Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איזה חבר דפוק שדווקא עכשיו החליט לקחת את אשתו ושלושת ילדיהם ולעבור מלונדון הרחוקה לישראל - זה הניסיון השני שלהם בארץ, פעם ראשונה היתה לפני 10 שנים, והם החזיקו פה שנתיים לפני שברחו בחזרה ללונדון. הפעם נראה שהם יותר סגורים על עצמם.

לצערם אין להם זכויות עולים חדשים, בגלל הסיבוב הקודם שלהם פה, ולכן הם לא יכולים לקנות רכב חדש בהטבת מס, כך שהם מחפשים רכב יד 2 בשוק החופשי, כשהרכב צריך לשרת זוג הורים ושלושה ילדים מתבגרים. הם לא מחפשים רכב גדול (אאוטלנדר/אקסטרייל לסוגיהם) והסכום שהוקצב למשימה הוא 65K. עברתי על יד2, וניסיתי לחפש רכבים בסכום הזה, משנת 2020 והלאה, עד 100K ק"מ, ונראה שאין ממש כאלו שעונים על כל ההגדרות.

מה שכן קפץ לי לעין זה שפוקוסים דווקא כן נמכרים בסכומים האלו עם נתונים סבירים, ותהיתי אם יש משהו שאני מפספס לגבי הרכב הזה, מלבד השם הרע שיצא לו בסיבוב הקודם עם תיבת ההילוכים הבעייתית וחוסר הרצון של דלק למכור מכוניות. ראיתי גם פה ושם מגאן סדאן שנמכרות בסכונים האלו מ 2020/2021.

אני אלך גם לסוכנויות ליסינג לראות מה יש להם להציע, אבל מהצצה באתרים שלהם נראה שהסכום הזה קצת נמוך מדי. אשמח למחשבות/רעיונות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...