Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו עומדים למכור את הבובה ומתקנים כל מיני ריג'קטים קטנים בשביל שהקונה יקבל אותה בלי ריג'קטים באמת.

הדבר שהכי הפריע לנו זה שהצ'ופצ'יק בדלק הימנית אחורית נשבר איכשהו (ילדים קטנים באמת מוכשרים לפעמים- נו טוב וגם המהנדסים הטיפשים של פיז'ו) פירקתי את הדלת ראיתי שהמנגון הוא בעצם צ'ופצ'יק שמחובר איכשהו למוט וכבר הבנתי שזה סיפור מההפטרה..

נוסעים לפירוקיה בתלפיות (בירושלים) מבקשים את החלק הוא אומר שניתן להשיג אותו רק בשרודר (מוסך המרכזי של לובינסקי).

לאחר סיבובי סרק בסימטאות, מוצאים את המוסך ונכנסים כפנימה לאחר כמה בירורים שעושה המחסנאי אכן החלק מגיע כצ'ופצ'יק עם מוט ומחירו 60 ש"ח , אז יש לכם אותו? לא צריך להזמין מחר הוא יהיה. תשאלו בינתיים את הפחח מה המחיר של ההתקנה. שואלים את העובד של הפחח 100 ש"ח עולים ללמעלה רואים את הפחח הראשי הוא רוצה 200 ש"ח אוקיי בכל מקרה שתי הצעות המחיר גרמו לי להגיד נו טוב נעשה את זה בעצמנו..

שווה לדעתכם את כל הכאב ראש במכירה?

שווה לשלם לפחח הזה או לעשות את זה בעצמי (כבר פירקתי פעם את הדלק אבל אין לי מושג במה כרוך להחליף את המוט הזה..)

גם אם לא תענו תודה בכל מקרה על קריאת הסיפור...

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

מכל הסיפור הנפלא הזה לא הבנתי מה זה "צ'ופצ'יק" :roll:

אתה מתכוון לכפתור שסוגר ופותח את הדלת או לחתיכת המתכת ששומרת על הדלק במצב פתוח כאשר נפתחה למצב מקסימלי?

בכל מקרה, אם כבר סיכמתם עם המוכר על תנאי המכירה, ותיקון התקלה הנ"ל לא מופיעה כחלק מהעיסקה, כנראה שיש לכם לב של זהב. מי אני שאומר לכם לא לתקן :smile:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נכון בדלת מבפנים? אם רוצים לנעול אותה כך שלא יהיה אפשר לפתוח אותה מבחוץ? מה עושים?

בכל מקרה הייתי צריך לפתוח את הדלת כי גם הנעילה מרכזית (מנוע או משו כזה) לא עובד בדלת הזאת..

פשוט דלת סוררת..

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אם רק הצ'ופצ'יק הזה שבור (ולדעתי קוראים לו "כפתור"), החלפתו קלה מאוד.

הוא מתחבר למוט ברזל שיורד למנגנון של הדלת. גם נראה לי מוגזם לשלם עליו 60 ש"ח...

אם הנעילה המרכזית בדלת לא עובדת - זה יכול להיות סימן לבעיה יותר גדולה, או לחילופין, הזמנות טובה לתקן גם את זה :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...