Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש וקצת שמתי לב שחסר אוויר בגלגל 

מילאתי 2.5 בר. אחרי שבוע וקצת ניסיתי לבדוק ירד ל 2.4

עבר חודש וראיתי שחסר מילאתי והיה 1.9 בר

הלכתי לפנצ׳ריה הוא בדק במים ולא ראה כלום

הצמיגים בני שנתיים מישלין פרמיסי4 

נראים בסדר גמור

לפני 4 חודשים היה פנצ׳ר בצמיג הזה ואני משער שיכול להיות קשר

אם אני זוכר נכון זה היה יחסית קרוב לדופן 

פורסם (נערך)

יחסית קרוב לדופן זה אזור שאסור לתקן בו בעקרון. 

יתכן ובעת נסיעה, כשהמיקום של הפנצ'ר מתגמש תחת העומס, אז יש בריחה קטנה. 

חוץ מזה, זו יכולה להיות בריחת אוויר נורמלית, או בין הצמיג לחישוק או מהונטיל למשל (השסתום עצמו או הגומי ממנו עשוי בכללי, או אם ממתכת/חלק מחיישן ל"א אז גומיית אטימה).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • אהבתי 3
פורסם (נערך)

הבדיקה בוצעה תמיד באותם תנאים ובאותה תחנה / אותו מד לחץ? לפעמים יכולים להיות הבדלים קלים שנובעים ממדידה שונה.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם

אם יש ירידת לחץ - יש בריחת אוויר מאיפשהו.

היה לי מקרה של דליפה מאוד מאוד איטית של משהו כמו 3-4PSI  בחודש, על פניו תקין אבל בהשוואה לצמיגים אחרים ראיתי שאותו צמיג יורד הרבה יותר מהר.

הלכתי לבדוק בפנצ'ריה, שמנו את הגלגל באמבט מים ולא ראינו בועות. העובד אמר - אתה רואה? תקין.

אבל אחרי שכל המים נרגעו, ביקשתי להשאיר את הצמיג באמבט לעוד זמן והסתכלתי. ואז ראיתי בועת אוויר קטנה יוצאת בערך פעם ב 30 שניות וכך מצאנו את הדליפה.

אגב...הדליפה הייתה מפנצ'ר שתוקן קודל לכן, במקום שמור לתיקון והצמיג היה פרימסי 4.

נאמר לי שבעייתי מאוד לתקן בצמיג הזה שוב באותו מקום, אז השארתי ככה ומלאתי כל חודש עד שהיה פנצ'ר אחר במקום שאסור לתקן והחלפתי זוג צמיגים.

פורסם

הייתה לי חוויה זהה של בריחת אוויר אחרי התקנה של צמיג חדש, פעמיים חזרתי לפנצריה עד שסידרו, הייתה בריחת של אוויר בין הצמיג לחישוק (זה לא בהכרח הבעיה אצלך). תן להם לשבור את הראש, עם הם בעלי מקצוע שיפתרו לך את הבעיה ואל תסכים לשלם כלום.  

פורסם
לפני 9 שעות, עדי-אל כתב:

לפני חודש וקצת שמתי לב שחסר אוויר בגלגל 

מילאתי 2.5 בר. אחרי שבוע וקצת ניסיתי לבדוק ירד ל 2.4

עבר חודש וראיתי שחסר מילאתי והיה 1.9 בר

הלכתי לפנצ׳ריה הוא בדק במים ולא ראה כלום

לא יודע לאיזו פנצ'ריה הלכת, אבל סורי - בדיקה במים זה לא מספיק. אם אתה מתעקש על בריחת אוויר, שיבדקו גם את הונטיל, לפעמים משם הבעיה.

אגב, אין לך התראת לחץ אוויר בלוח המחוונים?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
לפני 13 שעות, Yellow Engine כתב:

לא יודע לאיזו פנצ'ריה הלכת, אבל סורי - בדיקה במים זה לא מספיק. אם אתה מתעקש על בריחת אוויר, שיבדקו גם את הונטיל, לפעמים משם הבעיה.

אגב, אין לך התראת לחץ אוויר בלוח המחוונים?

הפעם לא היה 

באמת קצר מוזר 

הפעם הלכתי למישהו קרוב לבית נלך באמת למישהו שאני מתקן אצלו פנצ׳רים בדרך כלל (ויש הרבה. אני גר ליד אזור בניה)

לפני 22 שעות, Tom_22 כתב:

יחסית קרוב לדופן זה אזור שאסור לתקן בו בעקרון. 

יתכן ובעת נסיעה, כשהמיקום של הפנצ'ר מתגמש תחת העומס, אז יש בריחה קטנה. 

חוץ מזה, זו יכולה להיות בריחת אוויר נורמלית, או בין הצמיג לחישוק או מהונטיל למשל (השסתום עצמו או הגומי ממנו עשוי בכללי, או אם ממתכת/חלק מחיישן ל"א אז גומיית אטימה).

זה מהמקרים של עוד טיפה הצידה וזה היה על הדופן

פורסם
לפני 12 דקות, עדי-אל כתב:

זה מהמקרים של עוד טיפה הצידה וזה היה על הדופן

לא נשמע תקני. 

יש גרסאות מעט שונות לתמונה הבאה, אבל בגדול: 

EDU_tire-repair_2017.jpg.26ab774e962a6da84c0ef1d3448dabae.jpg

פורסם

שוב פעם אני אומר למקרה ולא שמו לב.

בצמיג כזה בדיוק, הייתה לי דליפת אוויר איטית מאוד של כמה PSI בחודש ממקום שבוצע בו תיקון פנצ'ר כמה חודשים קודם לכן.

בבדיקה באמבט מים יצאה בועת אוויר אחת קטנה פעם באיזה חצי דקה והיה קשה לראות אותה. 

פורסם (נערך)

היה לי בדיוק אותה תופעה וגם כן במישלן 4. הסיבה - בתיקון פנצ'ר הבחור בפנצ'ריה שטיפל בפנצ'ר ניקה והשחיז את סוליית הצמיג (לפני שמדביקים פטריה במקום של החור) קצת יותר מדי. הבנתי שבמישלן הגומי דק יחסית.. בקיצור , היתה אותה תופעה - הלחץ היה יורד בקצב איטי, כמה PSI בשבוע. בפנצ'ריה לא ראו בריחת אויר בבדיקה הקצרה באמבטיה ולקח זמן עד שזיהו מאיפה האויר בורח. הצמיגים היו חדשים ולכן העדפתי לא להחליף - היתי מנפח את הצמיג הספציפי כל שבוע - שבועיים ומוסיף כמה PSI.

עריכה אחרונה על ידי igor8s
פורסם (נערך)

צמיגים שלא היה בהם פנצ'ר מעולם. אוטו חדש.

מילוי אוויר פעם בחודשיים - כך יצא, הראה שירדו בערך 4 PSI., בכל אחד מהם. 

האם זה נורמלי? 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...