Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן של קליאו B

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כעבועיים קניתי קליאו B ידנית שנת 99 לאחר שהטויוטה סטארלט שהייתה לי החזירה את נשמתה בתאונת טוטל לוס...

בכל מה שקשור לנהיגה, הרנו הרבה יותר מהנה ויציבה ( למרות שאני מתגעגע למנוע 16 שסתום של הסטארלט המנוחה...).

הבעיה שלי היא עם המזגן. בניגוג למזגן של הטויוטה שבעוצמה בינונית הוא היה יכול לגרום לפינגווין לדלקת ריאות, המזגן של הקליאו הרבה יותר חלש. הוא אמנם מקרר מצויין ומהר (מבחינת הטמפרטורה ) אך העוצמת מניפה שלו היא ממש חלשה.

שאלתי היא, האם זה המצב הנורמאלי בקליאו B?, והאם ניתן לעשות משהו בנידון כדי לקבל עוצמה גבוהה יותר מהמזגן.

אם מישהו במקרה יודע גם נתונים טכניים על המנוע ( מומנט והספק כפונקציה של הסל"ד ) אני יותר מאשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

מה נפח המנוע? אצלנו בקליאו שנת 2002 1.2 המזגן מקפיא את העצמות בשיא החמסין. אני לא יודע איך המזגן בסטארלט היה, מצא מישהו עם קליאו ובדוק איך אצלו המזגן. יכול להיות שאתה צריך למלאות גז

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

היום חזרתי ממוסך קרסו חיפה עם בעיה דומה ברנו מגאן שנת 2001 1600

החליפו לי את המסנן אויר לאבופרטור בעלות של 75 ש"ח

ועוצמת המניפה שלו הכפילה את עצמה

אולי זה יפתור לך את הבעיה?

• תוכן חדש...