Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

ממשיך בחיפוש רכב ראינו רכב יונדאי בן שנתים וקצת, עם 25 אלף. נשמע חדש ומבטיח 

בבדיקה ראינו את התמונות הבאות 

נראה כמו בוצה, האם לקחת? 

IMG_5264.jpeg

IMG_5262.jpeg

כלומר, האם כדאי לקחת ולנסות להסירהאת הבוצה , או שהנזק כבר קרה ולעבור הלאה לרכבים הבאים 

פורסם

הרכב עבר טיפול?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי מה ששלחו לי נעשה טיפול אחד לפני שנה וחצי בערך ב 9500 קמ (כתוב טיפול 15 אלף) ללא פירוט אם הוחלף שמן 

הסוכנות הציעה שיעשו ישור קו וינקו את הבוצה, 

על פניו נראה לי שלא כדאי לקחת 

רק כדי להבין הנזק כבר נעשה? יש גזה דבר תיקון ניקוי בוצה? 

פורסם
לפני 29 דקות, Elchai כתב:

לפי מה ששלחו לי נעשה טיפול אחד לפני שנה וחצי בערך ב 9500 קמ (כתוב טיפול 15 אלף) ללא פירוט אם הוחלף שמן 

על פניו נראה לי שלא כדאי לקחת 

רק כדי להבין הנזק כבר נעשה? יש גזה דבר תיקון ניקוי בוצה? 

אחרי 15 אלף מאז ההחלפה זה לא אמור להיות ככה.

תחפש רכב אחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

משהו מסריח.

רכב לא מפתח בוצה כזאת לאחר 25 אלף ק"מ

גם אם מעולם לא הוחלף שמן. (ונאמר שהוחלף)

יכול להיות שזה רכב שנסע בפקקי מרכז גוש דן

אז ב10 אלף ק"מ הוא עשה כמה אלפי שעות מנוע

.

פורסם

אני הייתי יורד מהרכב הזה ועובר הלאה.

אם אתה בכל זאת מתעקש - דרוש שיחברו מחשב לרכב ויקראו את מחשבי הגיר וה abs בהשוואה למה שלוח השעונים מראה - לי יש הרגשה שתראה מספר גבוה בהרבה . 

זה נראה שהרכב עשה יותר קרוב ל ל 80-90 אלף ללא החלפת שמנים .

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 5 שעות, Elchai כתב:

סוכנות, זה נראה כמו מגרש רכבים.

לפי תמונת הרדיאטור שהעירו פה, נרכב תוקן באמצעות חלקים ״משחיטה״ של רכב אחר. אחרת קשה להסביר כיתוב בערבית על חלק ״מקורי״ .

עצתי, עזוב את הרכב הזה.

חפש משהו אחר ולא אצל הסוחר (סוכנות) הזה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

נורא פשוט - רכב בן שנתיים וחצי ו25 אלף קמ  == רכב באחריות.

יתקן נא הסוחר את הרכב במוסך מורשה. למה לרכב אין טיפול כל שנה?? נסיעה בעיקר בעיר == תנאים קשים == תוכנית טיפולים מוגברת.

אז כנראה שהרכב לא באחריות מכל מיני סיבות.

זה נשמע כמו בעיה ברכב שנגרמה עקב חוסר טיפול או תאונה. יש לך פה רדיאטור כנראה מפירוקיה אולי בכלל ממשחטה.

הרכב פרטי במקור? ממליץ לראות דוח סליקה. לפחות שים את המספר שלו באתר משומשת ותראה מתי התגלגל לסוחר. בדרך כלל כשרואים שני סוחרים אחר אחרי השני, זה הפתח לקומבינות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...