Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז בשעה טובה החלטנו לעשות שינוי קטן בחדר ממ"ד.

כרגע הממ"ד הוא חדר משחקים של 2 הילדים, החלטנו להוסיף בו שולחן כתיבה+מגירות+מדפים שתהיה בשוטף פינת תלמיד של הבן הגדול (בן 6.5) לצורך שיעורי בית, במקום לשבת בפינת אוכל, וכמו כן כפינת עבודה לי ולאישתי כשעובדים מהבית.

בכיתה א' אין כמעט שיעורים אבל לאט לאט..

אישתי עובדת מהבית בערך פעם בשבוע ואני במידת הצורך כשיש בלת"מ.

משיטוט באתר KSP הלכתי קצת לאיבוד.

מבקשהמלצה למסך 27", קעור אם אפשר מאחד המותגים המוכרים עד 700 ש"ח

סט מקלדת ועכבר אלחוטי עד 200 ש"ח

כרגע רכישת מחשב לא על הפרק כי לשנינו יש ניידים מהעבודה שאותם נחבר למסך מחשב, מקלדת+ עכבר וכבל רשת, אבל מאמין שנגיע לזה בהמשך.

פורסם

למה 27? למה קעור?

מה השימושים שלכם?

ההמלצה שלי, לחפש מסך עם גובה מתכוונן. יש את זה בדרגות הגבוהות יותר. נוח וארגונומי.

שים לב לרזולוציה - full hd  או 4k ויש את הזה שבאמצע QHD נדמה לי.

לפני שנה קניתי מסך 24 אינץ גיימינג מהדיוטי פרי ב200דולר. כולל רמקולים קטנים. של מותג בתחום המסכים. כולל כיוון גובה וכל העסק.

פורסם

בעבודה יש לי מסך 24 וכבר התרגלתי אליו וזה מרגיש לי קטן.. לכן אני חושב על 27.

למה קעור? נראה לי כי יותר נוח לא?

השימושים שלנו זה נטו מבחינת עבודה, תוכנות ERP, אקסל, אאוטלוק..

שימושים פרטיים גלישה אינטרנט

פורסם

אם אתה עובד הרבה עם טקסטים ונתונים, לדעתי כדאי לקנות QHD (2K) לפחות, אם אתה הולך על 27 אינצ׳. 
היחיד שעולה בתקציב שלך אם אני מפלטר גם IPS זה המסך הזה של לנובו, אבל לשימושים שלך גם פאנל VA יעשה את העבודה, הנה אחד לדוגמה.

אישית הייתי מחפש Dell מסדרות P או U משומש, יש המון כאלה עד 700-800 ש״ח. 
אם אתה מעדיף חדש מהחנות, הייתי הולך על הלנובו הראשון שצירפתי. 

פורסם

27״ לא גודל שמתאים לקעור

4k קצת מיותר גם לגודל הזה (לא אידיאלי)

אני מוצא 1440p (הרזולוציות ביניים) בול.

זה בערך המקביל ל1080p על מסך 21״ מבחינת הצפיפות פיקסלים.

dell 2725 לדוגמא (עולה פה 200 וקצת דןלר) ואחלה מסך עם אחלה סטנד , רמקולים מובנים ופאנל ips שיהיה אידאלית לשימושים שציינתם (בניגוד לva או tn שקצת יותר אידאלים למשחקים) אבל כל מסך עם נתונים דומים יהיה סבבה (סטנד מכוונן , פאנל ips , רזולוציה 1440)

טל תקנה מסך גיימינג זול

• רעיון טוב! 2

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

המסך המדובר: https://ksp.co.il/web/item/309327

כן - הוא 300 ש״ח יותר - אבל זה סוג הקניות שעושים פעם ב… 

אבל הנה - חסכון של 90 ש״ח מזה על הסט מקלדת ועכבר (יש לי סט כזה לילדים - אחלה)

https://ksp.co.il/web/item/21422

לפני כשעה, Tal7 כתב:

אישית הייתי מחפש Dell מסדרות P או U משומש, יש המון כאלה עד 700-800 ש״ח.

בעיקרון צודק - אבל זה יורד לרמת הדגם. במקרה הזה הs ששמתי ממש עודכן לאחרונה וכולל אחלה פאנל - ההבדל הוא בעיקר בחיבורים (אין usb c לדוגמא)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מסכים להמלצה להימנע ממסך קעור. תומך בהמלצה למצוא מסך 27 רגיל. אני קניתי לפני מס' שנים מסך של דל ומאד מרוצה.

פורסם

אני קניתי שנה שעברה מסך 27 של דל, 2קיי לדעתי, ב 500 שח. 

ובשלהי 2018 קניתי בבלאק פריידי ב 1400 שח מסך 25 אינצ, גם של דל וגם 2קיי. 

אני אישית לא רואה הבדל כשאני עובד איתם. 

נכון שעבר מלא זמן ואלו סוגים שונים של מסכים, אבל בשימושים שלך לא הייתי מוציא יותר מדי על המסך, ומחפש ביד2. 

בנוסף, אם אתם עובדים מהבית אפשר אולי לבקש מהעבודה סט מקלדת ועכבר (למיטב זכרוני יש חברות שמספקות את זה כשהעובד עובד מהבית), אולי שווה לבדוק. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני 17 שעות, Liviur כתב:

המסך המדובר: https://ksp.co.il/web/item/309327

כן - הוא 300 ש״ח יותר - אבל זה סוג הקניות שעושים פעם ב… 

אבל הנה - חסכון של 90 ש״ח מזה על הסט מקלדת ועכבר (יש לי סט כזה לילדים - אחלה)

https://ksp.co.il/web/item/21422

בעיקרון צודק - אבל זה יורד לרמת הדגם. במקרה הזה הs ששמתי ממש עודכן לאחרונה וכולל אחלה פאנל - ההבדל הוא בעיקר בחיבורים (אין usb c לדוגמא)

אני עם liviur

גם אני בזמנו הסתכלתי על מסכי סדרה S היה להם איזה דגם גיימינג אבל אז התחילו בעיות אספקה, ואז הדיוטי פרי סגר לנו את הפינה עם aoc gaming 24 fhd. 

זה נראה כמו מסך טוב לשימוש משרדי ביתי.

שים לב שיש לך לפחות שני חיבורי hdmi או אחדhdmi ואחד display port. יש כל מיני מסכים זולים ועתיקים בלי...

למסך הזה 2 hdmi ואחד displayport.

רק רק ששים לב שלשחק ברזולוציה כזאת צריך כרטיס מסך חזק או להוריד משמעותית את ההגדרות במשחק.

פורסם
בתאריך 6.1.2025 בשעה 11:12, iEminem כתב:

אני קניתי שנה שעברה מסך 27 של דל, 2קיי לדעתי, ב 500 שח. 

ובשלהי 2018 קניתי בבלאק פריידי ב 1400 שח מסך 25 אינצ, גם של דל וגם 2קיי. 

אני אישית לא רואה הבדל כשאני עובד איתם. 

נכון שעבר מלא זמן ואלו סוגים שונים של מסכים, אבל בשימושים שלך לא הייתי מוציא יותר מדי על המסך, ומחפש ביד2. 

בנוסף, אם אתם עובדים מהבית אפשר אולי לבקש מהעבודה סט מקלדת ועכבר (למיטב זכרוני יש חברות שמספקות את זה כשהעובד עובד מהבית), אולי שווה לבדוק. 

אני רוצה משהו שיהיה קבוע, בהמשך נקנה מחשב שולחני או מיני PC (אבל זה כבר נושא אחר)

• תוכן חדש...