Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס 2001 לא מניעה

AviER

פוסטים מומלצים

שלום אנשים!

מודה שעד היום רק קראתי מדי פעם, אבל עכשו הסתבכתי..

מצאתי את עצמי מתעסק עם היאריס של ההורים שלי. מודל 2001, יד ראשונה 😄, מנוע 1300 אם זה משנה.

רציתי להתקין  רדיו עם בלוטות׳ במקום המקורי עם הקסטות...

פירקתי את הפנלים, ניתקתי את הרדיו המקורי,

וכמו שכנראה הבנתם לא ניתקתי את הסוללה.

(בשלב הזה על פי הפלגים הקיימים רק הזמנתי רתמה מתאמת כי האוטו ישן ולא מוצאים רתמה עבורו אלא על "עבור טיוטה" וצריך להתאים בתמונה...)

בדרך הנעתי פעם אחת בשביל להעביר לניוטרל כי המוט הילוכים הפריע.

אני לא יודע להגיד מתי, לפני או אחרי ההתנעה, אבל היה צליל מוזר, בדיעבד נשרף פיוז.

אחרי זה במסגרת המאמץ לשלוף את הרדיו ניתקתי לחלוטין את הפנל העליון עם התצוגה של הרדיו המקורי (וגם השליטה במיזוג וכדּ'). והוצאתי את הרדיו למטה.

אחרי זה כבר האוטו לא הניע. חיברתי חזרה את הפנל, ואחרי זה את הרדיו, אבל זה לא עזר.

חשדתי בתצוגת הרדיו ומחשב דרך הכבויה ואכן פיוז acc היה שרוף. החלפתי ועדיין לא מניע.

חשוב להגיד, הסטרטר מסתובב וגם ליתר ביטחון עם בוסטר, לא מניע.

מה נבדק- כל הפיוזים(מתחת להגה וגם בקופסה בתא המנוע...), ניתוק סוללה לרבע שעה, על פניו האימובילייזר מתנתק עם הסיבוב של המפתח לפי הנורית האדומה שמפסיקה להבהב. הכל מחובר חזרה .

רעיונות בבקשה לפני שהיא נגררת למוסך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, IsraCar כתב:

בנוגע לאימובלייזר , זה מקורי של טויוטה? (כלומר, צ'יפ בגוף המפתח)

או שיש גם התקנה מקומית?

כלומר, קופסא אלקטרונית שמותקנת בתוך הדש בורד.

היי

מקורי.

הקודן המקומי נותק לפני שנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה להרים את הכסא האחורי ולהאזין האם משאבת הדלק נכנסת לפעולה עם סיבוב המפתח (לפני המצב הקפיצי של התנעה).

כנראה ניתקת שם משהו בזמן הפירוקים של הרדיו. (ה"סנטר קונסול", שם די מסובך להתעסקות. חבל.)

בתאריך 17.5.2025 בשעה 13:46, AviER כתב:

ניתקתי לחלוטין את הפנל העליון עם התצוגה של הרדיו המקורי (וגם השליטה במיזוג וכדּ')

אם אני הייתי עושה, אז כל התקנת רדיו/BT , הייתה בנוסף למערכת המקורית ולא במקום.

אבל כנראה אני לא אמיץ כמוך.

לאחר הגרירה למוסך, אשמח להתעדכן בפיתרון החידה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שנדפק הריליי שאחרי על משאבת הדלק. תחפש ריליי שקשור למשאבת דלק/הנעה, תסמן אותו ותחליף עם ריליי אחר ותבדוק. צריך גם לבדוק קודי תקלות עם סקאנר ולראות. בנוסף תנסה לנתק את המצב ניתוק של לפחות שעה, יש רכבים שמערכות מסוימות מחזיקות יותר מ 15 דקות וזה לא מספיק עבורן מנסיון אישי. אם לא תסתדר תבדוק עם שגריר דרך הביטוח או פרטי. יש להם חשמלאים שיודעים להתעסק עם זה ולטפל. יחסוך לך גרר + חשמלאי רכב. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...