Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שזה סוף סוף הגיע!!! אחרי שהתלבטתי בנוגע לשאלה מה כדי יותר לקנות 205 או קליאו??? הבנתי שה-205 עדיפה מבחינת אמינות אבל כל זה יכול להשתנות בהתאם למצב הרכב אזז חיפשתי באמת הרבה 205 סטייל ולא מצאתי אחת במצב טוב שלא נדבר על זה שהאוטו לא הכי מרווח והיום הלכתי לבדוק קליאו שנת 92 שעשתה 1700000 שהיא במצב ממש טוב מבחינה מכנית לפי מה שבדקנו(חיצונית היא סבירה למודל) וכנראה כבר מחר העיסקה תחתם בכל מקרה,רציתי לדעת מה אני צריך לבדוק בעיקר ברכב חוץ מהמזגן שבדקתי מערכת קירור(אמרו פה גם בוקסות אחוריות אבל לא בדקתי :() והאם הרכב הנל יכול להפתיע אותי מבחינת תיקונים ואמינותו?? בניגוד למה שרשמו עליו בפורום ייעוץ כלי רכב בנוגע לשאלה שלי.

ובעזרת השם אחרי שאני אקנה אותו מה הטיפולים המיוחדים שצריך לעשות לו? והאם הטיפולים שלו יקרים מאד ביחס למתחרות שלו בשנתונים הללו הבנתי שיש הרבה חלקים והם לא יקרים אבל הטיפול יקר בגלל הצורה שהחלק המכני שלה בנויי מקשה על הטיפול כל זה נכון??

אני יודע שזה ממש הרבה שאלות אבל זה ממש חשוב לי תודה רבה ושבת שלום.

• תוכן חדש...