Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וגם אם נניח שהיה צליל יותר איכותי בגללת המתח, אין ל9855 יתרון כי גם ל9853 יש 4V. הRETAIL של ה9853 דרך אגב היה גבוה ב100$. בפעם האחרונה שבדקתי בארה"ב דווקא ה9853 עלה יותר למרות שהוא דגם שהוחלף (לא יודע אם זה המצב עכשיו).

אייל,

אתה מדבר על ה9835, שהוא דגם ממשיך והוא באמת עם 4V פריאווט.(ואגב הוא באמת עולה יותר יקר מה9853).

9853 הוא 2 וולט פריאווט+פיצרים בתצוגות.

בסופו של דבר, שאתה משקיע 3000 ש"ח ומעלה בHU , אתה מצפה שגם תהיה לו תצוגה יפה,ושליטה מירבית על כל מה שניתן.

ולחבר השני, אני אברר לך בנושא של ה אקולייזר, פשוט לי יש אקולייזר חיצוני אז לא ממש טרחתי לבדוק את זה, רק בגלל ה 4V אני הלכתי על ה9855.

אז אני אריץ לך בדיקה על הפיצרים של האקולייזר הפנימי..

under construction..

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז מה שמר בחור מלמעלה טוען בקשר לאקולייזר לא קיים ?

אם ככה אני מרוצה - עדיף עיניים על הכביש ושיר במערכת מדולפין במערכת ומעכה בטיחות על הטמבון

פורסם
נשלח מייל עם תלונה לאלפיין, שישנו את השמות של הדגמים :)

ב53 כמו שנאמר יש את אותם הפיצ'רים כמו ב55 (רק שהוא עם יציאות 2V כפי שכבר נאמר).

בדיוק למה שהתכוונתי, נעשה בלבול:).

אגב, בין 2V ל4V יש מספיק הבדל...

אם אין ליין דריבר\אקולייזר\מעבד = שווה להוסיף את ה800 ש"ח.

בשביל ההשוואה, בפיוניר מהסדרות הסבירות מקבלים 4V (בתכלס זה מגרד את ה3V בקושי..)...

למר בחור , אני עדיין חייב לך את התשובה על האקולייזר...בודק..

under construction..

פורסם

עתיד, באמת שאין לי כח לפתוח שוב את האתר של אלפיין ולהשוות אתה יכול לעשות זאת לא פחות טוב בעצמך. עד כמה שאני זוכר מבדיקה מהירה לשניהם יש אקולייזר 5 ערוצים פרמטרי.

ה2V לא צריך להשפיע ולהוות בעיה. אמרת בכל מקרה שאין לך את הכסף אז אני לא מבין על מה יש פה לשבור את הראש.

פורסם

אין לי את הכסף להשקיע אם זאת תצוגה...כאילו לא רוצה להתחייב תשלומים....

אבל אם זה כבר משהו שישפיע על הסאונד אז אני אמצא את הכסף הזה !!

טוב בכל מקרה תודה רבה רבה רבה על העזרה אייל - אני אכן בדקתי (עוד לפני שפתחתי פה שרשור) ועל פניו לא נראה לי שיש הבדל בינהם לפי המפרט....

ולמר בחור - חאלס עם הוודו הזה.....4V יכול לעזור לך לסנן רעשים - ברגע שההתקנה טובה ואין! רעשים אין שום צורך ב4V

בכל מקרה מחכה לתשובה.....בקשר לאקולייזר

פורסם

ידעתי שאני צודק...

לCDA-9855

יש אופציה ל 2WAY או 3WAY קרוסאובר,

ובCDA-9853 אין.

מה שמשותף לשניהם זה 5 BAND אוקלייזר.

שליטה על סאב:לבל,פאזה ופוקוס.

זה לא ממש נכון לגבי הרעשים.

אבל כמו שאמרתי , לי יש אקולייזר חיצוני עם פריאווט של 8V, וזה מאוד משמעותי.

לפני שאחי ואני בחרנו באלפיין שמענו את הקלריון המקביל ואת הרוקפורד 9420(יש לו 8V פריאווט).

יש הבדל משמעותי בין 2V ל4V ,אך עם זאת- ב800 ש"ח אתה יכול להביא אקולייזר שיתן לך 7-8V פריאוט ואז זה לא ממש משנה בעצם:).

הכי חשוב, שתהנה, שניהם מכשירים מצויונים, הבעיה היא שאף פעם זה לא נגמר, ולפעמים אתה מתבאס אחרי זה שהתפשרת על משהו בשביל עוד כמה לירות(שכרגע נראים לך הרבה).

אך כמו שאמרתי שניהם מעולים ואין להם ממש תחרות...

under construction..

פורסם

מה זה אומר בעברית ? ה2WAY\3WAY הזה מה זאת האפשרות הזאת...יענו הוא יכול לשמש קרוס אקטיבי להגברת דרייברים נפרדים ? נגיד לחבר טוויטר ווופר לערוצים נפרדים ואז לכוון כל אחד אקטיבית ? אם כן...אז תאחלס אין לי בזה שימוש אני לא מתכוון להגיע לרמות מערכת כאלו....אם לא - אני ממתין למה זה עוזר....

פורסם

לשניהם יש 2 WAY או 3 WAY אופציה.

ההבדל לפי האתר חברה בחו"ל הוא.

2V מול 4V > ל 55

ותצוגות במקום כתוביות.

וזהוא. זה הכול !

ויש עוד דבר. מספר מצבים של המסך. זוויות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אז תאחלס אנחנו חוזרים לנקודת המוצא ? הכל מתחיל ונגמר בתצוגה ? אנחנו מדברים על אותו מכשיר כמעט....רק 4PER ותצוגה שונה ?

מרגע לרגע אני נהיה יותר שלם עם ה9853 :D

תודה לכולם על העזרה !! עזרתם לי להרוג את ההרהורים של "אולי ללכת על דגם אחר" תודה !

פורסם

כמו שסאונדמן אמר, לשניהם יש 2WAY או 3WAY וזה מצבים של הקרוס לא של הטיים דילאי. זה משמש להגברה אקטיבית.

אין הבדל בסאונד בין 2V ל4V הרי לפני כמה ימים הבאתי לפה נגני הי אנד ביתיים שבאים עם יציאה של 250MV! זה גם נטול היגיון. הדבר היחידי שבו זה יכול לסייע בו זה חסינות לרעשים ולדעתי האישית אם יש לך בעיה עם 2V, גם 4V לא יעזור הרבה. אפשר לקרוא על מתח סיגנל בFAQ, מוסבר שם בפירוט. אלפיין בדרך כלל מאוד מדייקים בהצהרות שלהם.

פורסם

אייל תאחלס גם אני מאמין שאין שום הבדל....אבל למה יצרנים משקיעים בזה ונותנים פאראוט של 4 ולפעמים 6 וולט ? כאילו מה הקטע כדי לתת אוכל לאנשי הוודו ?

• תוכן חדש...