Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אתם ספציפית, גולשי CF, כללי.

מצלמות רכב DashCam עם יכולות WIFI נפרצו בקלות, בגדול כולן עם רמת אבטחה נמוכה.

מצורף לינק למאמר שפרסמתי אתמול בביזפורטל. 

https://www.bizportal.co.il/car/news/article/20014268

מה ההמלצה?

לכבות את ה wifi, להגדיר סיסמאות משלכם ולא להישאר על סיסמאות יצרן, להוריד עידכונים אם יש או פשוט תעשו כמוני - מצלמה 'טיפשה' שמקליטה על כרטיס. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפרוץ אפשר הכל, השאלה היא מה העלות ומה התועלת.
בהנחה שהמצלמה פעילה רק במהלך הנסיעה, 
א. אם מישהו מתחבר אל המצלמה זה מקפיץ הודעה על הצג
ב. איזה ערך מודיעיני יש לחומר
ג. תוך כדי תנועה לשמור על מרחב קליטה... בעייתי
ד. לפחות אצלי במצלמות של MI יש קוד רנדומלי שמתחלף בכל שדרוג תוכנה

• אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

לא אתם ספציפית, גולשי CF, כללי.

מצלמות רכב DashCam עם יכולות WIFI נפרצו בקלות, בגדול כולן עם רמת אבטחה נמוכה.

מצורף לינק למאמר שפרסמתי אתמול בביזפורטל. 

https://www.bizportal.co.il/car/news/article/20014268

מה ההמלצה?

לכבות את ה wifi, להגדיר סיסמאות משלכם ולא להישאר על סיסמאות יצרן, להוריד עידכונים אם יש או פשוט תעשו כמוני - מצלמה 'טיפשה' שמקליטה על כרטיס. 

זה משהו שמעולם לא הבנתי. 

גם אם אתה נכנס לאימפלה האמריקאית שלך (יודע שהרגע גרמתי לך לבחילה) שתהיה מאובטחת כמו פורטנוקס - אתה נכנס אליה עם הטלפון מבוסס אנדרואיד שלך.

ואז אתה ממקם אותו על איזה מגנט או תפסן ו...

יש לו מצלמת סלפי

יש לו מצלמה ברזולוציה שיכולה לתפוס דיסקולורציה באדים של פלוץ של עכבר.

יש לו מיקרופון (לרובם) דואלי עם מדמה שמיעה אנושית 

ועשר ליבות וקאג'יגה ראם לעבד את כל זה ולשלוח את זה לענן הסיני שמרגל אחרי כולנו. 

ואם יש לך אווץ'-פון אז גם הדוד סם אוהב לדעת - האם אתה רדנק?!?

ואנחנו פוחדים שהרכב מרגל אחרינו - רובנו שמים את הטלפון כשאנחנו הולכים קרוב לתכשיטי המשפחה. באמת, לא מבין. 

• אהבתי 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

אני חושב שהטענה המרכזית בחשש מעוינות סינית, היא שעם מצלמה וטלפון כנראה שאי אפשר להרוג אותך (הכנס בדיחת ביפר כאן), עם פריצה לרכב, די בקלות. זה בכל אופן החשש המהותי שאני נתקל בו ברשת ולאו דווקא ענייני הריגול שמובנים לרוב האנשים. 

בנוסף, יש הבדל בין רשת פריצה (כל רשת למעשה יכולה להיפרץ על ידי האקר) לבין לקנות את הרשת ישירות מההאקר. שזה נכון גם לטלפונים וגם למכוניות. ואז השאלה היא מה פוטנציאל הנזק שייגרם לי אם אקנה טלפון, מכונית או מטוס. האם למשל הייתי קונה מטוס אזרחי סיני? מטוס קרב סיני? איפה עובר הגבול? אולי אין גבול. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני חושב שהפחד הוא באמת זה: סצנה מסרט נטפליקס 

מאידך גם היה מקרה שרכבים של טסלה נוטרלו ממרכז הפיקוד שלהם ולא ניתן היה להפעיל אותם עד כמה שזכור לי - וזה אפילו לא סינים. אז כן בפן הזה זה בהחלט הפחד. 

