Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יודע מה עכשיו שקראתי על כל הF1STATUS הזה אני מודה, אבל לא בביטוי של לא מגיע לקרסוליים אלא יותר טוב מהפיוניר.

אבל פיוניר יכולה לזקוף לזכותה את העובדה שיש לה 4CH ולאלפיין לא.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
1. לא דיברתי על קטגוריית המקצוענים, אלא על זו שאני השתתפתי בה. ממש לא התכוותי ליוני חזן מאוטופרט, שהוא גם חבר.

2. בכל מקרה, כמו שאמרתי, ההשפעה של ננד יוניט על התוצאה היא זניחה, פשוט ציינתי עובדה. ברכב שלי היה פיוניר 9000 ולקחתי את התחרות, בקטגוריה 2. שוב מציין ההקשר הוא זניח, אך עדיין, ההד יוניט הוא של פיוניר למרות כל האלפיינים שהיו שם. לגבי איכות הסאונד, את זה נראה בתחרות ה EMMA הקרובה, שבה אשתתף גם ב SQ.

3. 760 MP זה היה בזמנו הדגם הכי פשוט שמגיע עם MP3 מדרת ה 60 בסוף (760, 860,960), ואת האכזבה לך ממנו אני מבין, כי הוא חרא מכשיר, האמת, גם ה 960 לא מכשיר ברמה כבוהה, וכן האלפיין טוב ממנו.

אבל לפני שעברו לדגמים האלו היה את ה 9300 ו9400 שהם לדעתי המכשירים הכי טובים שיצאו לפיוניר בסדרה 9, ובמחיר שפוי שניתן להשיג בארץ (ולא 1400 דולר בחו"ל לP9)...

אבל זו לא עובדה, זה כמו שאני יגיד יוני חזן אכל לפני התחרות שעועית בגלל זה הוא ניצח, זה עובדה נכון אבל זה לא משפיע כלל וכלל על התחרות.

קרא אותם.

פורסם
אתה יודע מה עכשיו שקראתי על כל הF1STATUS הזה אני מודה, אבל לא בביטוי של לא מגיע לקרסוליים אלא יותר טוב מהפיוניר.

אבל פיוניר יכולה לזקוף לזכותה את העובדה שיש לה 4CH ולאלפיין לא.

אתה בטוח שהסתכלת טוב?? לא רק שלמעבד של האלפיין יש יציאות ל-8 ערוצים(ארבעה זוגות) אלא גם ישנה אפשרות לחבר שניים בלינק ואז זה נהיה 16 ערוצים, תקרא שם קצת ותראה.

מלבד זאת ישנה עוד יחידה שמורכבת בתנאי שזו המוזכרת למעלה לא מורכבת, שכל תפקידה הוא להמיר את האות הדיגיטלי שיוצא מה-HU ל-6 ערוצים, זה פשוט DAC חיצוני.

איציק.

פורסם

האקולייזר 13 ערוצים בפיוניר הוא גרפי. האקולייזר 5 ערוצים באלפיין הוא פרמטרי ואם נשווה אותו לגרפי אז הוא מעניק שליטה של משהו כמו 15 ערוצים גרפי (עד כמה שניתן לעשות את ההשוואה) ככה שהם פחות או יותר מאוזנים.

לכל מכשיר יש יתרונות וחסרונות. למשל בפיוניר 9600 יש AUTO EQ למי שזה מעניין אותו ול9855 אין. לאלפיין לעומת זאת יש קרוס משוכלל בהרבה. אם AUTO EQ מעניין אותכם אז לבלאופונקט יש מכשיר עם 28 ערוצים.

כל אחד קובע לעצמו ועל פי העדפותיו האישיות איזה מכשיר הכי טוב בשבילו.

פורסם

אייל אני דיברתי על EQ חיצוני אתה לא הבנת את העניין של התרד' הזה, אני מדבר על הDEQP9 ועל הפרוססור החיצוני של הF1STATUS.

קרא אותם.

פורסם
אז רגע רגע, באלפיין אני יכול לחבר LOW MID HIGH SUB ?ואפילו 6?
כשאתה כותב LOW,MID,HIGH,SUB אתה כבר מונה שמונה ערוצים, ארבעה זוגות של ימין ושמאל, OK? זה מה שנותן מעבד הצליל, אם אתה לא רוצה/צריך מעבד צליל אז ישנה אפשרות פשוט לחבר DAC חיצוני שבו יש ששה ערוצים שזה בעצם שלושה זוגות של ימין ושמאל, וזה בעצם כמו HU רגיל.

אגב, לאלפיין יש גם מעבד צליל לדגמים היותר פשוטים שנקרא PXA-H700/701 שאותו יש לאיל וגם בו יש שמונה ערוצים.

איציק.

פורסם

באמת אני מעוניין לשמוע את המערכת שלך, אני מקווה שייצא לי ביום מן הימים.

אם גם הLOW וגם הSUB מחוברים על כמה הם חתוכים?

קרא אותם.

פורסם

אם אתה מחליף לF1 זה יהיה באמת ענק!, דרך אגב הLOW ינגן מ63HZ\56HZ עד?,כי משם מתחיל לנגן המיד...

קרא אותם.

פורסם

זה יהיה ענק אבל צחקתי, אין לי כוונה לעשות את השדרוג הזה. לגבי פירוט של החיתוכים, נתתי אותו בהודעות על תמונות ההתקנה שלי. אני בטוח שבחיפוש קצר תמצא אותן, אין סיבה להשתלט על הת'רד הנ"ל.

• תוכן חדש...