Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועכשיו דמיינו את גורלן של חשמליות של ג'ונגונאגן ובניו עוד כמה ששנים שהמערכות החשמליות שתקועות בעל פינה ברכב יתחילו לזייף.

והתמחור של החלקים גם קטנים מדובר ושוליים הזוי.....

היתה תקופה שגנבים מתוחכמים גנבו ראדארים של ג'ילי ( דקה וחצי עבודה ומברג פיליפס) על מנת לסחור בהם כמשומשים.

עלות החלק ביבואן היה סביבות ה10000 שח!!! והתמריץ היה משמעותי.

התופעה נגמרה שבקבוצות ג'ילי פורסמו קישורים לראדאר המקורי באלי אקספרס במאות ששלים בודדים.

(החלק הצהוב בסיפור שעקב כך מחיר החלק לפחות בזמנן נחתך החגות אצל היבואן)

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, zaf כתב:

יש סוג של מסר סמוי בסרטונים - אם תשים לב, יש לא מעט חלקים שמתחברים ״מאחור״ למכלול המסגרת. מה שאומר שיהיה קשה עד בלתי אפשרי לפרק רק את אותו חלק מבלי להוציא החוצה את כל המסגרת.

היום אני מבין למה במוסכים מורידים את כל החזית על מנת להחליף רדיאטורים ומשאבות או חיישנים שמותקנים בתוך מסגרת החזית. 

אותו הדבר במפוח המיזוג. שדורש הוצאה של כל הדשבורד. 

באשר למכלולים אינטגרטיבים - המעבר לשימוש רחב בחלקי פלסטיק, מקל על היצרן לבנות הכל יחד מחוץ לרכב/למנוע ואז להלביש על המנוע . מה עוד שחלקם ממש מודבקים ולא ניתנים להסרה, זה כבר ממש תופעה מעצבנת.

אמר לי מישהו שצריך מיומנות להסיר חלק מתברג/פריק ממכלול פלסטיק והצמיד חדש מבלי לפגום באטימה. אין דין הברגה לתוך פלסטיק כדין הברגה למתכת. ולכן לא מובטחת אטימה ראויה. 

הנקודה היא, שכאן גם מכלול פלסטיק של סעפת או מכסה ,עולים הון לא קטן . ויחידה משומשת לא מבטיחה שרידות ללא סדקים או בלאי דומה. 

נכון. אם צפית בסרטון שלי, לקח נצח לפרק את מכלול בלם היד . הדבק שהשתמשו בו היה כמו אבן. וכמובן שחלק גדול מהפלסטיק נשבר

פורסם
לפני 16 שעות, amosbmw כתב:

הדוגמה הקלאסית - לדעתי יותר קל להתמודד עם תקלות של הזרקה אלקטרונית בעזרת מחשב, מעם תקלות בקרבורטור ששם ה"מחשב דיאגנוסטיקה" הוא בעל מקצוע מבוגר בפנסיה.

תיקונים מסובכים הדורשים יצירתיות היו גם בעבר

מסכים לגבי התמודדות באופן מתודי עם מערכות מבוססות חיישנים (לא כמו שמכונאים מחליפים על עיוור חיישנים סתם) , אבל מערכות קרבורציה מאז ומתמיד דרשו מיומנות ושיטתיות ללא קשר למערכות עם קרבורטור יחיד, או כפול או זוג כפולים.

שיטת המכוונים לפי האוזן עם מברג בלבד, אמנם לא ייחודית לארצנו , אבל אצלנו זו הייתה נורמה מקובלת. עד שנגרם נזק למכלולים מרוב משחקים.

התעקשתי על החלפת פילטר דלק וניקוי צנרת לפני  שמתחילים לנסות לכוון לי את הקרבורטור הכפול של הלנציה בטא קופה 74 שהייתה לי תקופה קצרה , זלזלו בי ואפילו צחקו , אבל ״ניצחתי״ כאשר הצלחתי לכוון מהר ומדויק יותר מחברי המכונאים רק בגלל המתודה הסדורה.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...