Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 9 שעות, דובצע כתב:

נסעה רוורס ונסעה מהמקום כאילו כלום לא קרה

נשמע כמו נהגת מיומנת שכבר תרגלה על אחרים.

יש לך תיעוד חלקי מאוד, ומספר רישוי חלקי בלבד שיהיה אפש לערער בקלות על אמינותו, מה שיאפשר לה להכחיש מעורבות התאונה 

אני די פסימי לגבי ההצלחה לקבל את הפיצוי שמגיע לך. בהעדר ביטוח מקיף נראה שאתה זה שיספוג את הנזק.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לדעתי כן כדאי לפנות לחברת ביטוח שלך כי יכול להיות שיש לה ביטוח מקיף והיא תנסה לתבוע תביטוח על תאונה עצמית וככה זה יתחבר להם. 

לפני זה אם יש לך טלפון שלה עדיף שתתקשר ותגיד לה שאתה הולך לתבוע ויש לך הוכחות וצילומים וכו..  כמובן הכל בהקלטה לנסות להוציא הודאה. 

לנסוע לכתובת שנתנו לך לא בהכרח תעזור לך, ייתכן שהכתובת לא מעודכנת- נפוץ אצל צעירים, וגם אם מעודכנת אתה יכול להגיע בזמן שהרכב לא יהיה שם מכל סיבה שהיא, אם תגיע בלילה כנראה הסיכוי עולה.  עדיין אני חושב ששווה לנסות וכמה שיותר מוקדם, לדעתי זה יכול לעזור הרבה גם אם לא כראיה במשפט. 

מעניין אותי למה בעצם לא ניסית לנסוע אחריה, מהבלבול או שזה היה מהר מידי ונעלמה ברחובות הקטנים?  

עריכה אחרונה על ידי ELI001
פורסם
לפני כשעה, PASHUT כתב:

אולי אפשר לחפש מצלמות בסביבה, חנויות, נתיבי ישראל וכו' אפילו מצלמות של רכבים חונים.

מצלמות של העירייה לדעתי. לברר תאריך ושעה. משטרת התנועה של ב"ש הוציאה לי מצלמות עירייה במקרה דומה שהיה לי. כאן לדעתי זה עונה להגדרה של פגע וברח. 

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

המשטרה לא תתן לך שום פרטים.
לפחות במקרה שלי היה עד ראיה שרשם את המספר, הם ידעו מה הרכב ולא הסכימו לתת לי שום פרטים (שלא תלך בעצמך לריב איתו), חברת הביטוח תבעה אותו ושם גיליתי מי האיש

פורסם

אני תוהה מבחינה משפטית, אם כל הניסאן ג'וק מאותה שנה הם באותה סיומת, ויש לך צילום של 5 מתוך 7 המספרים, האין זו הוכחה חד משמעית? איך היא יכולה לומר ''זה לא אני''? רואים איזה דגם רכב!

משתדל לעזור

פורסם

קשה להבין משהו מהסרטונים. אין תיעוד של הפגיעה, הצילום מהמסך מטושטש לגמרי, ובכל מקרה, אין תיעוד ישיר של הפגיעה.

חוץ מזה, עד כמה שניתן לראות בסרטון השני (וקשה לראות, בגלל איכות הצילום ובזכות הספויילר) החזית של הג׳וק שלמה וברור שהפנס הראשי השמאלי דולק, ודומה גם שהרכב מגיעהמהכיוון הרחוק ממך. אולי תוכל להעלות את הסרטון כפי שיצא מהמצלמה? (להעלות את הקובץ המקורי).

לדעתי עם החומר שהצגת אין לך שום קייס. אולי עם הסרטון המקורי תוכל להוכיח משהו, אם כי אני פסימי.

• רעיון גרוע 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, ELI001 כתב:

מעניין אותי למה בעצם לא ניסית לנסוע אחריה, מהבלבול או שזה היה מהר מידי ונעלמה ברחובות הקטנים?  

הייתי בהלם שככה היא הפקירה אותי-בנוסף האוטו ניכבה מהמכה ולא ידעתי מה המצב שלו-אם הוא יניע בכלל

פורסם
לפני 8 שעות, saar5555 כתב:

כאן לדעתי זה עונה להגדרה של פגע וברח. 

נאמר לי יותר מפעם אחת ועל ידי יותר משוטר אחד - פגע וברח זה אך ורק לתאונה עם נפגעים. רכוש לא נחשב. לא יעשו כלום ולא יחפשו שום דבר.

בקיצור דובצע, לתעד לתעד לתעד ולהעביר לחברת הביטוח.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 4 שעות, hans כתב:

פגע וברח זה אך ורק לתאונה עם נפגעים. רכוש לא נחשב. לא יעשו כלום ולא יחפש

תודה רבה על הדיוק.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, hans כתב:

פגע וברח זה אך ורק לתאונה עם נפגעים.

"גרימת נזק לרכוש מבלי להשאיר פרטים".

עכשיו בסדר?

בן אדם רשם את מספר הרכב, קיבל פרטים מהמשטרה ואתם מרפים את ידיו?

תתביישו לכם! (לא באמת, סתם בביקורת עם קריצה)

מה זה משנה אם יש לו סרטון באיכות 4K או לא?

יש לו זיכרון, עט ודף.

ובאמצעות טכניקות מיחשוב מתקדמות, הוא מצא את המספר השלם.

לא הייתי מנסה ליצור קשר איתה.

משאיר למשטרה ולביטוח את הטיפול.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אבל למה אתה כועס עליי? אני אומר מניסיון אישי ומעשי שהמשטרה במקרים האלה לא עושה כלום ולא מחפשת כלום, נאמר לי על ידי מספר שוטרים.

אם יש לו פנאי לכך אני דווקא מאוד ממליץ שינסה לחפש בעצמו כדי שיהיה לו נתונים להעביר לביטוח. המשטרה לא תטפל נקודה.

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...