Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שמכאן תגיע הישועה.

להבנתי לא כל נגר מתעסק עם ארון רחף של הרדור. 

להבנתי מדובר בארון ״מורכב״ יותר שברגע שפורק - לא יחזור להיות אותו דבר. 

וחלקם בכלל זרקו מחירים שהשתיקה יפה הלם… 

אודה להמלצה עבור בעל מקצוע עם זוג ידיים ימניות שעובד נקי ומסודר והכי חשוב *בזהירות* מדובר בארון שגם הדלתות וגם הדופן עצמה מזכוכית, האם כדאי להכנס ל״הרפתקה״ הזו בכלל? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מכיר את הארון הזה, אבל מי הרכיב לך אותו? החברה שמכרה לך?

אולי אפשר להזמין שירות הרכבה מהם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש פה הרבה מלל בלי הקשר או תמונות, ולא ברור מה השרשור מנסה להשיג. האם יש לך ארון עם דלתות זכוכית שאתה רוצה להעתיק למיקום אחר ומחפש בעל מקצוע שיעזור עם זה?

סביר להניח שלארון שלך יש מספר שמות טכניים מלבד שם המותג שציינת. אם תצרף תמונה, זה עשוי לעזור במציאת בעלי מקצוע רלוונטיים.

• רעיון טוב! 2
פורסם

גרמת לי לגגל מה זה דה פאק ארון רחף. 

תגיד דלתות הזזה :lol:

מה המטרה שאתה רוצה להשיג בפירוק והרכבה מחדש? 

בגדול, ארונות עובדים הכי טוב כשהם מפולסים כמו שצריך. זה לרוב קל להשיג כשהכל חדש והארון נבנה במקום שהוא יועד אליו, עם מדידות נכונות מצד המתקין- כשצריך להעביר את העסק למקום שעשוי להיות לא מפולס בצורה זהה (או דומה. או קרובה אפילו) יכולות להיות בעיות. 

זה בלי לגעת אפילו בנקודה של אופי המקום החדש- האם הארון יהיה "לכוד" בין קירות, ויש מספיק מרווח לפעילות תקינה? כי לעשות שינויים בארון זכוכית זה קצת בלתי אפשרי למיטב הבנתי. 

ההצעות ההזויות שקיבלת, לדעתי משקפות היטב את המצב בשוק- זה לא כל כך הזוי בהתחשב במורכבות. 

במקומך, הייתי מרחיב את הרשת ופונה גם לזגגים בשביל לקבל הצעת מחיר. אולי את כל השלד נגר יוכל להעתיק ממקום אחד לשני ואת כל הזכוכיות, זגג יוכל להבין מה הוא עושה וגם במחיר הגיוני יותר. 

אישית: אני לא הייתי נכנס להרפתקאה הזו, למעט בלית ברירה מוחלטת. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כולכם צודקים, מדובר בארון הזזה שמגיע עד התקרה. 

הדלתות עצמן מזכוכית וכך גם הגודל. 

המטרה היא מעבר דירה ואני מעוניין לקחת את הארון יחד איתי

לצערי רוב האנשים ששוחחתי עמם, לא מתעסקים בארונות כאלה. טוענים שזה מורכב מדי

פורסם
לפני 5 שעות, carsgo כתב:

מדובר בארון הזזה שמגיע עד התקרה.

בדקת שהתקרה בדירה החדשה גבוהה מספיק בשבילו? אם כן, ואם למכור אותו לדייר הבא זה לא אופציה - נסה למצוא מישהו שיעזור בפירוק, ואת ההרכבה כבר תעשה לבד ברוורס. אם תשחרר את בעל המקצוע מאחריות על התוצאה, זה עשוי לתמרץ אותו להסכים לעזור לך ולחלוק ידע. 

אם אתה לא מוצא מישהו מתאים ב'מדרג', נסה לכתוב בקבוצת הפייסבוק של השכונה/עיר ותראה מי יענה. 

פורסם

052-5669566 גילי , הוא היה המתקין שלהם והוא מכיר את הארונות מאוד טוב. תנסה לבדוק איתו.

עברתי את הסיפור הזה בעבר , אחרי שקיבלתי עלויות  הבנתי שאני מעדיף ארון חדש פשוט יותר. 😃

פורסם

לנושא המעבר דירה, יש עוד שיקול אחד שנכנס לתמונה- המעבר עצמו והשרידות של הדלתות זכוכית בהובלה. מאד ייתכן שהדלתות לא ישרדו את הסיפור, אלא אם כן יובלו ע"י מישהו מנוסה עם רכב מותאם לשינוע זכוכיות ולא בתוך המשאית הובלות יחד עם כל שאר המיטלטלין. 

אישית? גם אם אני מאוהב בארון הזה, וגם אם הוא עלה הון קטן, לא הייתי נכנס לפינה הזו. יותר מדי עלויות נלוות, יותר מדי סיכון, סליחה אבל אני ממליץ לך לרדת מזה. 

• אהבתי 1

פורסם

מאיזה עץ הארון?

אם עשוי מסיבית חבל"ז - בד"כ מתפרק/מתעוות בפירוק ואז הארון לא חוזר להיות כמו שהיה.

אם עץ מלא או שכבות/סנדוויץ' אולי שווה להשקיע.

פורסם
לפני 14 דקות, ntd כתב:

מאיזה עץ הארון?

לפני 18 שעות, carsgo כתב:

הדלתות עצמן מזכוכית וכך גם הגודל. 

עץ חול :lol:

• תוכן חדש...