Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחפש רכב בתקציב של 25,000 ש"ח. בעקבות תגובות על פוסטים כאן אני מתמקד כרגע בסוזוקי קרוסאובר 2014-2015 שאני רואה בטווח מחירים קרוב.

ראיתי כמה אופציות ואשמח לדעתכם על כל אחת מהם

1. שנת 2014, 220K ק"מ, יד שנייה הראשונה הייתה ליסינג פרטי במשך 3 שנים, ומאז כ8 שנים אצל אותו בעלים שנשמעים מסודרים ואמינים, אומרים שהרכב טופל כל 10,000 במוסך קבוע, לא מוסך מורשה. טסט לחצי שנה. הוחלף גיר לפני 4 חודשים ומנוע שהלך פתאום לפי חודשיים. לא יודע האם להסתכל על זה כמציאה בגלל שהמנוע חדש או שזה רק תסמין של בעיות שעוד יבואו.

2. שנת 2014, 230K ק"מ, יד שלישית , הוחלף הגיר הבעייתי, מרגיש לי שהקילומטר גבוה ובקרוב עלול להביא תקלות.

3. ראיתי עוד כמה רכבים שנת 2014 יד שנייה עם כ140K-170K ק"מ, אך ללא החלפת גיר שווה בכלל לגעת בהם במקרה שלא הוחלף גיר? (הם אותו מחיר בערך של אלו עם ה220K-230K שהוחלף להם גיר.)

4. האם שיפוץ גיר נחשב כטיפול מספק או שמחייב החלפה?

עריכה אחרונה על ידי משז
פורסם

היה ריקול, הרבה החליפו בסביבות 2020

אם נניח קנו ב 2021 אז הבעלים הקודם אולי החליף

בנוסף קח בחשבון שזה רכב אטמוספרי ללא טורבו ואינו חזק במיוחד [גיסי יש לו, קנה ב 27 156K הוחלף גיר ב 2020 בריקול]

משתדל לעזור

פורסם

כל מה שהמוכרים אומרים (ליסינג פרטי, שגרת טיפולים וכו') צריך להיות מגובה בניירת. המוכר יכול גם לומר שהרכב שימש כחללית שהקיפה את הירח 3 פעמים ללא תקלות...

• מצחיק 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

חבר מכר לאחרונה קרוסאובר 2016 לאחר החלפת גיר עם 230K. הרכב היה יד ראשונה, אבל היה מורגש שהמנוע כבר עייף. ברמות כאלה של נסועה, גם אם הרכב טופל כהלכה יש לצפות לבלאי גבוה. לכן חשוב להתביית על האקזמפלר השמור ביותר שעבר את כל ההחלפות והטיפולים הדרושים. כמו שנאמר לפני, רכב עם רקע בליסינג לא הייתי נוגע.

פורסם

בריקול של הגיר של הקרוסאובר היו שתי וריאציות שהתבטאו בקודי תקלה שונים, בוריאציה אחת הוחלפה תיבת ההילוכים קומפלט, באחרת הוחלף ״ מוח גיר״. כעקרון ניתנה אחריות לגיר 10 שנים, אבל אחרונות הקרוסאוברים ידיעו לגיל הזה בשנה הקרובה.

פות״ש - בתקציבך אל תצפה לגדולות ונצורות. אתה מדבר על רכבים שחוקים, התקלות יגיעו, זה רק עניין של זמן. אם יש לך אפשרות לדחות את הקניה ולחסוך עוד כמה אלפ ש״ח יש לך סיכוי להתקדמות נאה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגיסי יש כזו 2015 והגיר הוחלף ב 2020 על חשבון החברה, לכן חשבתי שהיה ריקול, כנראה האמת שהלך הגיר והחברה החליפה על חשבונה, היום הרכב על 156K טפו טפו.

משתדל לעזור

פורסם

לא יודע כמה הרציף מוצלח

ממליץ לך או לרדת בשנתון ולמצוא sx4 שמורה עם תיבה פלנטרית השילוב מנצח

או לפזול לרכבים אחרים לא פחות טובים. 

אני ממליץ על הונדה סיווק אצבק 2012+

פורסם

היה לי sx4 סדאן שהוחלף לקרוסאובר.

ה-sx4, עם תיבה פלנטרית 4 מהירויות, היתה יותר זריזה, לעומת זאת הקרוסאובר צורכת 10-20% פחות דלק. אישית, עם השימוש וסגנון הנהיגה שלי, לא חסר לי כלום, אבל ההבדל מורגש. משמעותי למי שנוסע הרבה. חוץ מזה, למרות שהקרוסאובר יותר קצרה תא המטען שלה יותר שימוש.

מסחינת אמינות לשני הדגמים מנועים דומים מרוד ואמינים מאוד. לשים לב של-sx4 בשנותיו הראשונות וריאציה חלשה שנגררה מהליאנה (107 כ"ס), מ-2010 קיבל בוסט עם כ-120 כ"ס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...