Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת תושבת מנוע

מעבר לפיתרון נפתר ע"י mcaspi,

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום 

למי שיודע מקצועי  דודג' גרני 2009 מעונין להחליף תושבת מנוע עליונה שמאל הממוקמת בצד של הגיר 1. היכן צריך לתמוך עם ג'ק בגיר עצמו ? 

2.האם תושבות מנוע באלי אקספרס איכותיות מספיק ?

תודה

עריכה אחרונה על ידי [email protected]
  • פיתרון
פורסם

אתה יכול לעשות תחקיר בפורומים בארה"ב ולראות מה מציעים. החלק נקרא: engine mount. החברה שמייצרת את חלקי ה-OEM נקראת Mopar, ואחת החנויות נקראת: rockauto.com.

סרטונים איך להחליף יש ביוטיוב. לא חוקי להחליף לבד.

פורסם

אם אתה מחליף תושבת של הגיר אז צריך לתמוך בגיר אם במנוע אז במנוע. כל מקום שהתושבת מחזיקה אותו חייב תמיכה. 

את התמיכה אתה עושה עם ג'ק ועליו קרש שהלחץ יפוזר ולא יהיה ממוקד (להמנע מנזק) ואתה מרים רק במקום יציב וחזק ולא במקום כמו הקרטר של המנוע /גיר ששם האלומיניום דק או בין החיבורים. 

הרכב צריך להיות במקום ישר ולא בשיפוע.

תעשה את זה בזהירות.

לא הייתי רוכש מוצר כזה מאלי אקספרס. בכלל מהניסיון שלי תושבות סיניות זה זבל.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, netanel1014 כתב:

חוץ ממקוריים, זה לא מה שנפוץ בארץ?

מסין, או טורקיה, אולי תאילנד...

פורסם
בתאריך 28.10.2025 בשעה 14:17, mcaspi כתב:

אתה יכול לעשות תחקיר בפורומים בארה"ב ולראות מה מציעים. החלק נקרא: engine mount. החברה שמייצרת את חלקי ה-OEM נקראת Mopar, ואחת החנויות נקראת: rockauto.com.

סרטונים איך להחליף יש ביוטיוב. לא חוקי להחליף לבד.

Mopar זה חלקים מקוריים - OE

לא OEM

פורסם (נערך)

תושבות מנוע מומלץ לרכוש או מקורי או חברת OEM כלשהי כמו למפורדר, קורטקו, מילה. יש כאן דיווחים של אנשים שהתקינו תחליפי זול שרכשו בארץ, והתוצאה הייתה שהרכב רעד יותר מאשר עם התושבת המקורית הישנה. 

קשה להשיג בארץ תחליפיות באיכות גבוהה, לכן כדאי לחפש באתרים בחו"ל. 

בתאריך 30.10.2025 בשעה 11:04, netanel1014 כתב:

אם אתה מחליף תושבת של הגיר אז צריך לתמוך בגיר אם במנוע אז במנוע. כל מקום שהתושבת מחזיקה אותו חייב תמיכה. 

את התמיכה אתה עושה עם ג'ק ועליו קרש שהלחץ יפוזר ולא יהיה ממוקד (להמנע מנזק) ואתה מרים רק במקום יציב וחזק ולא במקום כמו הקרטר של המנוע /גיר ששם האלומיניום דק או בין החיבורים. 

הרכב צריך להיות במקום ישר ולא בשיפוע.

תעשה את זה בזהירות.

אין שום בעיה לתמוך מהקרטר, למעשה זה המקום המומלץ לתמוך את המנוע.

כל עוד משתמש בקרש בין הג'ק לקרטר כדי לפזר לחץ, ולא מפעילים לחץ על נק' מסויימת, לא תהיה שום בעיה. חשוב רק לשים לב לא להפעיל יותר מדי לחץ עם הג'ק, כי אז יהיה קשה להבריג החוצה את הברגים של התושבות והסיכוי להרס ההברגה יגדל. 

עריכה אחרונה על ידי THELAD
  • אהבתי 1

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כל הכבוד על ביצוע החלפת  תושבת המנוע..
רשום קצת מידע, מהיכן קניתה את התושבת , המחיר וכמה זמן המישלוח.
היכן התקנתה , מוסך או לבד.

תודה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...