Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ALPINE משווקת את דגם ה9835 כדגם מאוד גבוה...(הכי גבוה בעצם לפני הF1) דווקא אותו אנשים שקונים כנראה קונים כי הם מבינים...הייתי מצפה שדווקא בדגמים הנמוכים היא תנסה למכור לוקשים מפוצצים סטייל דולפינים סירות מרוץ 4 וולט ASL ועוד כהנה וכהנה פיצ'רים מפגרים שילדים מתלהבים מהם

(חוץ מה4 וולט שזה וודו של ילדים גדולים גם)

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קצת מצחיק לשאול אבל לא ראיתי במפרט :D

יש יציאת MUTE לדיבורית ? כי בווליום שאני שומע אם הדיבורית לא תשתיק אותו זה כמו לכבות את הפלאפון בנסיעה :D

פורסם
כמו שסאונדמן אמר, לשניהם יש 2WAY או 3WAY וזה מצבים של הקרוס לא של הטיים דילאי. זה משמש להגברה אקטיבית.

אין הבדל בסאונד בין 2V ל4V הרי לפני כמה ימים הבאתי לפה נגני הי אנד ביתיים שבאים עם יציאה של 250MV! זה גם נטול היגיון. הדבר היחידי שבו זה יכול לסייע בו זה חסינות לרעשים ולדעתי האישית אם יש לך בעיה עם 2V, גם 4V לא יעזור הרבה. אפשר לקרוא על מתח סיגנל בFAQ, מוסבר שם בפירוט. אלפיין בדרך כלל מאוד מדייקים בהצהרות שלהם.

לגבי הפריאווט, מכיוון שכבר נתת דוגמא מאודיו ביתי , מה שלא כלכך מתקשר לנושא.

מכיוון שכל הנצילות היא אחרת,וכן גם ההתנגדות והנפח, וברכב בעל נפח כלכך קטן זה כן משפיע, פרט לכך ,נגנים ביתיים ברמה גבוהה כמו NAD,ROTEL,NAKAMICHI, בד"כ הם 24 ביט, ופרט לכך עם מגיעים עם מעבדי סאונד בילט-אין, אתה מוזמן לבוא אליי הבייתה ולראות כמה משפר אקולייזר של ROTEL את הסאונד של המגבר שלי (NAD) ופרט לכך זה לא ממש בר השוואה, כי אקולייזר ביתי כמו 30 BAND, וכל המערך שונה מבחינת התנגדויות, כמוכן הRCA שיש אצלי בבית(quad shilded ,silver plated) טובים בכמה רמות טובות מעל רוב הRCA שיש לרכב ואקולייזרים עם התנגדיות שיש לבית אין כאלה ברכב,לכן גם ב250MV לא יהיו רעשים.

קצת מוזרה לי ההשוואה, אבל בכל מקרה אני מסכים שבין2V ל4V זה די זניח, אבל בין 2V ל8V יש הבדל הרבה יותר מזניח.

לכן אמרתי לבחור, שב800 ש"ח הוא יכול לצרף למערכת שלו ברכב אחלה אקולייזר עם 7-8V ולכן ה9853 הוא בחירה מצויינת, אבל שוב, לא דיברנו על ההבדלים בפריאווט מבחינת סאונד אלא רק בין 9855 ל 9853 מה ההבדלים בין המכשירים.

ורק פירטתי מהם ההבדלים..

under construction..

פורסם

קצת עדכונים בגלל היתרונות של התצוגה....כנראה אני כן...אלף על ה9855 כי אני יודע מה יקרה...אני אקנה 9853 ואז שנה אני ירגיש באסה שלא הוספתי קצת וקניתי את ה55 אז אני אקח 55 רק בשביל ההרגשה וגם קצת בשביל התצוגה

בכל אופן תודה ענקית לכולם עזארתם לי ברמות שאין לינ לתאר...רק תענו אם יש MUTE לדיבורית בבקשה - תודה

פורסם

על איזו נצילות אתה מדבר? התנגדות? מה הקשר לנפח?

רוב הנגנים הביתיים לא באים עם שום מעבדי סאונד. ממש כלום. בטח לא ההיי אנד ו24BIT יש גם ברכב (לא שזה עוזר במשהו).

מתח סיגנל גבוה יכול לסייע בדחיית רעשים והוא יותר הכרחי כשמריצים כבלים ארוכים. לא מדובר על 5 מטר שיש ברכב אלא על עשרות מטרים.

עשית פה סלט שלם. תקרא בFAQ על מתח סיגנל, תקרא את הציטוטים של ריצ'ארד קלארק, כל הדברים כבר נאמרו ונכתבו אני לא רואה טעם בלחזור עליהם שוב. אם יש לך השגות גש ל www.carsound.com ותכתוב אותן שם. מי יודע אולי תצליח להוכיח לו שהוא טועה.

ב9835 שלי יש MUTE, אין סיבה שב9855 לא יהיה.

פורסם

עם כבר אתם מדברים מה ההבדל בינהם לבין הCDA-9847

מבחינת סאונד ואקוליזר וחיפוש קבצים?

ואני יש לי מגבר גי בי אל 75.4

ומגבר סיני שמגביר תסב יש לי רק כבל ר סי אי אחד שמפוצל לכל המגברים האם אלי להריץ כבלים חדשים לשיפור הסאונד כאשר אני מחליף הד יוניט כמו של אלפין או שמספיק כבל אחד?

יש לי הד יוניט של פיונ יר DEH-P3550MP

וחשבתי להתקדם לאלפין האם שווה?