• אהבתי 2
  • מעניין 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברכב פחות, אבל תחשוב על טלוויזיות חכמות בחדר שינה...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אני בטוח שהסיני המסכן שיראה את זה יכבה מיד את המסך אצלו. 

• מצחיק 8

Pioneer TS-X150

פורסם
לפני 10 שעות, סולל הדרך כתב:

ב. איזה ערך מודיעיני יש לחומר

רק אומר שרכב נפרץ באיזור בו אני גר. מסתבר שהאוטו שלי היה מול או ליד האירוע. 

התקשרו אליי מתחנת משטרה לשאול אם מצלמת הרכב מצלמת כל הזמן. לצערי זה לא המצב.  ולא יכולתי לסייע. 

יש לי שואב אבק רובוטי. סיני. לא מחובר לאינטרנט.. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

יש לך המלצה למצלמה "טיפשה" שמצלמת ב2K לפחות, עם חיישן איכותי, קבלים במקום סוללה ומוניטין אמין (ומחיר סביר) וגם מגיעה עם מצלמה אחורית טובה? רציתי לקנות ממותג מקומי Provision ISR אבל לא התרשמתי בכלל, מפרט כאילו הושקו ב2014 עם Micro-USB, כרטיס נתמך עד 128GB ורזולוציה של FHD ברוב המצלמות. 

אני בדיוק מחפש מצלמה ואני לא רואה מתחרה לViofo A129 Plus - בעלת מצלמה קדמית 2K, קבלים במקום סוללה, מוניטין של שנים ותמיכה עד 256GB, וגם זולה יותר ברוב הזמן...

נושא מאוד חשוב ונקודות מאוד לגיטימיות, בישראל תרבות של אבטחת מידע, פרטיות ושמירה על מידע היא כמעט אפסית, שזה די הזוי בהתחשב בעובדה שאנחנו מוקפים באוייבים ואפילו מכילים אויבים בתוך המדינה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעתיים, saar5555 כתב:

רק אומר שרכב נפרץ באיזור בו אני גר. מסתבר שהאוטו שלי היה מול או ליד האירוע. 

התקשרו אליי מתחנת משטרה לשאול אם מצלמת הרכב מצלמת כל הזמן. לצערי זה לא המצב.  ולא יכולתי לסייע. 

יש לי שואב אבק רובוטי. סיני. לא מחובר לאינטרנט.. 

איזה ערך מודיעיני יש למישהו לפרוץ למצלמה.

מה הקשר משטרה? היא לא ניסתה לפרוץ. סה"כ ביקשה חומר אם יש..

נושא המאמר הוא פריצה לא הרשאות לרשויות החוק

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 13 שעות, סולל הדרך כתב:

איזה ערך מודיעיני יש למישהו לפרוץ למצלמה.

מה הקשר משטרה? היא לא ניסתה לפרוץ. סה"כ ביקשה חומר אם יש..

נושא המאמר הוא פריצה לא הרשאות לרשויות החוק

דווקא ערך עצום.

גורם עוין יכול להנחות או לצייד אנשים שיוכלו לפרוץ למצלמות של אנשים חשובים ובמקום לפגע אפשר לגנוב תיעוד של המצלמה.

אנשים חשובים יכולים להיות אנשי צבא, מערכות ביטחון שונות למיניהן, יצרני טקסטיל, וכו, הם מסתובבים בבסיסים או מתחמים מסווגים. 

הכל בתאוריה וממה שאני יודע העברת קבצים אלחוטית היא איטית, אבל כיום אנחנו למדים שהחמאס לא היו צריכים לא כטבמים ולא לווינים, ולא טכנולוגיה מיוחדת, פשוט אספו כל פיסת מידע שחיילים או צהל העלו ובנו מזה תכנית התקפה.

פורסם

נכון... יצרני טקסטיל.

היום רואים הכל מכל מקום ואיפה שלא צריך לראות אין מצלמות.

זה שאנחנו פרנואידים לא אומר שלא רודפים אחרינו.

מבלי לפגוע... מצלמת דרך היא אחת ממיליון אפשרויות אחרות לאיסוף מידע.

אם המידע בה חשוב, הרבה יותר קל לפרוץ לרכב ולשלוף את כרטיס הזכרון

• אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...