Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הרכב שלי אני מעמיד למכירה...

אני מחפש רכב משפחתי במבנה אבל עדיין ספורטיבי.

המחשבות שלי עקב התקציב של בין 60 אלף ל80 אלף היו על אימפרזה gt עד 99 כולל או פורסטר טורבו.

היו גם מחשבות זדוניות על הונדה סיוויק 4 דלתות משודרגת מגדש.

אאודי a4 1.8 טורבו- חושש מההוצאות עליו וכנ"ל לגבי גולף gti

אבקש מיודעי דבר לשפוך אור על הרכבים שאני מבקש ורעיונות אחרים בהחלט יתקבלו בברכה.

כמו כן אם יש מידע על ביטוחים ועלות כללית במוסכים- אשמח.

הפרינציפ הינו רכב 4 דלתות אבל מהיר בתקציב הדרוש עם חריגה של 5k אם יהיה משהו ממש ממכר.

תודה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש לך ביצים מברזל משמע (לאימפרזה טורבו)

- לשמור על האוטו! וגם להשאיר אותה סטנדרטית

- כסף לאחזקה\טיפולים

- כסף לדלק , נתוני יצרן 1ל6 בעיר!

הייתי ממליץ לך על אימפרזה , בתור אוטו 4 דלתות , בגאז וספורטיבי *משפחתי*

אם לא תצליח לעמוד בנ"ל הייתי מציע לך לשכוח מזה כי יהיו לך הוצאות בשמיים

כנ"ל להונדה או כל אוטו אחר עם מגדש.

זה מפה של בעלים של אימפרזה מזה 3 שנים.

לגבי שאר הרכבים אין לי ניסיון אז לא אזרוק דעות או ניסיון של חברים.

פורסם

לפי דעתי אתה לא חייב לקנות משהו מוגדש בשביל להרגיש יותר "ספורטיבי" מהפונטו שלך

(בלי לפגוע)...:)

פשוט תנסה לקנות משהו יותר חזק ובעל כוח יותר זמין לאו דווקא ע'י טורבו(אין לי כרגע מכוניות כאלו בראש..)

איפמרזה טורבו תקרע לך את הכיס גם אם הנסיעות שלך יהיו רגועות ונעימות וכך גם הונדה מוגדשת.

אם תרצה אוטו טורבו,גולף GTI או אוודי A3(דגם ה5 דל' כמובן יהיו פתרון טוב),אבל תצטרך לחפש אותן בשנים כמה שיותר חדשות( לא יודע אילו מודלים נכנסים בתקציב הזה)

(לפי מיטב הבנתי שני הדגמים הנ'ל(גולף ,אוודי יותר "חסכוניות" המהאימפרזה).

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

אם אתה רציני ומעוניין באימפרזה GT 99 שמורה מאד, נוסעת כמו חדשה וסטנדרטית צור קשר בה"פ.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

אם אתה מחפש מכונית משפחתית מהירה ונוקשה, אבל לא ממש ספורטיבית. תלך על וולוו S70 T5.

ועם השקה פצפונית ביותר היא תהיה מהירה יותר מאימפרזה סטנדרטית וגם מהודנה מקומבנת אני מאמין.

ובכלל תקבל אוטו מפנק. אם אתה מחפש סיבובים בעיקר וקו ישר בתור בונוס, אז יש רק מועמדת אחת, אלפא 156.

פורסם

אתה חושש מהוצאות על A4 1.8T וגולף GTI,אבל שוקל קניית אימפרזה GT?

מה לעזאזל גורם לך לחשוב שהיא זולה יותר לאחזקה? :roll:

בכל אופן,בGT אתה מקבל הכי הרבה "ספורט לשקל".

מומלץ בחום!

(רק אם אתה מוכן להוצאות היקרות אחזקה שלה.)

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
את הרכב שלי אני מעמיד למכירה...

אני מחפש רכב משפחתי במבנה אבל עדיין ספורטיבי.

המחשבות שלי עקב התקציב של בין 60 אלף ל80 אלף היו על אימפרזה gt עד 99 כולל או פורסטר טורבו.

היו גם מחשבות זדוניות על הונדה סיוויק 4 דלתות משודרגת מגדש.

אאודי a4 1.8 טורבו- חושש מההוצאות עליו וכנ"ל לגבי גולף gti

אבקש מיודעי דבר לשפוך אור על הרכבים שאני מבקש ורעיונות אחרים בהחלט יתקבלו בברכה.

כמו כן אם יש מידע על ביטוחים ועלות כללית במוסכים- אשמח.

