Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זו מחלה של הסיוויק או שרק לי יש את זה אבל דוושת הגז שלי לא עדינה כמו למשל בקורולה של ההורים.

מה זאת אומרת: לדוושה אין תנועה חלקה בזמן שדורכים אותה, אלא ישנה נפילה קטנה בתחילת התנועה שגורמת לחוסר רגישות וקפיצה של כל האוטו בגלל הפתאומיות שבהאצה. (אני מקווה שלא סיבכתי)

כמובן שלא ישבתי בחיבוק ידיים וגירזתי את הצירים בחלקים הנעים אך ללא הועיל.

מה שכן גיליתי זה שהבעייה מתחילה עוד על המנוע עצמו, בגלגלת שאליה מחובר הויאר (חוט המתכת) שנמתח עם הדריכה של הדוושה. אין לי מושג מה שם החלק הזה ואיך הוא מורכב אבל נראה לי שהוא לא יושב בציר ישר עם המדף אויר שמחובר אליו.

מה דעתכם, יש מה לעשות בעניין בעצמי או שאפנה למוסך?

אשמח לתגובה כי הנושא מתסכל ואני חדור מוטיבציה לפתור את זה בעצמי.

טוליק.

פורסם

אהלן -

בלי שום רצון לפגוע או משהו, אבל הרבה מתוך הבעיות הנ"ל ניתנות לפיתרון עם שימוש רגיש יותר ברגל ימין, פחות רגל מעץ ויותר גלגול של הדוושה כלפי מטה, יותר מאשר לחיצה.

מוטי.

פורסם

תודה מוטי, ואתה לא פוגע,

אני מתכוון לרמת רגישות או חוסר רגישות כזו שאפילו אם אני לוחץ עם היד על הדוושה (כן התכופפתי)

ישנה הקפיצה הזו.

ערב טוב.

פורסם

תופעה דומה קיימת בלאנטיס.

הפתרון המומלץ בדגמים אלו הוא ניקוי בית המצערת.

בית המצערת הוא האיזור בו שוכן פרפר המצערת, ואליו ככל הנראה מחוברת הגלגלת (המתחברת עם כבל הגז).

בחלוף הזמן, בית המצערת מתלכך - מה שגורם לפרפר המצערת לנוע בקושי מסוים - אותו אתה חש בדוושה.

ניקוי בית המצערת מתבצע ע"י התזת תרסיס קרבורטורים וניגוב באמצעות מגבת - אולם אל תחשוב על ביצוע הפעולה הנ"ל ללא התייעצות עם מכונאי מנוסה ברכבך הספציפי.

אגב מוטי - אין הבעיה (לפחות בלאנטיס) קשורה כלל לרגישות הרגל בלחיצה על הדוושה - האמן לי כי אני מתאמץ רבות על ליטוף הדוושה ככל הניתן, ולבסוף מתקבל זינוק אגרסיבי שאף מתלווה בפרפור רגעי במשטח חלק.

אין מילים לתאר עד כמה התופעה מעצבנת והורסת את אופי הנסיעה הרגוע.

לילה טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
כנ"ל בדייהו סופר רייסר :\ נורא מרגיז שהדוושה קשה.

צודק, הדוושה באוטו הזה פשוט מזעזעת.

ה""יתרון"" הוא שכל אוטו אחר שאני נוהג עליו מרגיש כמו משחק ילדים (אוי, הקלאץ', הקלאץ'...)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היי שחף, תודה על ההסבר המלומד.

הקורולה של ההורים עשתה כבר 180 אלף קילומטרים והסיוויק שלי רק 56, ובקורולה זה לא קורה.

שמתי לב שכשאני מפעיל על הגלגלת לחץ לכיוון מסויים (ימינה) אין את בעיית הגז הקשה, ולכן אני מניח שציר הגלגלת לא ממורכז עם פרפר המצערת.

הייתי שמח לעוד תגובות.

בוקר טוב לכולם.

פורסם

אני פשוט לוחץ עם חצי כף רגל והחצי השני תקוע בקיק הפנימי ואז כביכול הרגל נבלמת קצת ואז הדוושה לא קופצת

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

• תוכן חדש...