Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, xdmanxd99 כתב:

בחור מצויין ממליץ מאוד ממה ששמעתי בפייסבוק, נכון הוא יותר של ואגיות, אבל ואגיות מסובכות בפער מיפניות והוא מוצא את שורש הבעיה (במקום כמו הרבה מוסכים שפשוט מחליפים חלקים כי לא אכפת להם או שהם לא יודעים לאבחן).
אז מאזדה זה קליל לידו, ויותר מזה זה כולה טיפול אז במידה ואין לו בעיה לגעת במאזדות והוא לא רחוק לך, סע אליו בראש שקט.

כל מוסך טוב יטפל טוב במאזדה, סך הכל מדובר ברכב עממי ואמין שדורש תחזוקה די סטנדרטית והרוויח את מוניטין האמינות שלו בזכות עמידות בתחזוקת שבר.

את המאזדה שלנו אני שולח לגבע, היא גם ככה כבר בגיל שמצריך אישור בלמים ואם אני מבקר במוסך אחסוך לעצמי את הזמן של טיפול עצמי...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכולם. בסוף הלכתי למוסך גבע. 
וויתרתי על חלק מהטיפולים בכלל ההוצאה הכלכלית (ביקשתי ממנו לטפל רק בדברים הקריטיים. נשאר לי לטפל בכיוון פרונט ותושבות מנוע. הבחור במוסך אמר שאני יכול למשוך את זה).

אני מפרסם פה את הקבלה כולל פירוט הטיפולים ומידה וזה יעזור למישהו:

image.thumb.png.3f56b3ecb7dff096af09b0bcff0344cc.png

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אני רק שאלה ליודעי דבר,

150 עבור "עבודה" של החלפת חגורת אביזרים? 
למה יש שם איזה משהו מיוחד..?

עריכה אחרונה על ידי Gauss
פורסם

אין משהו מיוחד. לפי דעתי. אבל הכל התייקר. וככה גם הטיפולים. יכלו לרשום 530  לפני מע"מ.

כאן נתנו פרוט.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
בתאריך 15.6.2025 בשעה 17:44, Gauss כתב:

150 עבור "עבודה" של החלפת חגורת אביזרים? 
למה יש שם איזה משהו מיוחד..?

לכמה היית מצפה?

אני יותר תוהה למה 134₪ לפילטר שמן למזדה 2 (לעומת נקודת ייחוס).

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם

אני רק לא הבנתי איך מוסך גבע קשור למאזדה, גם השמן ששמו זה שמן שמתאים לרכבים צרפתיים.
לא אומר שהשמן לא איכותי אבל זה לא התקן הנדרש למאזדה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...