Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהירות מופרזת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תבלבל את המוח , וסליחה על הביטוי - אבל כשאתה מטעה אחרים - אין ברירה.

57 קמ"ש מעל - נכנס לקטגוריית עבירת המהירות של 41 קמ"ש ומעלה מעל המותר בכביש בין עירוני.

אכן עשר נק' , ובנוסף , ללא ייצוג מתאים (קרי עו"ד מנוסה בתחום) , בטח ובטח לנהג חדש - העונש הכמעט אוטומטי הינו שלילה בפועל , ארוכה למדי.

הליך הוצאת הרשיון מחדש הוא לא נורא בעיניך ? מה כן נורא בעיניך ? גולאג עם עבודת פרך ?

לדעתי אסור ללכת לבית משפט ללא עו"ד בנסיבות שתוארו , אבל כל אחד יעשה מה שטוב לו.

אני עם שמר....אם אתה הולך למשפט בלי יצוג מתאים חבל עלייך אין לך מה לחפש בבית משפט

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם
עשינו כמה בירורים במשפחה והתברר שאני נסעתי כמה לא מפתיע.... לומר את האמת אני לא נוסע בכאלה מהירויות לומר את האמת?!?! נראה שאם האמת הייתה עוברת מולך ברחוב לא היית מזהה אותה בכלל.. יש מצב שזה טעות? הרדאר טעה.. נכון.. ואתה אומר את האמת.. ברור.. וזה שאתה נהגת זו בכלל עלילה... :evil:

אני כנראה יפיל את זה על סבא שלי שלא נוהג כבר שנתיים יש מצב שיהיה בעיה עם הרישיון כיאה לכל ח*א קטן אחר שחושב שהוא מעל לחוק.... הרישיון קיים אבל צריך לבדוק אם הוא לא חידש אותו או משו.... אני במקום הסבא שלך, אם אכפת לו משהו מהנכד המטומטם שלו שהוא נהג חדש ונוסע במהירויות אסורות מאוד, מבקש מהשופט לקחת לך את הרישיון לכמה שיותר זמן, אולי תתבגר במהלך הזמן הזה, תלמד לקחת אחריות על מעשים שלך ותלמד שעל טעויות משלמים.

אתה יודע לשלוט ברכב במהירויות כאלה?

אתה יודע מה לעשות אם תכניס את עצמך למצב ביש?

אתה תידע איך להציל את הסובבים אותך מהטעויות שלך?

ולזה שציטט תרד אחר שלי שהיה רשום שעברתי בכתום היה רשום, אה? עוד פעם מעלילים עליך מסכן שלי, ממש רחמים..... השוטר ירד מזה ולא נתן לי שום דבר האוטו חזר לכביש כי יש לי קרוב משפחה שוטר אני מאוד מקווה שהשלילה הקרובה תוציא לך גם את הקטע של "לגנוב רמזורים" מהראש.. חחחח אם היית מנקה את המקלדת לא היו נתפסים לך המקשים דיבר איתו הוא החזיר לי את הרישיון הכול נגמר יפה בלי שקל חבל מאוד!

מוטי שדי נשבר לו הזית מילדים דפוקים שבטוחים שהם מעל לחוק.

ורק למי שהיה לו ספק, את התגובה שלי כתבתי כאחד המשתמשים ולא כמנהל.

פורסם

קח עו"ד ...

כל מי שיעמוד למשפט על כזאת עבירה יקבל שלילה של לפחות

90 יום (מה שאומר טסט ותאוריה מחדש ) שלא לדבר על נהג חדש

עו"ד טוב (שעולה בין 300-500 דולר ) יכול להוציא את הנאשם בקנס

גדול יחסית אב שווה במקום השלילה

לא משנה מה שלא תעיז ללכת בלי עורך למשפט !!!

פורסם

קח בחשבון שאם סבא שלך יחליט לעשות עימך חסד ולקחת עליו את האשמה, יש סיכוי גבוה מאוד שהוא יקבל שלילה לצמיתות.

יש לבתי המשפט נטיה להציע לנהגים קשישים שלילה לצמיתות (כלומר - "הורדה מהכביש") כעסקת טיעון לעבירות חמורות. בלי קנס, בלי כלום. אבל אין יותר לנהוג.

שייקח את זה בחשבון. וגם אם הוא במילא כבר לא נוהג - שיבין איזה טובה ענקית הוא עושה לנכד שלו על ההסתבכויות המטופשות שלו.

פורסם

קח בחשבון שאם סבא שלך יחליט לעשות עימך חסד ולקחת עליו את האשמה, יש סיכוי גבוה מאוד שהוא יקבל שלילה לצמיתות.

