Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא מזדה 121.

בנסיעה מהירה וטיפה לא רגועה כשאני לוחץ הרבה גז ואז מעביר הילוך הטורים מתחילים לעלות עוד יותר, כשלכאורה הטורים אמורים לרדת. זה קורה כשאני משחרר את הרגל מהגז וזה מסתדר שניה אחרי שאני מסיים להעביר הילוך. טיפה מפחיד לשמוע את המנוע שואג באכזריות, יכול להיות שאני לא משחרר מספיק את הגז ונותן גז בניוטרל כביכול? למרות שאני דיי בטוח שאני משחרר את הגז מספיק.

דבר נוסף מוזר עם הגז זה בעליות כשאני לוחץ על הדוושה חזק או דוושה לרצפה כדי להאיץ, האוטו מאיץ ואז כשאני רוצה להעביר הילוך ומשחרר טיפה מהגז לפני העברת ההילוך אני מרגיש מעין "קיק" פתאום האוטו סוחב יותר טוב בפחות גז, לא נשמע לי ממש הגיוני.

מישהו מוכן להסביר לי מה אני עושה לא נכון? (בתקווה שהבעיה זה אצלי ולא באוטו).

פורסם
הרכב המדובר הוא מזדה 121.

בנסיעה מהירה וטיפה לא רגועה כשאני לוחץ הרבה גז ואז מעביר הילוך יותר,הטורים מתחילים לעלות עוד כשלכאורה הטורים אמורים לרדת. זה קורה כשאני משחרר את הרגל מהגז וזה מסתדר שניה אחרי שאני מסיים להעביר הילוך. טיפה מפחיד לשמוע את המנוע שואג באכזריות, יכול להיות שאני לא משחרר מספיק את הגז ונותן גז בניוטרל כביכול? למרות שאני דיי בטוח שאני משחרר את הגז מספיק.

דבר נוסף מוזר עם הגז זה בעליות כשאני לוחץ על הדוושה חזק או דוושה לרצפה כדי להאיץ, האוטו מאיץ ואז כשאני רוצה להעביר הילוך ומשחרר טיפה מהגז לפני העברת ההילוך אני מרגיש מעין "קיק" פתאום האוטו סוחב יותר טוב בפחות גז, לא נשמע לי ממש הגיוני.

מישהו מוכן להסביר לי מה אני עושה לא נכון? (בתקווה שהבעיה זה אצלי ולא באוטו).

לצערך הסימפטומים מעידים על מצמד ( קלאטץ) מחליק/ שחוק וזקוק להחלפה מיידית,

גש למוסך בהקדם האפשרי על מנת לקבוע בוודאות את מותו של המצנמד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
לצערך הסימפטומים מעידים על מצמד ( קלאטץ) מחליק/ שחוק וזקוק להחלפה מיידית,

גש למוסך בהקדם האפשרי על מנת לקבוע בוודאות את מותו של המצנמד.

בברכה

צביקה

צביקה צודק, לפי מה שזה נראה המצמד מחליק.

מומלץ לתקן את הבעיה לפני שזה יגרום נזק לגיר (במיוחד אם יש בנוסף לבעיה זו חריקות וקשיים בשילוב הילוכים). אני נסעתי ככה הרבה זמן, פשוט נסעתי לאט בעליות והשתדלתי לא ללחוץ חזק ובפיתאומיות על הגז.

עד שאתה ניגש למוסך, ליתר ביטחון, תיסע עם הרכב נסיעות רגועות ולא מהירות, ככה המנוע לא יעלה את הטורים ולא יהיה נזק לגיר.

פורסם
צביקה צודק, לפי מה שזה נראה המצמד מחליק.

מומלץ לתקן את הבעיה לפני שזה יגרום נזק לגיר (במיוחד אם יש בנוסף לבעיה זו חריקות וקשיים בשילוב הילוכים). אני נסעתי ככה הרבה זמן, פשוט נסעתי לאט בעליות והשתדלתי לא ללחוץ חזק ובפיתאומיות על הגז.

עד שאתה ניגש למוסך, ליתר ביטחון, תיסע עם הרכב נסיעות רגועות ולא מהירות, ככה המנוע לא יעלה את הטורים ולא יהיה נזק לגיר.

חריקות אין, בעיות בהעברה תמיד היו אבל מזעריות, למרות שלפני שבוע היו לי כמה בעיות להיכנס להילוך רביעי.

ניגש למוסך לבדוק את העניין. תודה לכם.

• תוכן חדש...