Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מממ

איכשהו הייתי סקפטי לגבי ההגה וצדקתי.

ציטוט של החנות "אין לנו את זה בכלל במלאי כבר המון זמן ( להזכירכם ההגה יצא רק לפני 3-4 חודשים ) אולי יהיה עוד חודש"

:(

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז זהו עמוס , שבניגוד לאופטימיות שלך , חיפשתי אותו בארה"ב , המחיר הזול ביותר היה 130 או 140 דולר ( לפני מיסים ! ) והבעיה מבחינתי היה להביא את החבילה לארץ.

ככה שבמחיר הזה הייתי מוכן לקנות.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
היתרון הגדול שלו , רוני תחזיק חזק , 3 סיבובים מנעילה לנעילה , חוץ מזה גם שיפט בנוסף לFLAPPY PADDLES :)

ליביו

וממתי 3 סיבובים מנעילה לנעילה זה יתרון? :wink:

סתם, האמת שזה נשמע כמו הרבה יותר מדי עבודה בשביל משחק פלייסטיישן. תחשוב כמה צריך להזיע בשביל לסיים את הנורבורגרינג עם 3 סיבובים מנעילה לנעילה מול המסך :-)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אז זהו עמוס , שבניגוד לאופטימיות שלך , חיפשתי אותו בארה"ב , המחיר הזול ביותר היה 130 או 140 דולר ( לפני מיסים ! ) והבעיה מבחינתי היה להביא את החבילה לארץ.

ככה שבמחיר הזה הייתי מוכן לקנות.

ליביו

אתה כנראה ממש לא יודע לחפש.

אמאזון מכיר? שם זה 104 דולר

וזה אחרי פחות או יותר 15 שניות חיפוש, וזה מאחד האתרים הכי אמינים שיש.

אחרי 17.5 שניות מצאתי גם את האתר הזה. 99 דולר.

ובקשר להבאת החבילה לארץ אתה צודק, אבל זה לא מה שיגרום לי לקנות את זה במחיר כפול. מחכים שאיזה חבר יסע לשם או שאיזה דודים שגרים שם יבואו לארץ ושולחים אליהם.. זה לא פתרון מיידי אבל בסופו של דבר הוא אפשרי..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

עמוס - 2 המקומות שהראת הן חנויות אינטרנט , ככה שתוסיף עדיין משלוח ומיסים.

אבל לא קריטי , זה מה שמצאתי כשחיפשתי לפני חצי שנה כשהוא יצא , בכ"א כמו שאמרתי , הבעיה זה גודל החבילה.

ראית מה הגודל של הגה רגיל ?

החבילה של ההגה הזה גדולה בבערך 20%.

לאיזה מזוודה בדיוק תדחוף את זה?

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

משחק מדהים...

בייחוד למי שיכול להרשות לעצמו לשחק בו ב HD 1080I.

דבר אחד עד היום לא הצלחתי ואולי מישהו (רוני?) יוכל ללמד אותי משהו חדש.

אין ספק שהגה משנה את פני המשחק לגמרי.. אני מכיר את העובדה מ ה PC

הבדל של שמיים וארץ.......אבל איך לעזאזל אני אמור להשתמש עם הגה בשכיבה?

כלומר במיטה? או בכלל מול הטלוויזיה? ברשותי WINGMAN GP שעובד עם המשחק

אבל לא מצאתי עדיין דרך מלבד לחבר את הקונסולה למסך המחשב (מסובך) ולהשתמש בשולחן שלי.

מישהו?

נ.ב- השאיפה העתידית שלי היא לקנות את כל המתקן המיוחד שכמה חברות מיצרות לבנייה עצמית

כולל ישיבה בצורת F1 עם מקום להגה,הילוכים..וכמובן מושב ריקארו.

אני חושב שכיום ה GT4 שווה את ההשקעה ושלא לדבר על היתרון העתידי בבוא ה PS3 עם גרסת גראן טוריסמו VISION.

פורסם

אני יכול להמליץ לכם על משחק לא ממש חדש, אבל יש שם המ-ו-ן מכוניות! ז"א מכוניות ישנות עד למשאיות וכל מה שביניהם,כולל פורמולה,ראלי ועוד'... השליטה ממש אמיתית! הגרפיקה גם לא רעה!

המשחק הוא toca race driver 2

מישהו יודע איך לעשות שהתמונות יהיו מוקטנות בסוף ההודעה שלי? כי התמונות גדולות וזה תופס מלא מקום

דמו מולטיפלייר שווה לראות! אני ממש אהבתי את המשחק, בלי להתלהב, חרשתי את המשחק הזה כשיצא, הייתי מנצח דמו את כולם באינטרנט :oops:

אפשר יהיה לפתוח חדר ולעשות תחרות של הפורום :)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
עמוס - 2 המקומות שהראת הן חנויות אינטרנט , ככה שתוסיף עדיין משלוח ומיסים.

אבל לא קריטי , זה מה שמצאתי כשחיפשתי לפני חצי שנה כשהוא יצא , בכ"א כמו שאמרתי , הבעיה זה גודל החבילה.

ראית מה הגודל של הגה רגיל ?

החבילה של ההגה הזה גדולה בבערך 20%.

לאיזה מזוודה בדיוק תדחוף את זה?

ליביו

טוב עכשיו אתה כבר סתם מתעקש... בעיקר כשבאמאזון משלוח בתחומי ארה"ב עולה בסביבות הארבעה דולרים פחות או יותר והמחיר כולל כבר את המיסים, סה"כ זה יוצא 110 נגיד על הכל.. וזה רק מאמזון, כשבאתר השני זה עלה עוד פחות.

ובקשר לגודל החבילה, בוא רק נגיד שעם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול לדפוק תרנגולת. :smile:

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
אני יכול להמליץ לכם על משחק לא ממש חדש, אבל יש שם המ-ו-ן מכוניות! ז"א מכוניות ישנות עד למשאיות וכל מה שביניהם,כולל פורמולה,ראלי ועוד'... השליטה ממש אמיתית! הגרפיקה גם לא רעה!

המשחק הוא toca race driver 2

משחק נורא מעצבן. כי כדי לשחק בגיקסא הפיראטית צריך אשכרה לנתק את הכונן דיסקים. כמו טראקמניה.

(אם למישהו יש דיסק של זה ומוכן להלוות לי לאיזה שבוע, אני אשמח)

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

משחק נורא מעצבן. כי כדי לשחק בגיקסא הפיראטית צריך אשכרה לנתק את הכונן דיסקים. כמו טראקמניה.

(אם למישהו יש דיסק של זה ומוכן להלוות לי לאיזה שבוע, אני אשמח)

חחחח ***חחחח היא לא מילה בעברית, נא לכתוב בעברית בפורום*** מה אתה מתלונן על המשחק בגלל שאין לך מקורי

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...