יש לבתי המשפט נטיה להציע לנהגים קשישים שלילה לצמיתות (כלומר - "הורדה מהכביש") כעסקת טיעון לעבירות חמורות. בלי קנס, בלי כלום. אבל אין יותר לנהוג.

שייקח את זה בחשבון. וגם אם הוא במילא כבר לא נוהג - שיבין איזה טובה ענקית הוא עושה לנכד שלו על ההסתבכויות המטופשות שלו.

אישפוז השופט לא מפגר....הוא יבין שסבא שלו לא נסע במהירות כזו,למען האמת אין אף סבא שנוסע מעל ל80 אז שלא נדבר על 147

החיים הם אפס למאה

פורסם

החוק לא מתיר לשופט שיקול דעת בסגנון "הוא מבוגר מידי אין מצב שזה...תגיד, בן כמה הנכד שלך ? 19 האאאא טוב זה בטוח הנכד שלך תביא אותו לפה אני ארשיע אותו"

אנשים יושבים בכלא כי הם לקחו על עצמם תיקים של אחרים (שמעיה אנג'ל מוכר לך ?) וכולם ידעו אבל אין מה לעשות שבן אדם מודה באשמה אפשר לדחוף אצבע לתחת

במקרה של הטמבל הזה אני מקווה מאוד שסבא שלו יתנגד בתוקף, ושהוא יקבל איזה חצי שנה שלילה בפועל שתאפס אותו,

יבוטל החופש הגדול לאלתר !!!!

פורסם

האם מישהו שהוא לא נהג מרוצים באמת יודע לשלוט ברכב שלו ב 150 קמ"ש?

בכל הקורסים המתקדמים שעשיתי המהירות בהם בוצעו התרגילים היו מקסימום 70 קמ"ש. באימוני ההחלקות אפילו פחות.

השאלה היא אם נניח שאני מסוגל לשלוט ברכב במהירות של 50 קמ"ש במצב חירום, מה קורה ב 100 קמ"ש? מה עם החבר'ה בגרמניה שנוסעים 200 קמ"ש?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אישפוז השופט לא מפגר....הוא יבין שסבא שלו לא נסע במהירות כזו,למען האמת אין אף סבא שנוסע מעל ל80 אז שלא נדבר על 147

אתה באמת חושב או שזה רק סטיגמות, תגיד לי מה מפריע לו להאיץ למהירויות כאלה הגיל, תעשה לי טובה.

אני כותב את ההודעה הזאת בתור נהג בן 17 שלא תעלו לעצמכם לראש שכולנו חוליגנים (כמו שכבר כתבתם כאן).

ובכל זאת אני עם כולם הפעם. כי בנוסף לכל הסיבות הנורא הומניות שנאמרו כאן שאתה מסכן את הסביבה,

אני נגדך בגלל סיבה קצת יותר אנוכית (אנוכית מבחינת הנהגים החדשים). אם כן חס וחלילה היה קורה משהו. אז עוד מיקרה היה ניכנס לסטטיסטיקה של נהג פסיכופת, מיתאבד, סכנה לציבור, רוצח שבגלל ששנסע במהירות המופרזת הזאת ופגע באנשים מסביבו, מה שהיה גורר עוד הגבלות ואיסורים על נהגים חדשים(לא שעכשיו זה לא ניכנס לאיזה לישכה לסטטיסטיקה אבל אז האפקט היה הרבה יותר גרוע לנו)

אני אומר שב אתה עם עצמך, ותחשוב אם באמת היה אולי שביב של סיכוי שכן אתה נסעת.

אם כן קח אחריות צא הכי גבר שאפשר מהסיפור ותקדיש את הזמן שאתה מבלה בשלילה\שיעורים מחדש

לכמה ביקורים בבית לוינשטיין.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

פטיש הלילה,

אל תשכח שמהירות מופרזת היא לא הגורם העיקרי לתאונות הדרכים. צריך לדעת מתי אפשר לנסוע מהר או לאט (נסיעה בהתאם לתנאי הדרך). יש עבירות הרבה יותר מסוכנות כמו סטיה מנתיב או הצמדות לשמאל (עבירה שגורמת לעבירות של סטיה מנתיב ועקיפות לא חוקיות מצד נהגים אחרים). דיבור בדיבורית או בפלאפון, אי מתן זכות קדימה, וכו' וכו'.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אתה באמת חושב או שזה רק סטיגמות, תגיד לי מה מפריע לו להאיץ למהירויות כאלה הגיל, תעשה לי טובה.

לא הגיל....אבל אתה יכול להסכים איתי שמישהו בן 65+ יפעיל שיקול דעת הרבה יותר טוב ממישהו בן 17

ולא יסע 57 קמ"ש!!! מעל המותר

החיים הם אפס למאה

• תוכן חדש...