיזור סוכות כשאני בארה"ב.. כמובן שמדובר בהגה הרשמי של המשחק (logitech driving force pro, שעולה רק 100 דולר ד"א, לא עד כדי כך גרוע כמו שצפיתי)

זה גם ההגה שיש לך?

עמוס

פורסם

אני משתמש בלוג'יטק WINGMAN פורמולה פורס GP. זה הגה למחשב, אבל הוא עובד נהדר גם עם ה-PS2.

אני מבטיח לך, עם ההגה אתה תהנה הרבה יותר מהמשחק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נו זהו שברור לי שיש למשחק הזה המון פוטנציאל.. אבל באמת רק אם יש הגה.

הבעיה היא במצב קריירה. אני פשוט לא יודע איפה להתחיל. אני כל הזמן מקבל רק פרוטות על

מירוצים שאני מנצח וכל מה שהצלחתי לקנות עם הכסף עד עכשיו זה אוטוביאנקי אבארת' עם 70 כ"ס

:???:

עמוס

פורסם

המשחק הוא רק לפלייסטיישן 2 אבל יכול להיות שההגה שלך מתאים גם לפלייסטיישן.. אם לא זרקת את האריזה שלו תבדוק.. מי יודע..

פורסם
יש את המשחק הזה למחשב או רק לפליסטיישן? יש לי הגה של מיקרוסופט שמתאים רק למחשב

אם ההגה מתחבר עם USB נסה לחבר אותו לקונסולה, מי יודע, יכול להיות שתצליח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ההגה הזה באמת אמור להיות מעולה ( DRIVING FORCE PRO ) , לצערי היבואן של לוג'יטק לא ממש מתלהב להביא אותו לארץ ( ותאמינו לי שאני יושב להם על הראש מאז שהוא יצא :( ).

ההשערה למחיר להגה בארץ ד"א היא בסביבות ה100 ש"ח ( ולצורך הענין הוא עולה 130$ בארה"ב )

היתרון הגדול שלו , רוני תחזיק חזק , 3 סיבובים מנעילה לנעילה , חוץ מזה גם שיפט בנוסף לFLAPPY PADDLES :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני די בטוח שאין לו flappy paddles.. אבל fp זה לא כזה ביג דיל... יש אותם לרוב ההגאים, גם הכי עממיים.. בהגה הזה העברת ההילוכים היא בעזרת ידית ליד ההגה..

אין יבוא סדיר שלו אבל מצאתי אותו כאן ב-965 ש"ח. זה כנראה המקום היחיד שבוא הוא נמכר בארץ, אבל זה בכל זאת במחיר שהוא כפול מזה שבארה"ב. (100 דולר בערך).

עמוס

פורסם
אני משתמש בלוג'יטק WINGMAN פורמולה פורס GP. זה הגה למחשב, אבל הוא עובד נהדר גם עם ה-PS2.

אני מבטיח לך, עם ההגה אתה תהנה הרבה יותר מהמשחק.

רוני

רוני האם משחק עם הגה מאפשר היגוי פרוגרסיבי?

[כלומר, שבניגוד למקלדת, הפניה של ההגהמעט תפנה את הגלגלים מעט ]

או שמה פשוט מדובר בשליטה מינימלית?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
רוני האם משחק עם הגה מאפשר היגוי פרוגרסיבי?

[כלומר, שבניגוד למקלדת, הפניה של ההגהמעט תפנה את הגלגלים מעט ]

או שמה פשוט מדובר בשליטה מינימלית?

רון.

כל הרעיון בהגה זה שאפשר לשלוט על כמה אתה מסובב את הגלגלים.. אז התשובה לשאלתך היא כן. זה ככה בכל הגה.

עמוס

• תוכן חדש...