Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה 16V / פולו 16V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הרכבים הנ"ל קיימים דיונים רבים, במיוחד על הפולו 16V.

לשניהם מנוע 1.4 ולשניהם 100 כ"ס. לפי הנתונים הרכבים דומים מאוד, בנוסף לכך שתיהן מאותו קונצרן...

הפאביה קצת יותר זולה מהפולו, בהנחה שהפולו קצת יותר מאובזרת.

אם כן, מהם ההבדלים בין הרכבים, איזה יתרונות יש לרכב אחד שאין לשני ואיזה מהם עדיפה לפי דעתכם?

בתודה,

Vertigo

~If you cant lower heaven, raise hell~

פורסם

הפאביה לא "קצת" יותר זולה אלא ב-20 אלף שח לפחות.

ככה לפחות תומחרה הפולו הקודמת, לפולו החדשה עוד אין תימחור למנוע הזה.

אני בכלל הייתי הולך על האחות השלישית, האיביזה, יש לה את העיצוב הכי יפה (טעם אישי) ואת הכיול מתלים הספורטיבי ביותר מן השלושה.

ודיי במפתיע המותג שלה מאוד חזק http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=5106

ואם אלייד מוטורס (יבואן סיאט) לא חלק מצ'מפיון מוטורס זה יתרון.

פורסם

ידוע לי כי יש דגם חדש של הפאביה שצריכה להגיע לארץ בזמן הקרוב, למרות שלפי מה שראיתי אין כ"כ הרבה הבדלים בין הדגם החדש לישן. ירידת הערך של הפאביה הנוכחית תהיה רצינית עד כדי כך?

מה בנוגע לביצועים של 2 הרכבים, איך הם משתווים?

פורסם

אל תיקח את הפולו בגלל שהיא פולקסווגן. חובה לעשות נסיעות מבחן.

אכן יש כאלה שיעדיפו את הפולו רק בגלל שהיא פולקסווגן, אך אותי מעניין איך 2 המכוניות משתוות ללא כל התייחסות לתדמית של המותגים...

XENON, שקלתי את האיביזה אך לאחר כמה התלבטויות החלטתי שהיא לא בשבילי. עם זאת, אני שוקל לבדוק את הדגם הקודם של האיביזה, שנת 2001, עם מנוע 1.8. אם למישהו יש ניסיון ברכב הזה, אני אשמח לשמוע גם לגביו דעות.

פורסם

למען אריכות ימים לך על פולו.

אין מה לעשות בסופו של דבר סקודה היא סקודה.

מחיר נמוך היום יעלה לך ביוקר מחר :shock:

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

היתה לי הזדמנות להנות בפביה ל-3 ימים,נסענו אני ואשתי לצפון הארץ לכיוון מעלות,

לצימר בהילה (די מומלץ).

הרכב היה מהנה לנהיגה,נח,ללא ספק שקטה מאד,אפילו בסל"ד גבוה,מזגן עד הסוף,150 קמ"ש כביש 6 (לא באופן קבוע)והכי חשוב חסכונית בדלק!!! רק בסוף היום השני נכנסתי לתדלק בתחנת דלק בשלומי ועוד נשאר יותר מרבע טאנק,ותאמינו לי חרשנו את אזור הצפון.

לא אהבתי את המראות החיצוניות שלה כאילו התקמצנו בהם והיה הבדל בצורתם של המראות.

הרכב נאה מאד לטעמי מרווחת,מגיבה היטב(הרכב היה גיר ידני) והכח היה זמין (לפחות כך הרגשתי).

לא אהבתי את הגימור של לוח השעונים(אולי בגלל שהיא היתה שייכת לחברת השכרה ולא משכירים את הדגם האקסקלוסיבי ביותר).

או שפשוט בפולספאגן מפחדים שהסקודה תעלה על הפולו שלהם...

לטעמי הפולו משעעמת במראה שלה עתיקה כזאת,ובעוד הפאביה שיושבת על אותה שילדה,פשוט נותנת להרגיש הרבה יותר,

נראית כמו קיסר רומא במיוחד עם הסמל והגריל הנוצץ שלה והצבע הלבן שעוטף אותה.

הסחירות של הפולו קצת יותר מבוססת בשוק,אבל כשעם ישראל יגלה את הפאביה

אני בטוח שהיא תהווה תחרות מעניינת לפולו.

בכל מקרה ביום שאמכור את הרכב הפרטי שלי אחפש לי פאביה חביבה...אם יהייה מספיק תקציב:roll: .

בהצלחה לך בהחלטה,

תומר.

פורסם

אוראל הסקרים הללו לרוב לא רלווטים, אם היה מדובר במכונית נטו-ניחא.

אבל בסקרים גם חלק מהניקוד הוא בשירות המוסכים, ירידת הערך, קלות המכירה, הנוחות של המכונית (ויקח לנו עוד הרבה זמן עד שנגיע לרמת הכבישים באירופה) וכדומה- דברים אלה לא רלוונטיים לשאר המדינות מלבד המדינה שבה הסקר.

ובעיקרון אין פה יותר מדי התלבטות, ב-90 אחוז מהרכיבים מדובר באותה מכונית. זה בחירה של טעם אישי אבל צריך לזכור שהפאביה עולה כ-20 אלף שח פחות.

בנוגע למראה של הנוסע, מדובר במראה פנורמית ומראה פנורמית לא בטיחותית כלל ונותנת לך פרופורציה לא נכונה לגבי העולם שמאחורי המכונית, מומלץ להחליף למראה רגילה לכל דבר.

• תוכן חדש...