פורסם

חברה. קראתי את כל השרשור הענק הזה ויש לי כמה דברים להגיד.

1. אני משתמש בהד יוניט - 9000 של פיוניר מזה 4 שנים, ולדעתי, זהו אחד הפאנלים הטובים שיצאו אי פעם. גם אני שמעתי (בעיקר משמועות) שאין כמו אלפיין ושהסאונד שלהם הוא הרבה יותר טיכותי משל הפיוניר...שטויות!!!

אצתי רצתי לי להחליף את הפיוניר המתיישן (שהתצוגה שלו ממזמן לא קריאה..) ב... נכון מאוד 9855 החדש של אלפיין.

גם אני חיפשתי מידע וכו', והלכתי לשמוע את הפאנל.

פשוט זוועה.המעבר בין התפריטים הוא כל כך גרוע ולא נוח שזה לא ייאמן, עד שלא ייצא לכם לחוות זאת בעצמכם! כל עניין תזמון כל ערוץ בנפרד (שזוהי אחת מהאופציות היחודיות של המכשיר) היא לכל היותר משחק ילדים. המכישר מאוד מגביל את המשתמש באופציות הסאונד שהוא נותן, וכל כך קשה לעבוד איתו.

האקולייזר מורכב מ 5 תדרים קבועים, לעומת 13 בפיוניר שנוצר במאה שעברה...

ועכשיו, לאחר שסיימתי לנסות להעביר לכם את האכזבה הרבה מתפעול המכשיר, נעבור לסאונד.

כן. יש הבדל בין הסאונד של הפיוניר לשל האלפיין. האלפיין ממש אבל ממש מעט חד יותר מעט הדוק יותר. אבל בהשוואה לפאנל מלפני 4 שנים....

ולכן החלטתי לא לרכוש אותו.

במקום זה רכשתי את ה 9350, יפני, הדגם היותר מתקדם של סדרה 9, שיצא אף הוא די מזמן (בערך כשנתיים). המכשיר כולל בתוכו DSP מתקדם מאוד, ביחס לBUILT IN DSP, כמו 13 ערוצים באקולייזר, מצבי שמיעה שונים (ממש כמו ברסיבר ביתי) המשנים את הDELAY לרמקולים האחוריים, ויוצרים אפטק של הופעה חיה, מועדון ועוד, ומוסיקה פשוט נשמעת מיוחדת ויפה בצורה בלתי רגילה...

בנוסף פילטרים נפרדים לקדמיים, לאחוריים ולסאב (עם 5 תדרים קבועים לחיתוך)ואני לא ארבה במילים לגבי התצוגה (מפני שגם לי זה לא ממש משנה...)

דרך אגב, אופציות רבות שתיארתי כאן לא קיימות ב 9600, שהוא דגם הדגל כרגע, אני מאמין שבגלל המעבר לייצור בסין\תאילנד\אינדונזיה וכו'...

בשורה התחתונה, התאכזבתי מאוד מהאלפיינים, והופתעתי לטובה מאוד מפיוניר...

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אתה אומר במילים אחרות שתוך כמה דקות\עשרות דקות משחק בפאנל בחנות אתה קובע על רגל אחת את חדות ובהירות הצליל...וקוטל ברגל אחת את יכולות הכיווניות של המכשיר ?

נראה לא יהיר ולא מקצועי - מצטער

בקשר לטיים דילאי לרמקולים אחוריים - רמקולים אחוריים ? מה זה....לא מכיר, בSQ (אליו המכשיר מכוייל) אין דבר כזה

המכישר מאוד מגביל את המשתמש באופציות הסאונד שהוא נותן,

אם אפשר הסבר יותר מפורט על השורה הזאת יהיה נחמד איזה אופציות סאונד\חיתוך מצאת שלא מצאת...

פורסם

בכל אופן תודה ענקית לכולם עזארתם לי ברמות שאין לינ לתאר...רק תענו אם יש MUTE לדיבורית בבקשה - תודה

כן יש.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אח שלי הגיבור שיהיה לך לבריאות קנה את הפאנל ואני מקווה מאוד שתהנה ממנו, בסה"כ רציתי לעזור לך בהחלטה ואתה מנסה ללגלג על כישוריי לבדוק הד יוניט...

לגבי רמקולים אחוריים - עם כל הכבוד לדעתך על צורך או אי צורך בהם, גם ב SQ, אני מזמין אותך להאזין לסאונד ברכבי ולהבין על מה אני מדבר כשאני מדבר על התוספת הכל כך איכותית לסאונד. מצד שני יש כאן עניין של טעם. אני אישית אוהב את הסאונד פחות ישיר ויותר היקפי "פתוח", מאשר סאונד של "במה קדמית", ובהתאם לכך מיידית הפיוניר מקבל אצלי יתרון על האלפיין. עדיין אתה מוזמן להאזין בתחרות הEMMA הקרובה שבה אשתתף גם בSQ ולא רק ב SPL כמו בתחרות האחרונה של אוטופרט.

חוץ מזה:

1. אלו היו שעתיים שלמות ולא מספר דקות.

2. אין לפאנל MUTE. באופן וודאי (9855).

SPL - 143.6DB

"

פורסם
דגם הדגל של פיוניר הוא P9.
וואלה, כבר כמה חודשים לא טיילתי באתר פיוניר.

בכל אופן, אתה מדבר על זה עם ההארד דיסק?

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אתה עכשיו יכול לטייל באתר במקום לדחוף עוד הודעה.

לא, אני לא מדבר על ההארד דיסק.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...