Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכל חברי הפורום היקרים

לפי מה שהבנתי הפוקוס מסוף 2015 עם גיר אוטומטי אמין לחלוטין אבל המנוע עם ריקול של סדק בבוכנה 2

1 האם רכב שתוקן במסגרת הריקול המנוע אמין לחלוטין או לא

2 איך האמינות הכללית שלו

ונשוב לעיקר השאלה איך הוא ביחס לקיה כי גם הקיה לא הבנתי כמה היא אמינה 

בקיצור בסעיף האמינות כמה שתיהם רחוקות מקורולה

נ.ב. מבחינת התנהגות וביצועים אני מבין שהקיה בסדר והפוקוס הרבה יותר מזה ומבחינת מרווח הפוקוס קצת יותר צפופה

אשמח לתשובות בעיקר בנושא האמינות

תודה רבה לכולם

פורסם

פוקוס שעברה החלפת מנוע החל משנת 2019 אצל היבואן כבר קיבלה מנוע עם בלוק מעודכן בלי הבעיה של הפריצת ראש.

אין במנוע אקובוסט בעיה רוחבית של סדק בבוכנה 2. הבעיה בתכנון של הראש מנוע החור של המעבר מים מוקם לא נכון ותחת לחץ נפרץ והמנוע מתמלא נוזל קירור וככה הולכות הבוכנות.

כאמור, יצא מנוע עם ראש מעודכן שהחור עבר 2 ס"מ למטה והבעיה נפתרה.

אם תמצא אחת שטופלה בזמן המנוע והגיר סה"כ אמינים בצורה סבירה ובסדר גמור.

לקיה יש בעיות משל עצמה, מנוע רגיש לבוצה, מנוע שורף שמן, ממיר קטליטי רגיש והכי יקר גיר כפול מצמד שיקר מאוד לתקן .

בכל מקרה 2 הרכבים בני כמעט עשור וכמובן שיהיה להם בלאי ותיקונים בהתאם. חשוב למצוא רכב עם היסטוריית טיפולים מסודרת.

היו לי את 2 הרכבים סיד 2013 ופוקוס 2017 במרכבי סטיישן. הייתי לוקח את הפורד בלי שום שאלה רכב הרבה יותר איכותי, שקט ומהנה. מצד שני הוא צפוף יותר וצריכת הדלק שלו פחות טובה.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...