Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש בישראל נהגי מרוצים ?

באיזה מרוצים הם מתחרים ?

מי מרוצה מהם ?

למה הם קוראים לעצמם נהגי מרוצים ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בהצלחה !!!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מי מינה והכריז על העמותה הזאת ?

מה הסמכות שלה ?

גרשון שלום,

זו עמותה פרטית שהתארגנה לבד ומכספה ולפיכך דוחפת ומעבירה בעצמה את החוק לספורט מוטורי.

מתוקף היותה עמותה פרטית היא לא צריכה סמכות מאף אחד. קוראים לזה דמוקרטיה - כל אחד יכול להתאגד ולקדם רעיונות הקרובים לליבו. סמכות מכוח הצדק, החירות, החופש - או איך שתרצה לנסח את זה.

אם למישהו לא טוב עם דרך פעולת העמותה - הוא יכול לשנות, להשפיע, להתאגד להעביר ביקורת...

אור וואט אבר...

ובנימה רצינית יותר - אם יש לך ביקורת נקודתית (ככה התרשמתי מתגובתך - אולי בטעות), אשמח לשמוע אותה ולהגיב עניינית.

אלון

פורסם
http://www.megakarting.com

אתר עמותת הקרטינג הישראלית

(נלקח מדף הקישורים של האתר)

איך שאני אוהב את כל ההצהרות האלה:

המקצועי ביותר?!

עמותה?!

YONI P שלום

אין לי שום בעייה אם כך שאתה מביע חסר שביעות רצון מעמותה כזו או אחרת.

אם זאת אתה מערבב בשר וחלב.

א.התרד הזה כפי שכתוב בכותרת הוא על אתר חדש ועצמאי ושמו "אתר נהגי המרוצים בישראל" (מישהו אמר קארטינג).

ב.הקישור לאתר שנתת לא קשור לעמות הקארטינג הישראלית, פרט לעובדה שהוא מכיל קישור לאתר העמותה שלא פעיל מזה זמן מה.

אנא ממך המנע מיצירת רושם מוטעה - אתה מסכן מוניטין של עסק, בטוענות שווא.

לאתר עמותת נהגי המרוצים בישראל - ישר כח ובהצלחה, הלוואי ותצליחו להרים קול גדול, הלוואי וכל אחד מהפורום הזה או כל פורום מוטורי אחר יקדיש את אותה ההתלהבות והזמן הנדרשת לרשום בפורום, לטובת קידום החוק המוטורי וקידום הנהגים במעשים ומילים ולא רק באותיות.

בכבוד רב

חגי פארן

פורסם

אהלן אלון,

התרשמת לא נכון. את און אני מכיר ועל דני שמעתי הרבה דברים טובים. עמותה פרטית זה לא בעיה, 1400 שקל (אם אני זוכר נכון) ויש לך עמותה :-)

אני בעד קידום הספורט המוטורי, פשוט במצב של היום, כשאנחנו כבר מריחים את החוק ממשמש ובא, הרבה אנשים מכינים את עצמם ורוצים נתח מהעוגה (מבלי להפנות אצבע כלפי אף אחד חס וחלילה).

אז כל שנשאר לי לומר זה...שיהיה לכם בהצלחה !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

למה "לכם"? תצטרף! תגיד "לנו"...:wink:

דמי חבר שנתיים 360 ש"ח לנהג ו 180 ש"ח לנווט כמדומני...

גם עם לא תהיה פעיל - זו עדיין תרומה נאה לקידום חוק הספורט המוטורי. - זה מאפשר לך גם להשפיע.

אלון

פורסם

גרשון המשפר

נראה לי שיש אי הבנה קטנה פשוט עמותת נהגי המירוץ היתה קיימת כבר מזמן והיא זו שפועלת להעברת החוק זה לא שעכשיו בגלל שהחוק עוד מעט עובר פתאום יש עמותה חדשה

ככה בכל מקרה משתמע מדבריך

יום טוב

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ברכות על האתר החדש

הלוואי שיהיה בו הרבה תוכן

אם תהיו מעוניינים להכניס לתוכו כתבות מקצועיות שעוסקות בתחומכם ,שמוכנות אצלי ובימים הקרובים יעלו אצלנו באתר מרשל ,אשמח לתת לכם אותם לפרסום,זה סוג של שת"פ לטובת קדום הספורט

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• תוכן חדש...