Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Ron Poh כתב:

היית רוצה לרכוש מכשיר שכבר נבדק ע”י מישהו אחר?

אני די בטוח שהסטטוסקופ של הרופא נגע בכמה אלפי אנשים אחרים לפניי, וכך גם מכשיר מדידת לחץ הדם במשרד שלו. זה מעולם לא הפריע לי. 

לא מדובר על רכישת מכשיר משומש אלא על בדיקה שהדגם הולם את צרכיי האנטומיים. מניח שבשביל זה אפשר להחזיק יחידה או שתיים בתצוגה שעליה הלקוחות 'מתאמנים' ומקבלים הדרכה. 

פורסם

הרופא מחטא את המסכת לפני כל מטופל.

זה לא שיש אין ספור גדלים, לפי מה שאני יודע בציוד הביתי יש שני סוגי גדלים, אפשר לבדוק את היקף הזרוע ואז קונים את הציוד המתאים.

פורסם
לפני 33 דקות, Ron Poh כתב:

הרופא מחטא את המסכת לפני כל מטופל.

זה קרה בתקופת הקורונה, אבל לא קורה בשיגרה. אף אחד גם לא מחטא מזוזות, שאין ספור אנשים נוהגים לנשק, ועשו זאת גם בשיא הקורונה.

לפני 33 דקות, Ron Poh כתב:

זה לא שיש אין ספור גדלים, לפי מה שאני יודע בציוד הביתי יש שני סוגי גדלים, אפשר לבדוק את היקף הזרוע ואז קונים את הציוד המתאים.

בארה״ב יש 4 גדלים, צר ו-3 יותר רחבים, באותו רוחב, אבל אורכים שונים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, Derish כתב:

שאלה/הערה חשובה: האם ניתן לנסות את המכשירים שנמכרים בקופה לפני שרוכשים אותם?

תלוי רוקח ובית מרקחת. 

אני מניח שלרובם לא יהיה אכפת. 

לי אפילו בסופר פארם פתחו מד ריווי חמצן שקניתי לעצמי ונתנו לראות את הגודל לבקשתי ולבדוק שעובד. אני משער שבבית מרקחת הקופה יהיה אותו דבר. 

לכל רופא שמטפל בל"ד יהיה גם מכשיר במרפאה, אפשר לנסות אצלו את השרוול הסטנדרטי במדידה (או אצל הצוות הסיעודי). 

המידות של השרוול סטנדרטיות לפי תקינה (ביצרנים שעובדים לפיה) והמידות אכן רלוונטיות להיקפי זרוע קיצוניים יחסית כשם שספריאל הסביר. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בדקתי שוב את המלצת קבוצת האיגודים המקצועיים האירופית - ההמלצה אינה לגודל השרוולית אלא לגודל הפנימית המתנפחת - אורך 75-100% מהיקף הזרוע ורוחב 35-50% מהיקף הזרוע. ולהיעזר בסימונים על פני השרוולית.

פות״ש - אני חוזר על מה שכתבתי בתחילת השרשור: קבע פגישה עם רופא המשפחה, דבר איתו על כל שורת בדיקות הסקר שעליהן הוא ממליץ. במסגרת הפגישה הוא יבדוק אותך, כולל מדידת לחץ הדם, וימליץ לך על המשך הבדיקות, כולל האם יש צורך במדידת לחץ דם ביתית, באיזה תדירות ובאיזה אמצעים.

יש גם מכונים לבדיקות סקר, למשל בחלק מבתי החולים. יש להם יתרונות וחסרונות. לעתים בדיקות כאלה ממומנות על ידי ביטוחים רפואיים פרטיים ואפילו מקומות עבודה מסויימים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...