Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן חמצן פוקוס דור 3

מעבר לפיתרון נפתר ע"י ba323f,

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ14 חודשים נדלק לי מנורת חיישן אחורי צד נהג [יש 4 חיישנים]המוסכניק טען שכדי להחליף את 2 הצדדים 

הוא שם חיישנים תוצרת FAE לאחר כ4 חודשים ביום החתונה שלי [בצהריים] נדלק לי מנורה איפסתי וחזר וכו שהלך החיישן שבצד הנוסע מה שלא הייתי צריך להחליף

מחמת טירדותי משכתי את זה,[טיפשות שלי] לפני כשבועיים החלטתי שאני לבד מחליף חזרה למה שהיה [והמוסך המליץ להחליף...]

שבוע אחר כך נדלק מנורה שהלך החיישן בצד הנהג [לא מה שהחלפתי]

אני כנראה יוציא וינקה וכו [ומסתמה לא יעזור]השאלה היא א האם שייך משהו ברכב שמשבית חיישנים?

ב האם החברה הזאות באמת כזה זבל?

ג במידה ואצטרך להחליף לאיזה חברה להחליף?

וכמובן האם כדי לייבא או שהמכס יעשה בעיות [כי לדבריהם תכניס נשק וכו כי נשק זה פלילי, אבל רכב זה לאומני כי רוב הדריסות בכוונה זה לאומני ורוב הירייות זה פלילי...]

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

תבדוק עם אוהמטר (30 ש"ח) התנגדויות שלהם. תבדוק עד כמה הם מלוכלכים. תעשה קצת תחקיר איך לבדוק את החיישנים הללו. יש לך גם חיישנים של דנסו ובוש. כדאי לייבא מחו"ל, ואין שום בעיה חוקית איתם. קח בחשבון שאולי לא מדובר בחיישנים.

פורסם

מה זה אוהמטר?

זה ודאי חיישן כי החלפתי חיישן זה החזיק תקופה,

וכשסתם איפסתי זה חזר די מיד

ולגבי ליכלוך הם לא נראים כל כך מלוכלכים[ מה שהוצאתי]

כמה יעלה מחו"ל זה בקלות דהיינו בלי אישור יבוא וכדומה 

אני שואל כי הזמנתי פעם בעלי מנורת לתוך הרכב והמכס לקח לעצמו..

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

אוהמטר בודק פרמטרים חשמלים של חלקים ומערכות חשמל, כדאי שיהיה בבית. התייחסות משרד התחבורה לחיישן חמצן בכלל לא דומה לנורה, כי לא מדובר בחלק בטיחותי.

פורסם (נערך)
בתאריך 27.11.2025 בשעה 19:35, פשטות כתב:

לפני כ14 חודשים נדלק לי מנורת חיישן אחורי צד נהג [יש 4 חיישנים]המוסכניק טען שכדי להחליף את 2 הצדדים 

הוא שם חיישנים תוצרת FAE לאחר כ4 חודשים ביום החתונה שלי [בצהריים] נדלק לי מנורה איפסתי וחזר וכו שהלך החיישן שבצד הנוסע מה שלא הייתי צריך להחליף

מחמת טירדותי משכתי את זה,[טיפשות שלי] לפני כשבועיים החלטתי שאני לבד מחליף חזרה למה שהיה [והמוסך המליץ להחליף...]

שבוע אחר כך נדלק מנורה שהלך החיישן בצד הנהג [לא מה שהחלפתי]

אני כנראה יוציא וינקה וכו [ומסתמה לא יעזור]השאלה היא א האם שייך משהו ברכב שמשבית חיישנים?

ב האם החברה הזאות באמת כזה זבל?

ג במידה ואצטרך להחליף לאיזה חברה להחליף?

וכמובן האם כדי לייבא או שהמכס יעשה בעיות [כי לדבריהם תכניס נשק וכו כי נשק זה פלילי, אבל רכב זה לאומני כי רוב הדריסות בכוונה זה לאומני ורוב הירייות זה פלילי...]

רק בוש. 

אין קשר בין הצדדים. 

הזול עולה ביוקר 

חיישני בוש כולל עבודה עולים סביב 800 לפני מע"מ 

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם (נערך)

אין לי בעיה להחליף לבד 

דבר ראשון אני ינקה השבוע את המקורי ויחליף, אם לא יעזור אני יקנה או יזמין 

מאיפו להזמין ?

מה המק"ט?[כרגע מדבר על חיישן אחורי צד הנהג] ניסיתי לבדוק באתר של פורד והאתר לא מוכן לתת

וכרגע קוד תקלה PO 156

עריכה אחרונה על ידי פשטות

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ, ניקיתי את החיישן וזה לא עזר 

ולכן אני שואל מה המק"ט [ניסיתי באתר של דלק והעסק שם משובש] ומה לקנות והאם כדי לקנות מחו"ל...

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

תנסה לחפש פה: https://spareto.com/

אתר טוב, מחירים טובים, ושולח לארץ. בחירה שרירותית בפוקוס דור 3 עם מנוע 1.6 (צריך לדייק יותר, אני לא יודע מה תת הדגם של המנוע לפי עוצמה וכו') הניבה מגוון חיישני חמצן של יצרנים טובים (DENSO, BOSCH) ופחות טובים (כולל FAE).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...