Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברנו קליאו 2022 LUTECIA

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, yulianx כתב:

סקרן לגבי המחיר שיבקשו עליה בטרייד מוביל כי הטרייד

בדוק באתר שהם. אם כבר מסרת את הרכב הוא אמור להיות באתר.

אני חושב שהיא כבר שם, עוד אין תמונה אבל הפרטים מתאימים בגדול 

https://trademobile.co.il/cars/רנו/קליאו-החדשה/833-74-902

88 אלף !

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חחח נכון, הרכב עדיין אצלי. מעניין בכמה ימכר.

בנתיים טלפון אחד לא היה.

למרות שהמחיר בעייתי כשיש כזה:

צילום מסך 2026-01-27 ב-19.32.46.png

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

חחח נכון, הרכב עדיין אצלי. מעניין בכמה יימכר.

זה בדיוק העניין, הם כבר מפרסמים את הרכב (אמנם ללא תמונות) אבל ביום שתמסור אותו תהיה להם רשימת מתעניינים. בכל זאת נתונים יפים.

אני מניח שישיגו באזור ה 80+ עליו. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בנתיים לא קיבלתי טלפון אחד.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, zaf כתב:

זה בדיוק העניין, הם כבר מפרסמים את הרכב (אמנם ללא תמונות) אבל ביום שתמסור אותו תהיה להם רשימת מתעניינים. בכל זאת נתונים יפים.

אני מניח שישיגו באזור ה 80+ עליו. 

אתה כניראה לא מבין כמה אין לרכב הזה שוק. רמות של סיטרואן C3. 

עכשיו אני כבר לא רואה בלוח, כניראה נמכרו קליאו יד 1 2022 עם 50-60 אלף ב-62-65 אלף.

עכשיו בטרייד של כלמוביל יש קליאו 2024 יד 1 עם 20 אלף שכבר 4 חודשים מנסים למכור אותה. הגיעו למחיר של 90 אלף. 

אז מי ימכור ב-80+ אחת שהיא יד 2 2022? ימכרו ב-75 אם יהיה להם מזל. 

פורסם

ברור, אבל הם מנסים.
כמו שכתבתי, יוצרים רשימת המתנה. ברגע שהרכב ״יכנס״ הם יתחילו לדחוף לא על ידי המודעה אלא יתקשרו לממתינים וילחצו על מכירה.

אתן לך דוגמא: חבר של הבן שלי ננעל על סוזוקי ויטרה 2020 ומעלה. לא מצא אף אקזמפלר ראוי ביד 2 או במרקט פלייס (לקח אחת לבדיקה , הגיעה בחורה קשקשנית ורכב גרוטאה, סתם הלכו כמה מאות שקלים) , הלך לטרייד אין של סוזוקי, השאיר פרטים והמשיך לבדוק בלוחות. אחרי כשבועיים התקשרו אליו ואמרו ״שנכנס עכשיו רכב, בובה, בדיוק כמו שרצה״  . לחצו שיבוא לסגור, אפילו בטלפון לשריין את הרכב ״לפני שיחטפו אותו״  . הרכב נקנה ״בהנחה״ קטנה מהמחיר המבוקש. הרכב בהחלט ראוי (בובה) כפי שהבחור רצה.

שורה תחתונה, אל תזלזל באנשי המכירות של הטרייד אין, הם לא מתרגשים ממה שמופיע ביד 2 .

אמירה נפוצה אצל רבים מהם אז למה לא קנית ביד 2? או את מה שיש ביד 2 עכשיו לא הייתי נוגע עם מקל. 

זה טבעו של המסחר ברכב משומש.

• מעניין 1

פורסם

כן אבל אי אפשר להשוות סוזוקי לרנו.

פורסם

טרייד מוביל לא תמימים או טיפשים, הם יודעים שיצליחו למכור את הרכב במחיר שישאיר עדיין רווח. אם העסקה הייתה בתיווך פריסבי הם קיבלו על זה עמלה יפה שכבר ״רושמת רווח״

פורסם

זה לא פריסבי.

לובינסקי עובדת ישירות עם טרייד.

פורסם

אותו הדבר. יבואני הרכב עובדים עם חברות הטרייד אין. המעניין הוא שהטרייד לא היה מול לובינסקי טרייד. 

פורסם

דעה אישית שלי, הם לא יעשו כסף על הרכב הזה.
הם יקבלו עמלה מהיבואן על המכירה, אבל אף אחד לא יעשה פה סיבוב.
רכב בלי שוק שצריך להוריד המון כדי למכור אותו.

על הבחירה של הרכב החדש יש לי כל מני השגות אבל כל אחד ומה שטוב לו, בעניין הטרייד, חושב שעשה בשכל שנתן אותו לטרייד...

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ענית לעצמך, היבואן כנראה סיבסד את הטרייד אין, מה זאת אומרת, שבפועל הוא הפסיד הנחה שיכל לקבל על הרכב החדש כך שבעצם הוא מכר את הרכב ככל הנראה בפחות מ65 אלף.

וכמו שכתבתי בהודעה הקודמת המחיר מכירה הוא לא החריג בעסקה הזו, מחיר הקניה של הרנו היה חריג כלפי מעלה וגרם לעסקה להיות לא אטרקטיבית .

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

הם נותנים מצלמת דרך קדמית אחורית מתנה וחבילת טיפולים מתנה. ברכב חדש שעולה 115 בהשקה  קשה לי האמין שיתנו הנחה.

פורסם

המצלמה הזו תומחרה בוודאי בכ 1500 שקל או מעט פחות. בפועל קיבלת מצלמה שעולה 40 דולר או פחות האיכות 2K לקידמית ו 1080 לאחורית. 

רק לסבר את העין ddpai z50 pro למשל נמכרת בחנות הרישמית ב 275 שקל, משלוח חינם. התקנה תעלה כ 250 שקל לחיבור קבוע.

חבילת הטיפולים היא למעשה ״ההנחה״ מגולמת במחיר, כלאמר שילמת עליה מראש. 

בוא נסכם ונאמר שעשית עסקה יפה עם הלב, פחות עם הראש. אבל בשורה התחתונה, אתה נהנה ותהנה מהבחירה שלך.

פורסם
לפני 23 שעות, farkash7 כתב:

דעה אישית שלי, הם לא יעשו כסף על הרכב הזה.
הם יקבלו עמלה מהיבואן על המכירה, אבל אף אחד לא יעשה פה סיבוב.
רכב בלי שוק שצריך להוריד המון כדי למכור אותו.

על הבחירה של הרכב החדש יש לי כל מני השגות אבל כל אחד ומה שטוב לו, בעניין הטרייד, חושב שעשה בשכל שנתן אותו לטרייד...

לך תציע להם 66 על הרכב. תעדכן מה אמרו לך

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...