Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר dsg תקוע

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה מראש לעונים עניינית ומקצועית.

מדובר על פולקסווגן ג'טה 2012 מנוע 1.4.

עד אתמול הגיר עבד חלק, בלי השהיות בהעברת הילוכים, או תקלות אחרות. כן אציין שישנם תקופה ארוכה כמין תקתוקים מכיוון הגיר בעת עמידה, אם הבנתי נכון קשור למזלגות העברת הילוכים.

אתמול הנעתי את האוטו, הניע פיקס, בשילוב המוט הילוכים המחשב דרך הראה שקיבל את הפקודה... בהעברה לn הראה ששילב n, וכן בr ו d....

אלא שבדרייב האוטו פשוט עמד וסבר לנוע, וגם לדחוף ידנית את האוטו לא היה שייך, כאילו משהו תקוע ועוצר את הגלגל. כך גם בניוטרל האוטו תקוע ולא זז מילימטר.

ברוורס בתחילה נסע יפה לאחור, לאחר נסיון נוסף, גם זה הפסיק.

בכדי לנסות אם זו בעיה חשמלית וכדו' ניתקתי מצבר, והיום חיברתי שוב ואותו הדבר...

בN ו D תקוע, ובR בתחילה נוסע, עד שעומד סרבן במקום.

אני מעריך שנשבר מזלג או חלק פנימי אחר, ותוקע את הגיר בין הילוכים כך שגם לא נותן לשחרר את המצמדים לניוטרל.

האם יש בקהל בעל נסיון שיודע לחוות את דעתו?

תודה תודה תודה.

פורסם
לפני שעתיים, בעל נסיון כתב:

אני מעריך שנשבר מזלג או חלק פנימי אחר, ותוקע את הגיר בין הילוכים כך שגם לא נותן לשחרר את המצמדים לניוטרל

זה אכן נשמע כאבחנה מדויקת לבעיה, גרור את הרכב למכון גירים מיקצועי שמתמחה בסוג הגיר הזה,בהצלחה

פורסם
לפני 4 שעות, PASHUT כתב:

מכיר אוקטביה עם בעיה כזו, שמוסך אבחן כמוח גיר.

עם אותם מאפיינים? למיטב ידיעתי בעיה במוח ראשית לא תראה בלוח "כאילו" שולה הילוך... שנית, בניוטרל הגלגלים יהיו חופשיים לדחיפה ידנית....

מה גם, שאני לא רואה סיבה שרוורס יעבוד כשדרייב תקוע... אבל אולי אני טועה

פורסם

אכן

באוקטביה הנ’’ל היה כתוב D וההילוך פשוט לא הגיב

המוסך אבחן מחשב גיר

כמובן תבדוק לעומק רק זורק כיוון..

לדעתי אם היה בעיה במזלגות כבר עדיף גיר שלם להחליף ולא רק מוח

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...