Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 6.2.2026 בשעה 23:20, IsraCar כתב:

תביעה ייצוגית, זה כאשר אתה מגלה משהו לא תקין, שהחברה הסתירה ממך.

כאן זה בדיוק ההיפך.

החברה "מגדילה ראש" ,

מנסה לחסוך לך נזק יקר, בכך שהיא מרעננת את המידע, לתשומת לבך.

איפה כאן העילה לתביעה?

הטיעון שלי הוא שהיבואן מודה שהמוצר שלו לא מתאים לשימוש סביר שלשמו נרכש. הרכב היה בשימוש סביר שחייב תמרוני חנייה שלא ניתנים לביצוע ללא זחילה. ועכשיו היבואן מודה שכתוצאה משימוש סביר, נגרם נזק שחייב אותי להחליף מצמדים בעלות 6000₪ אצלו. האם זה לא קייס לתביעה? 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 52 דקות, mobzy כתב:

הטיעון שלי הוא שהיבואן מודה שהמוצר שלו לא מתאים לשימוש סביר שלשמו נרכש.

יכול להיות, אבל יש פה מספיק מרווח לפלפול משפטי - מה זה שימוש סביר, מה זאת ההגדרה לנהיגה, והאם מותר באופן כללי לשווק כלי רכב שלא מתאים לזחילה. מכיוון שזה תחום אפור, אי אפשר להבטיח שבכלל יתחיל להתנהל דיון על זה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מכתב הזיה.
במדינה מוכת פקקים, לא תמיד זה ניתן ליישום, מה שהם עשו בשורה התחתונה , זה לכסת"ח את עצמם, אני לא יודע אם דבר כזה עובר בית משפט, הגיר הזה זבל בכל מקרה,יבואנים כאלו צריך לייבש אותם שיתקעו עם הסחורה סוג ז' שלהם.

• אהבתי 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא מצליח להבין איפה ראית שלא ניתן לנסוע בפקק?? המכתב מדגיש לך את הוראות היצרן בדבר שימוש בגיר, מציין שאם תשתמש לא עפ"י ההוראות, הגיר עלול להתחמם ואז תדלקנה נורות אזהרה. בהחלט קיים רכיב של כסת"ח, אבל לא יותר מכך. היום בעידן של מחשבי רכב, ניתן לבדוק האם  ומתי נדלקה נורת אזהרה בדבר התחממות הגיר.

• רעיון טוב! 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 17 שעות, mobzy כתב:

תמרוני חנייה

תמרוני חניה הם לא הבעיה. מדובר על התחממות כתוצאה משימוש כזה לאורך זמן, כלומר זחילה בפקק לאורך זמן, לא תמרון חניה של כמה שניות.

• אהבתי 2
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

☝️ בדיוק.. נתחיל מכך שגיר רובוטי הוא לא המצאה חדשה, השילוב הזה קיים כבר שנים רבות, ואפילו אסתכן ואומר שמי שלא מקטין ראש לגמרי אמור לדעת איך להתייחס אליו בזמן נהיגה ובכל אופן - למי שלא מודע לכך הגדילו היצרניות (והיבואן במקרה הזה) להסביר את נקודות התורפה של הגיר, ואף יתרה מכך, דאגו שחיישן טמפ הגיר יתריע אם אכן טמפרטורת הגיר עברה את הרף שנקבע.

התחממות גיר לרמה שגורמת נזק היא לא אירוע יומיומי ע"ע תמרוני חניה כפי שציינת.. האמן לי חוויתי זאת בימי קיץ לוהטים בעליה ארוכה או פקק משתרך. צריך ממש להתאכזר לגיר כדי שתקפוץ התראה שיש לעצור בצד ל5 דקות כדי לתת לגיר להתקרר.

רק אוסיף שהייתי בעלי פוקוס 2013 2.0 עם "הגיר מהגיהנום" ש"איכשהו" היה מקורי עוד כשמכרתי את הרכב עם 220,000 ק"מ ולא הראה שום בעיה או תקלה מעולם, הרכב נסע כחדש עד היום שנמכר. לכן, קצת חוכמה תעזור גם לאלו שמעדיפים להיות צודקים.

לסיום - אם אני הייתי שופט (לא שזה אפילו יגיע לשם כי שום עו"ד לא יגיש תביעה כזו) הייתי מעיף אותך מהמדרגות על בזבוז זמן של מע' המשפט בהגשת תביעה קנטרנית ודמגוגית.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, omricn כתב:

אם אני הייתי שופט (לא שזה אפילו יגיע לשם כי שום עו"ד לא יגיש תביעה כזו) הייתי מעיף אותך מהמדרגות על בזבוז זמן של מע' המשפט בהגשת תביעה קנטרנית ודמגוגית.

ועדיין, זה משהו שהייתי רוצה לדעת עליו לפני הקניה

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
פורסם

שני שליש מהרכבים על הכביש היום עם תיבות רובוטיות, זו טכנולוגיה שכבר הבשילה ולא רואים תיבות מתחממות כל שני וחמישי, גם בקיץ. זה ממש לא פקטור.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...