Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי להאמין שהם יעמדו בהתחייבות הרי זה יכול לצאת הרבה מאוד כסף

ואתם בטוחים שזה לא רק לבעלי טיוטה?

זהו נראה לי שכן, אנשים עם טויוטה הם יבשים מאוד ולא נראה לי שהם יודעים מה זה פאב ככה יוניון מוטורס לא יפסידו אפילו אגורה. :lol:
פורסם

ומה אם אני הולך למסיבה עם שתיה חינם? זה תופס?

בעזרת הפעלת קצת היגיון, אפשר להבין שההגבלה היא על העלות של המונית ולא העלות של המשקאות בפאב. :?

פורסם

כמן כן ניתן להבין שזהו רעיון גדול וחכם אבל בארץ זה לא ילך כי כל ישראלי יחשוב איך לעשות מזה כסף...

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
אבל צריך להוכיח שאתה שיכור בעזרת הקבלה מהפאב...

מה לא היה ברור במה שכתבתי?

צריך קבלות מהפאב בלי קשר להגבלה, אלא רק בשביל ההוכחה.

אבל ההגבלה של ה50 ש"ח היא רק למונית.

פורסם

ואם לא שתיתי בכלל בפאב? :)

אם בסה"כ קניתי צ'יפס ופסטלים, וכל הערב שיחקתי סנוקר? :p

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אכן יוזמה מבורכת שתורמת לכל הצדדים.

נ.ב.

כמו כן זה תורם לשוק המוניות כך שמבחינת פירסום לציבור נהגי המוניות זה גם לא רע (אם טויוטה מנסים להכניס את רכבים בעלי מנוע הדיזל לשוק הנ"ל).

פורסם
ואם לא שתיתי בכלל בפאב? :)

אם בסה"כ קניתי צ'יפס ופסטלים, וכל הערב שיחקתי סנוקר? :p

זאת בדיוק הסיבה שבגללה זה לא ילך בארץ.

כולם מנסים לנצל, לסחוט, לעבוד ולדפוק את מי שמנסה לעזור!!

היית בפאב, שתית - קח מונית ותגיד תודה ששומרים על התחת שלך!

היית בפאב, לא שתית - תנצל את זה שאתה לא שיכור ותחזיר אותך ואת החברים שלך הביתה. תצא גבר, אל תצא אפס.

בגלל אנשים כמוך הם יפסיקו את המבצע, שבכוונתו לעזור לאנשים שנקלעו למצב הזה בטעות, ולא בכוונתו לעזור לאנשים שיכולים להחזיר את עצמם וחבריהם הביתה.

תגיד תודה ותשתמש בזה רק כשבאמת תצטרך. כי אם תשתמש בזה סתם, הם יפסיקו את המבצע, וכשתקלע למצב הזה לאחר הפסקת המבצע נראה אותך מצטער על מה שעשית.

פורסם
מה לא היה ברור במה שכתבתי?

צריך קבלות מהפאב בלי קשר להגבלה, אלא רק בשביל ההוכחה.

אבל ההגבלה של ה50 ש"ח היא רק למונית.

אבל איך תוכיח ששתית אם אין קבלה על שתיה :?

הרי זה שתיה חינם!

פורסם
זאת בדיוק הסיבה שבגללה זה לא ילך בארץ.

כולם מנסים לנצל, לסחוט, לעבוד ולדפוק את מי שמנסה לעזור!!

היית בפאב, שתית - קח מונית ותגיד תודה ששומרים על התחת שלך!

היית בפאב, לא שתית - תנצל את זה שאתה לא שיכור ותחזיר אותך ואת החברים שלך הביתה. תצא גבר, אל תצא אפס.

בגלל אנשים כמוך הם יפסיקו את המבצע, שבכוונתו לעזור לאנשים שנקלעו למצב הזה בטעות, ולא בכוונתו לעזור לאנשים שיכולים להחזיר את עצמם וחבריהם הביתה.

תגיד תודה ותשתמש בזה רק כשבאמת תצטרך. כי אם תשתמש בזה סתם, הם יפסיקו את המבצע, וכשתקלע למצב הזה לאחר הפסקת המבצע נראה אותך מצטער על מה שעשית.

אני ממש לא מתכוון לעשות את זה..

למען האמת - אני תמיד זה שלא שותה כדי לנהוג בחזרה עם כל החברים השיכורים שלי..

בתור מישהו שחברים שלו היו מעורבים בתאונה בגלל רכב של שיכורים עם נהג שבקושי ראה ממטר

אחרי שהוא עשה תחרות שתיה על בקבוק שלם של אבסולוט עם הבחור שיש לידו

אני האחרון שאנסה לנצל את המבצע הזה שלא לצורך כדי שיפסיקו אותו.

בסה"כ רציתי להראות שהעובדה שיש קבלה מבר או פאב או WHATEVER לא אומרת שהבןאדם שיכור..

ומצד שני, במסיבות שיש שתיה חינם, והנהג כן שיכור, אין קבלה שאפשר "להגיש"..

חוצמזה שלך תסביר לבןאדם שיכור שהוא צריך לקחת את הקבלות גם על מה שהוא שתה וגם על המונית..

פורסם

לי נראה שהמטרה פה היא לגרום לנהגי מוניות להתחיל להפעיל מונה... :wink:

hope for the best, expect the worse.

פורסם
לי נראה שהמטרה פה היא לגרום לנהגי מוניות להתחיל להפעיל מונה... :wink:
או שיסכמו מראש על מחיר של 50 ש"ח גם לנסיעות של 20 ש"ח - הרי הנסיעה על חשבון טויוטה..

פורסם

אני לא מבין אנשים...

למה שאני ינסה לעבוד עלייהם לאכול ציפס ושניצל ואז אני ייקח מונית שעולה לי 10 שקל, ואז אבקש מחבר להסיע את הרכב הבייתה (כי צריך חשבונית ממונית) ואז טויוטה יראו חיוב של עשר שקל ישלחו עשר שקל.

וכל זה אני יעשה בישביל גג חמישים שקל?

מי שעושה את זה באמת מקרה אבוד.

סתם ביזבוז של זמן.

טויוטה (שבטוח שיש להם אינטרס מזה, כמו מה שעכשיו אתם עושים פירסום ענק לטויוטה) מציעה לך מונית חינם הבייתה אם אתה שיכור, אתה רוצה לעבוד עליהם ולהרוויח איזה 30 שקל?, תעבוד עלייהם אם זה מה שיעשה לך טוב, ללכת לחברים לומר: "עבדתי על טויטה הרווחתי להם 50 ובגלל זה הם ביטלו את המצבע (בגלל אנשים כמוך) ובגלל זה בן אדם אחר שבאמת שתה עשה תאונה". אז תעשה את זה.

כל הכבוד לך "איזה גבר".

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

• תוכן חדש...