Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקרוב אני מוכר את ה307 שלי !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יד ראשונה

לבנה

13 אלף ק"מ

אין פגיעות שלדה, ללא תאונות!

הטלפון הוא של סוחר (לא.. הפעם לא אני) כי אין לי זמן להתעסק במכירה... אבל תאמינו לו , בובה של אוטו !!!

תמונות:

HPIM0762_wa.jpg

RM12532665_s.jpg

*** עריכה - הכתוב הינו מתוך כתבה בYNET - שזה הלינק שלה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3106399,00.html, את התמונות צילם דקל תנקל. נא לציין פרטים אלו כשמפרסמים הודעה כזו ***

פורסם

אויי ויי

אתה צילמת אתץ זה?

איפה זה קרה ואיך בדיוק?

אני מאוד מקווה שלא היה אף אחד בפג'ו...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

יש תאונות ? כי לפי התמונה , נראה שהייתה נגיעה קטנה...

אבל זה בטח כלום... אני בטוח שאין שאסי :hihi: :hihi: :hihi: :hihi:

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

צחוק צחוק, אבל תוך חודש הרכב הזה חוזר לכביש ובמודעה יכתבו: יד ראשונה, 13000 ק"מ, ללא תאונות, באחריות!

ולא חבל על האוטו?! זה אוטו חדש. אם היה לי אוטו חדש וזה מה שהיה קורה לו בעל המשאית היה מקבל תביעה של עשרות אלפי שקלים.

פורסם

צחוק צחוק, אבל תוך חודש הרכב הזה חוזר לכביש ובמודעה יכתבו: יד ראשונה, 13000 ק"מ, ללא תאונות, באחריות!

ולא חבל על האוטו?! זה אוטו חדש. אם היה לי אוטו חדש וזה מה שהיה קורה לו בעל המשאית היה מקבל תביעה של עשרות אלפי שקלים.

שטויות.

היית מקבל מחירון וסותם את הפה. זה החוק. אין קשר אם זה רכב חדש או ישן.

Back to the original - NC again.

פורסם

כמו שכתבו באחת התגובות..

האשמה בכך הייתה בעלת הפז'ו...

תראו כמה מקומות חניה היו, והיא בחרה דווקא בזה!!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

היית מקבל כסף מהביטוח - הביטוח כבר היה תובע את הביטוח של הנהג משאית..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

במקרה כזה מקבלים את כספי הביטוח ושותקים..כמו כל טוטלוס לא משנה אשמה של מי הביטוח משלם..בכלל בכל תאונת דרכים אין חוכמות והביטוח מחוייב לשלם, יותר ממחירון (100%) במקרה כזה לא נראה לי שאפשר לקבל

1.8T 8)

פורסם

אפשר - אם תוכיח שנגרם לך נזק...מעבר לרכב עצמו, יענו ? אם תוכיח נגיד שהיית צריך ללכת לרכוש עכשיו צ'יפ לאיזה מודול הייטקי ב30 שקל במקום 6 מליון שקל ובגלל התאונה איחרת לפגישה וזה נמכר למישהו אחר...אתה יכול לתבוע 6 מליון שקל

גם אם אתה עצמאי אתה יכול לתבוע אובדן ימי עבודה בעקבות התעסקות עם ניירת וחרטות, וכו' וכו'....כ-ל נזק שנגרם לך בישיר או עקיפין בעקבות התאונה הוא בר תביעה....

פורסם

הרכב הזה יימכר באיזה טרייד אין בנתניה, אל תדאגו...

לדעתי דרך אגב, גם קרון הרכבת שנהרס בתאונה בצומת רבדים, יימכר באיזה מגרש של קרונות אחרי שיתקנו לו את השאסי....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...