Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה היה מעורב בתאונה ללא נפגעים, שוטרים הגיעו לזירה והנחו אותו לפתוח תלונה במשטרה.

הוא האשם בתאונה.

למיטב ידיעתי אין חובה לפתוח תלונה במידה ולא היו נפגעים בגוף, במידה ויפתח תלונה, האם זה יכול להזיק לו באיזשהוא אופן? (בתור האשם בתאונה)

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב האחר היה מאוייש? אם לא - יש להודיע למשטרה.

האם נלקח ממנו הרישיון? אם כן, עליו להתייצב למחרת לפני קצין משטרת התנועה להחלטה על פסילה מנהלתית (או שלא).

בכל מקרה - המשטרה מעורבת, אז אני מסופק אם עוד מסמך ישנה משהו, חוץ מהמטרד של פניה לתחנת המשטרה. והוראות של שוטר יש לבצע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

שני הרכבים היו מאוישים, לא נלקח רשיון נהיגה 

השוטר שהיה במקום נתו לינק לפתיחת תלונה באתר הממשלתי

עריכה אחרונה על ידי TvrSpee12
פורסם

כל עוד אין נפגעים - אין חובה להודיע למשטרה/ לפתוח תלונה במשטרה.

הגשת תלונה במקרה כזה, עלולה לפגוע לו ברישיון נהיגה -> במקרה שיחליטו לחקור את התלונה (ולא לסגור אותה מחוסר עניין), אז עלול להיות מוגש נגדו כתב אישום בגין עבירה (כתלות בסיטואציה של התאונה).

שורה תחתונה - מאחר ואין נפגעים, לא מומלץ להגיש תלונה במשטרה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

@guya72 המשטרה כבר מעורבת - אז כיצד התלונה תזיק?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 שעות, guya72 כתב:

כל עוד אין נפגעים - אין חובה להודיע למשטרה/ לפתוח תלונה במשטרה.

הגשת תלונה במקרה כזה, עלולה לפגוע לו ברישיון נהיגה -> במקרה שיחליטו לחקור את התלונה (ולא לסגור אותה מחוסר עניין), אז עלול להיות מוגש נגדו כתב אישום בגין עבירה (כתלות בסיטואציה של התאונה).

שורה תחתונה - מאחר ואין נפגעים, לא מומלץ להגיש תלונה במשטרה.

זה גם מה שאני חושב, שום דבר טוב לא יכול לצאת מזה..  רק פוטנציאל לפגיעה ברישיון

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 שעות, sperial כתב:

@guya72 המשטרה כבר מעורבת - אז כיצד התלונה תזיק?

@sperial לא ברור מהסיפור אם זאת הגעה מקרית של שוטרים או בעקבות שיחה למוקד 100.  לפי התיאור, אני מניח כי זאת הגעה מקרית.

מאחר ואחד השוטרים הנחה אותם להגיש תלונה - זה מחזק את הנחתי. כלומר, כרגע המעורבות המשטרתית איננה פורמלית (ללא טיפול משטרתי) אלא הנחייה/ המלצה כיצד לפעול בהמשך. וזהו.

לכן, הגשת תלונה תגרור מעורבות משטרתית רשמית שזה אומר גם מעורבות של בוחן תאונות על כל המשתמע מכך (אמנם הוא לא היה בזירת התאונה, אך יכול להגיע להחלטות על סמך הנתונים בתלונה. אולי גם ביקור במקום התאונה לראות את המקום)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לפני 9 שעות, guya72 כתב:

@sperial לא ברור מהסיפור אם זאת הגעה מקרית של שוטרים או בעקבות שיחה למוקד 100.  לפי התיאור, אני מניח כי זאת הגעה מקרית.

מאחר ואחד השוטרים הנחה אותם להגיש תלונה - זה מחזק את הנחתי. כלומר, כרגע המעורבות המשטרתית איננה פורמלית (ללא טיפול משטרתי) אלא הנחייה/ המלצה כיצד לפעול בהמשך. וזהו.

לכן, הגשת תלונה תגרור מעורבות משטרתית רשמית שזה אומר גם מעורבות של בוחן תאונות על כל המשתמע מכך (אמנם הוא לא היה בזירת התאונה, אך יכול להגיע להחלטות על סמך הנתונים בתלונה. אולי גם ביקור במקום התאונה לראות את המקום)

אני לא יודע אם מישהו הזמין משטרה או ששוטר עבר שם במקרה, אני הגעתי 20 דק אחרי שהתאונה התרחשה והיה שם שוטר על קטנוע.

השוטר נתן את ההנחיות המורות ועזב (לא נתן שום מסמך או דוח)

אני אמליץ לקרוב המשפחה לא להגיש תלונה, תודה על התגובות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

האם השוטר כתב דו״ח אירוע כלשהו? אני מניח שהקרוב שם לב האם השוטר הוציא את הפנקס והעט שלו, אולי אפילו מסר העתק הרישום.

פורסם

נכון שאין צורך לדווח על תאונת פח למשטרה

אבל כאן שוטר הורה לפנות למשטרה סיטואציה שונה.

ואחרי שכתבנו את זה לא פונה למשטרה  מקסימום יפנו אליו 

• רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...