הפרינציפ הינו רכב 4 דלתות אבל מהיר בתקציב הדרוש עם חריגה של 5k אם יהיה משהו ממש ממכר.

תודה

חסרים לי כמה פרטים:

1. האם יש העדפה לתיבת הילוכים מסויימת ? (ידני / אוטומט).

2. מהי תצרוכת דלק שפויה עבורך וכמה ק"מ אתה נוסע בשנה ?

3. הפורסטר הוא רעיון לא רע, השאלה היא מה התשובות לשאלות 1+2.

4. אני לא יודע כמה אתה צריך לחשוש מגולף GTI, המכלולים אמינים מאוד והטיפולים לא יקרים באופן מטורף (אל תטפל בחברה).

אם אתה לא מחפש טיל בלסטי, שקול B4... לא 2.0 אלא 2.5 ל'. (AWD ו 0-100 ב 10 שניות).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על התשובות.

במה כרוכות ההוצאות סביב האימפרזה מלבד הדלק שהוא ברור לי.

עניין הדלק פחות מטריד אותי אני לא נוסע מי יודע מה.

ובכלל כנראה שזוגתי תנהג ברכב ;-)

אני כבר יכול לראות אותה נוסעת באימפרזה...

דיפרציאלים?,קלאצ'?, צמיגים? טימיננג יקר?

העדפה שלי לידני אבל בעולם של טיפטרוניק גם אוט' אפשרי.

ואני תמיד חשבתי שאאודי או פולק' יקרות לאחזקה...

בעקרון רכב עם 4 דלתות שיהיה חזק והייתי רוצה מאוד לנסות רכב מוגדש.

הb4 בגרסה של 2.5 הוא רעיון חדש עבורי איציק.

דווקא חשבתי על אאוטבק.

לגבי הפורסטר- מכל השנים הוא הגיע עם טורבו וגם אטמוספרי?

יש ידני עם טורבו?

156 לא אקנה אני רוצה לנסות משהו שאינו ספגטי לשם שינוי.

בעניין הוולו - גם ממנה חששתי מהוצאות.

דווקא הסדרה 40 עם הטורבו מסתדרת במודל טוב במחיר המבוקש.

תודה

פורסם

גם אבל הS40 ממש לא נוסעת כמו S70, במהרויות גבוהות הT5 פשוט טס. תשקול גם ירידת ערך הS40 מאבדת את ערכה הרבה יותר מS70.

ד"א יש הבדל עצום בין פונטו ספגטי לבין אלפא בולונז.

פורסם
אם אתה מחפש מכונית משפחתית מהירה ונוקשה, אבל לא ממש ספורטיבית. תלך על וולוו S70 T5.

ועם השקה פצפונית ביותר היא תהיה מהירה יותר מאימפרזה סטנדרטית וגם מהודנה מקומבנת אני מאמין.

ובכלל תקבל אוטו מפנק. אם אתה מחפש סיבובים בעיקר וקו ישר בתור בונוס, אז יש רק מועמדת אחת, אלפא 156.

איפה אתה חיי!!!

איך אשפר להשוואת את הוולו הפלגמטית לסובארו GT שעולה עליה בכל פרמטר של נהיגה.

הוולו שהיא בכלל הנאה קידמית למכונת הנהיגה היפנית.

לא הבנתי מאיזה בחינה הולוו תהיה מהירה (רק אולי אם תדביק על הסובארו סמל של ולוו)

האימפרזה זה די ברור (אני מקווה גם לך) יציבה ומהנה מהוולו בכל סיבוב ופנייה.

גם בהאצות (מהמקום) בזכות מערכת ההנעה הכפולה הגיר הקצר ומשקל קל יותר תהייה האימפרזה מהירה יותר.

בכל מקרה לשואל השאלה המקורית, האימפרזה היא מכונית ספורט אמיתית מכול האופציות שהצעת,בעלת יתרון בדמות מרכב של אוטו משפחתי.אולם על מזבח שלא אוטו ספורט טהור אתה משלם בנוחות ובפנים הספרטני.אם הכיוון שלך הוא נטו ספורט אזי אין לך בחירה אחרת.

לעומת זאת,אם אתה רוצה אוטו יותר משפחתי בעל מרווח עדיף,רכב מאובזר יותר אם ביצועי כביש מעולים (לא ברמה של האימפרזה),גיר אוטומטי ובנוסף ערך מוסף אמיתי (יכולת שטח מרשימה) הרי שהפורסטר טורבו היא הבחירה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

בירור לגבי הביטוחים העלה כי הבסיס לאימפרזה הוא 12 אלף ש"ח ובהנחות שלי באיזור ה8 אלף שזה בערך פי שלוש מהביטוח שלי היום.

