Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים שלום.

חבר שלי רוצא ליקנות רמקולים קידמיים לרכב שלו - סוזוקי בלנו 1998.

אז יש 2 שאלות:

1. איזה גודל הרמקולים הקידמיים ברכב?

2. ואילו רמקולים טובים אפשר ליצוא בסכום של 200 - 300 ש"ח

תודה.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אם זיכרוני אינו בוגד בי אז המידה היא 6.5"

+300 שח אולי אפשר להביא קומפוננט של מגנט מסידרת בול פאוור .[רצוי מגבר אבל לא חובה]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זהוא שהקטע הוא שהצעתי לו לקחת קומפוננטים, אבל לקומפוננט דרוש מגבר (אפשר בלי, אבל רצויי - מאוד רצוי מגבר.) והוא לא בן אדם שמוכן להשקיעה כסף לזה.

הסכום של 300 ש"ח זה המקסימום, אז עדיף כמה שפחות (כי עוד פעם, הוא לא בן אדם שמוכן להשקיעה במערכות)

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

רק רציתי לציין שצריך לעשות ההגבהה עבור הבלנו שתתאים ל6.5, ויש מצב שגם תצטרך לאכול קצת מהפח בצדדים..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

התקנתי על בלנו 97, ואם אינני טועה גם על אחת עם 2 מודלים מעליה.

בשניהם החור היה מאוד קטן, היה צריך לעשות חיתוך משמעותי בפח.

ובגלל החלון , הגבהה של כימעט 2.5 ס"מ בשביל שלא יהיה מגע.(תלוי באלמנט)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בבלאנו זכור לי שמכסה פלסטיק שסוגר את הדלת אז המרחק בינו לבין הפח הפנימי די גדול דבר היאפשר הגבהה בשקט.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

סבבה, בקשר לגודל הבנתי, 5.25 ויספיק.

אבל מה אם הרמקול? מישהוא יודע על משהוא נחמד במחיר סביר?

פורסם

התקציב שלך דיי נמוך היתי אומר, היתי פונה ללוח יד שניה אולי תמצא שם משהו שיענה לדרישות שלך.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני לא מחפש משהוא על רמה, אלה משהוא שיתן תמורה יחסית טובה למחיר שלי, אם הייתי הולך על מחיר גבוהה יותר אז כבר בטוח הולך על קומפוננטים, וזאת לא המטרה שלי.

ותקציב של 200 - 300 זה תקציב מספיק בישביל רמקול 5.25, לפחות ככה אני חושב. אני פשוט לא יודע מה ליקנות.

• תוכן חדש...