Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויכוח הוא דבר טוב, מפרה והוא קיים מאז אבותינו ע"ע שו"ת וגמרא אבל חברה אין צורך בהתערבות של מנהלים בכתיבה אנא היו חבריים כלפי איש ורעהו.

כואב לראות את המצב הזה.

לגופו- אני לא חושש ממוסכים, ומבין שאוטו יכול להתקלקל מפעם לפעם רק שלא יהפוך אותי לספונסר של המוסך.

ידוע לי שבאימפרזה יש בעיה עם דלק ונדמה לי שנהוג לשים משאבה חזקה יותר.

גיר מפורק של אימפרזה גרוס כולו כבר ראיתי ואני מודע לבעיה של ראשון שני בהעברות.

זה שקלאצ' יעוף בנהיגה אגרסיבית זה ברור.

אבל מי שנוהג ברכב הוא לא ילד (לצערו) וגם לא זקן (לשמחתו) הוא אדם סביר (או בחורונת סבירה) ולא נראה לי שהרכב יבלה יותר מדי בהתעללויות.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ויכוח הוא דבר טוב, מפרה והוא קיים מאז אבותינו ע"ע שו"ת וגמרא אבל חברה אין צורך בהתערבות של מנהלים בכתיבה אנא היו חבריים כלפי איש ורעהו.

כואב לראות את המצב הזה.

לגופו- אני לא חושש ממוסכים, ומבין שאוטו יכול להתקלקל מפעם לפעם רק שלא יהפוך אותי לספונסר של המוסך.

ידוע לי שבאימפרזה יש בעיה עם דלק ונדמה לי שנהוג לשים משאבה חזקה יותר.

גיר מפורק של אימפרזה גרוס כולו כבר ראיתי ואני מודע לבעיה של ראשון שני בהעברות.

זה שקלאצ' יעוף בנהיגה אגרסיבית זה ברור.

אבל מי שנוהג ברכב הוא לא ילד (לצערו) וגם לא זקן (לשמחתו) הוא אדם סביר (או בחורונת סבירה) ולא נראה לי שהרכב יבלה יותר מדי בהתעללויות.

לא משאבה חזקה יותר, יש לסדר את המסילת דלק..

ולא משנה אם אתה ילד או גבר :) לאוטו הזה יש קסם שגורם לך ללחוץ וללחוץ וללחוץ :wink:

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה , עכשיו נותר "רק" שלב החיפושים.

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אני כבר אבא ויש לי ילד(ה) אפילו 2 ובדרך עוד אחד.

אני מתעניין, קודם אני צריך למכור את שלי או קוסנטרוקציה אחרת כגון הלוואה ואז למכור את שלי.

באותו עניין חשבתי לפרסם בפוקוס נראה לי שמהאינטרנט לא יצמח קונה או שמא אני טועה?

ראיתי בפוקוס שנת 2000 ב85k נראה לי נמוך ומחשיד.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

דבר ראשון שיהיה במזל טוב ורק נחת!! :)

לגבי הפירסום באינטרנט.. תפרסם במקומות שבחינם , להזיק זה לא יכול :)

לגבי האימפרזות... תתחיל עם המאבק של השילדה והגיר... חובה לבדוק וחובה לחייב את המוכר

להתחייב בבדיקה, אחרת חבל על הזמן שלך ושלו!

ואם אתה מוצא אחת טובה והוא דורש מעל, תקנה!

כי האימפרזות נכחדות לאט לאט .

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

תתחיל מפירסום ברשת, הוא או חינמי או זול מאוד (תתחיל מהפורומים) אם זה לא יעבוד במשך שבועיים, אז הייתי מפרסם בעיתון כל שהוא.

בהצלחה בחיפושים אחרי אימפרזה.

גיא

פורסם

בחירה נבונה.

מצא אחת שמורה שטופלה במסירות ולא תראה מוסכים (מנסיון).

בהצלחה.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

STI, גירים בT5 הם לא של GM.

חוץ מזה צריך לדעת להתנהג ביציאה חזקה מהמקום אתה פשוט טוחן את הגיר כי האוטו לא מפסיק לפרפר.

חוצמזה הגיר נחשב לדי עמיד. בנוסף הוא גם לא מסרס את האוטו (בניגוד לכמה תיבות אחרות).

בכל מקרה בהצלחה במציאת אימפרזה.

פורסם
STI, גירים בT5 הם לא של GM.

חוץ מזה צריך לדעת להתנהג ביציאה חזקה מהמקום אתה פשוט טוחן את הגיר כי האוטו לא מפסיק לפרפר.

חוצמזה הגיר נחשב לדי עמיד. בנוסף הוא גם לא מסרס את האוטו (בניגוד לכמה תיבות אחרות).

בכל מקרה בהצלחה במציאת אימפרזה.

ב-T6 S80 זה גיר GM אז הנחתי שגם ב- T5 S70.

הנחה מוטעית כנראה.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

• תוכן חדש...