רק מהסיבה הזו האימפרזה נראית מתרחקת... אלא אם יש ביטוח זול יותר למישהו כאן.

האואדי, הוולוו והגולף כבר יותר הגיוניות סביב ה6אלף עד 4 אלף.

רעיון נוסף שעלה הוא הסקודה אוקטביה 1.8 טורבו.

תודה

פורסם
איפה אתה חיי!!!

איך אשפר להשוואת את הוולו הפלגמטית לסובארו GT שעולה עליה בכל פרמטר של נהיגה.

הוולו שהיא בכלל הנאה קידמית למכונת הנהיגה היפנית.

לא הבנתי מאיזה בחינה הולוו תהיה מהירה (רק אולי אם תדביק על הסובארו סמל של ולוו)

האימפרזה זה די ברור (אני מקווה גם לך) יציבה ומהנה מהוולו בכל סיבוב ופנייה.

גם בהאצות (מהמקום) בזכות מערכת ההנעה הכפולה הגיר הקצר ומשקל קל יותר תהייה האימפרזה מהירה יותר.

בכל מקרה לשואל השאלה המקורית, האימפרזה היא מכונית ספורט אמיתית מכול האופציות שהצעת,בעלת יתרון בדמות מרכב של אוטו משפחתי.אולם על מזבח שלא אוטו ספורט טהור אתה משלם בנוחות ובפנים הספרטני.אם הכיוון שלך הוא נטו ספורט אזי אין לך בחירה אחרת.

לעומת זאת,אם אתה רוצה אוטו יותר משפחתי בעל מרווח עדיף,רכב מאובזר יותר אם ביצועי כביש מעולים (לא ברמה של האימפרזה),גיר אוטומטי ובנוסף ערך מוסף אמיתי (יכולת שטח מרשימה) הרי שהפורסטר טורבו היא הבחירה.

אמרתי בפירוש אם הוא מחפש משפחתית שמאיצה מאוד מאוד מהר בקו ישר אז המלצתי על הוולוו זה הכל. אמרתי שהיא יותר טובה מה GT? שהיא יותר ספורטיבית? שהיא יותר אוחזת? לא אמרתי כלום סה"כ היא יותר מהירה.

אם רק היית מדביק את דוושת הT5 עד לרצפה ומרגיש את המוח שלך נדבק למשענת ראש, היית מבין איך הוולוו יותר מהירה מGT. וככל שהמהירות עולה (והרבה) כמות המכוניות שיקדימו אותה הולך ומצטמצם.

פורסם
בירור לגבי הביטוחים העלה כי הבסיס לאימפרזה הוא 12 אלף ש"ח ובהנחות שלי באיזור ה8 אלף שזה בערך פי שלוש מהביטוח שלי היום.

בהנחה שאתה מעל גיל 24, ובלי היסטוריה של תביעות, אפשר למצוא ביטוחים הרבה יותר זולים לאימפרזה. אני שילמתי בזמנו קצת פחות מ5K למקיף, לכל נהג מעל 24.

גיא

פורסם
אמרתי בפירוש אם הוא מחפש משפחתית שמאיצה מאוד מאוד מהר בקו ישר אז המלצתי על הוולוו זה הכל. אמרתי שהיא יותר טובה מה GT? שהיא יותר ספורטיבית? שהיא יותר אוחזת? לא אמרתי כלום סה"כ היא יותר מהירה.

אם רק היית מדביק את דוושת הT5 עד לרצפה ומרגיש את המוח שלך נדבק למשענת ראש, היית מבין איך הוולוו יותר מהירה מGT. וככל שהמהירות עולה (והרבה) כמות המכוניות שיקדימו אותה הולך ומצטמצם.

אהלן roey! :) הקדמת אותי! מסכים איתך לחלוטין...אולי כשהבחור יצא לפנסיה הוא ירצה וולוו.

לאחרונה נוצרת כאן קהילה של סטנדאפיסטים... שזו תוצאה כנראה של עודף נסיעות בוולוו T5 עם דוושה מודבקת לרצפה. כתוצאה ישירה מכך, "המוח שלהם עף מהאוזן ונדבק למשעת הראש." (וגם נשאר שם).

puntohgt- אני שילמתי ביטוח לאימפרזה GT - בסביבות ה-4.5 אלף

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

• תוכן חדש...