Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-AL4, עם בלאי פנימי טבעי, יש סיכוי לראות אחרי החלפת שמן גיר תופעה של הורדה אגרסיבית להילוך ראשון כשהשמן חם.

ניתן לפתור ע"י החלפת רינגים בגיר במכסה אחורי

• מעניין 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש דברים שאתה הולך לטפל בהם? למשל דיפון דלתות שניראה שכבר זקוק להחלפה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה נעשה איתו הלאה ? ישמש כרכב מזדמן לאחיין צעיר . 
היות והרכב מטופל  - אמשיך לפי הצורך בשגרת טיפולים ראוייה. לא נראה לי בשלב זה להשקיע בטיפוח אסתטי מיוחד - בכל זאת רכב זול בן 19 שבמצב יחסי שמור מאוד. אכן הדיפונים  בחלק מהדלתות לא במצב חדש אבל לא ממש בלויים. נראה בהמשך אם יש טעם להשקיע בזה. 

פורסם (נערך)

רכב מבריק.

איפה הרכב הזה ואיפה הקרוסאוברים המטומטמים של העידן הנוכחי... אין מה להשוות.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 9 שעות, yulianx כתב:

יש דברים שאתה הולך לטפל בהם? למשל דיפון דלתות שניראה שכבר זקוק להחלפה?

וגם לקראת החורף מנוע בורר מצבים למזגן החום (הצצתי בפורום מכירה..)

אגב לפות''ש: היה לי את הדיזל 2004 תא מטען מדהים, מושבים נוחים מאוד, תנוחת כביש מעולה, בקרת שיוט עם לחצן ייעודי.. באמת רכב אייקון.

אישית לא הייתי נוגע בשמן גיר ישן ברכב כ''כ זול.

משתדל לעזור

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, גולדן191 כתב:

שאלה, החליפו שם שמן גיר מתישהו...?

אכן , רק לפני שנה וחצי - שזה לפני 6,000 ק"מ.    אולי  גם תודות לזה הגיר מתנהג היטב - חלק ומעודן. 

8-10-2024.jpeg

ובנוסף  - סתם הרהור שחלף במוחי עת עברתי הבוקר ליד הרכב - הקסארה פיקאסו חונה ליד רכב מודרני בהרבה - הונדה ג'אז. 
רק אני רואה דימיון גדול בעיצוב המיקרוואני   בין שני הדגמים  ?
 מה?  האם יצרן יפאני מכובד כמו הונדה העתיק עיצוב וקונספט ישן של צרפתייה שהושקה לפני 28 שנים  ? 
ומה ?  זה כל מה שהתחדש בעיצוב רכב מקטגוריה דומה  לאחר כמעט 3 עשורים ?  

20260503_155725(1).thumb.jpg.0d47da3423089871baf81b84869f1571.jpg

20260503_155717(1).thumb.jpg.24dcfbe52d03c32427a307e2839207a2.jpg

עריכה אחרונה על ידי orankohn
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

היפנים נתנו לאירופאים להכתיב את הקו העיצובי והתרכזו בפיתוח מנוע יותר מתוחכם ואינטריור (עוד) יותר ורסטילי. גישה הגיונית ויעילה סה"כ, שכל אחד יתעסק במה שהוא טוב בו. 

נדמה לי שאני מדבר בשם כולנו כשאני אומר שאני שמח שהפיקאסו נשארה על הכביש ומצאה בית חם, אבל שמח עוד יותר על כך שמישהו אחר לקח על עצמו את הסיכון הזה ולא אני. 🙂

דגם מעולה שמככב עד היום בשוק היד השניה בספרד, במיוחד עם מנוע דיזל וגיר ידני. סעו ותהנו, מקווה שישרת אתכם היטב ולאורך זמן!

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם אני לא טועה, הג'אז היה בעל מבנה של מיקרוואן עוד מהדור הראשון, או השני. לא העתיקו, פשוט המשיכו את אותו מבנה תוך כדי שהרכב המשיך להתנפח עם השנים כנגזרת משינויי הבטיחות.

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 12 שעות, orankohn כתב:

מה?  האם יצרן יפאני מכובד כמו הונדה העתיק עיצוב וקונספט ישן של צרפתייה שהושקה לפני 28 שנים  ?

אתה יכול להיות רגוע - הם לא העתיקו את התקלות. 

ובנימה זו יש רכבים צרפתיים שהתרומה העיצובית שלהם נמשכת עד היום - אחת מהן - אתה רואה את זה עד היום בכל רכב שני כמעט על הכביש! 

סיטרואן DS המקורית - שים לב: 

image.png.8ac4f3b6ab5565f8bf4a84acdf4a221f.png

הם היו הראשונים ברכב הכל כך חשוב הזה מכל כך הרבה בחינות - גם לעצב גג "צף" (צבע מבדל) וגם לעצב קורה עבה שכביכול תומכת בגג הצף וגם איתות בחלק העליון של הגג 

אם תבדוק כל רכב "סתמי" היום - אטו 3 למשל - 

image.png.903c9af22a3b699ab641c689ee4000da.png

המקור לכל סוגי הקורות האלה הוא משנות ה50 

הנה עוד אחת: 

image.png.4ac765a4eb620210239e91b80e6a94e6.png

• אהבתי 5
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האחרונה היא גרסה אמריקאית שויתרה עם עוד אלמנט עיצובי ותפקודי - פנסים עוקבי פניה ומשתלבים בקווי הרכב.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...