Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב ידני יד ראשונה שמור ומטופל באדיקות בחברה.

אבל האם הקילומטראז' הגבוה לא אומר שבקרוב אצטרך לשפוך כמה אלפים על שיפוץ מנוע?

מה דעתכם? כדאי או לא?

פורסם

לא.

הגיר יחזיק לך בערך שבוע אחרי הקניה, המנוע יחזיק מעבר ל 200K אבל קח בחשבון שכדי שזה יקרה תצטרך לעשות יישור קו לא קטן לאוטו שיכלול גם ראש מנוע.

לי יש סופר לאנסר עם 140K ואני יודע על מה אני מדבר, אני יודע שאני מטפל באוטו כמו בילד והוא יחזיק מעבר ל 200, אבל קנייה מאדם לא מוכר שאין לך דרך לדעת איך הוא התנהג לאוטו ועוד 180K הייתה מעוררת אצלי הרגשה רעה.

פורסם

יש לי חבר עם סופר לנסר 96 ומעל 270 אלף קילומטר והאוטו נוסע טוב....

בנוסף לזה מצבו הכללי טוב מאוד...נראה טוב ושמר על עצמו נהדר...בלי בעיות מיוחדות

אז אם הרכב במצב טוב 180 אלף זה לא נורא בכלל!!!!

פורסם

אין בעיה עם 180 קילומטר

הסופר לאנסר שהייתה לאמא שלי הייתה עם 193 וזה עוד היה בשנת 97 כאשר האוטו הוא שנת 95 .

מה גם שהרכב שאתה מדבר עליו הוא גיר ידני ככה שיש פחות מקור לצרות כי הגיר של הסופר לאנסר ידוע ב מותו בגיל (קילומטראז') צעיר .

אבל אל תימנע מלקחת את הרכב לבדיקהה .

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

אבל בגיר רגיל הוא נדיר וגם לא סחיר , מנסיון אישי. אבל מצד שני הרכב שהיה אצלי משנת 1995 חצה מזמן את 390k עם מנוע מקורי ונמכר לאחר בדיקה שתוצאות הבדיקה הממו גם את הבוחן

zx 1.8 coupe

פורסם

הגיר לא יעבור לך K200 המנוע כן.

לא משנה גיר ידני או אוטומט הבעייה בסופר לאנסר היא בקירור גיר ולא בגיר עצמו,תבדוק אם ללנסר שאתה מחפש אם התקינו לה קולר חיצוני לגיר, לדעתי בעל סופר לאנסר שלא מתקין כזה דבר פשוט מזניח את הרכב.

אני בטוח ב 100 אחוז שכל בעלי סופר לאנסרים החליפו גיר לקראת ה 160-200K.

פורסם

אגב ראיתי את היסטוריית הטיפולים שלו ( הכוונה במוסך ) והרכב באמת מטופל.

האיש רוצה ( לפני שהתחלנו להתמקח ) מחירון על רכב שעשה 23Kק"מ בשנה בממוצע

נראה...

פורסם

עוד לא ירדתי מהאסטרה פשוט עוד לא לקחתי אותה לבדיקה ולגבי הסופר לאנסר

המחירון שלו לשנת 97 הוא 23 (ידני) מול האסטרה 95 מחירון 26

ואת הסופר לאנסר אני מכיר בתור רכב אמין.

נ.ב בזמן "שישנתי" הס.ל נמכר (עמד ברחוב סה"כ 3 ימים!!!)

• תוכן חדש...