Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב הון עצמי 150 אלף

8Freezyx

פוסטים מומלצים

אהלן מה נשמע? יש לי הון עצמי של 150 אלף

אולי זה פרט מיותר אבל אני בכוונה מציין את זה, אני בן 22 וכיון עובד באבטחה וסטודנט בפתוחה. אני מועניין לקנות אוטו כדי לסוע לעבודה ובחזרה ובנוסף ליציאות פה ושם. אני ממש רוצה לקנות אוטו הבעיה שיש לי 0 ידע ולא ממש בא לי לבקש מחברים/דודים/משפחה כי זה ממש לדרוש מבן אדם יום שלם וגם בכללי ההבנה שלי ברכבים גרועה ביותר.

חשבתי לקנות רכב ב20-30 אלף גם כדי לא לקפוץ מעל הפופיק וגם כדי לדעת שיש לי מספיק עבור הלימודים+עבור עצמי.

אשמח לטיפים כדי לא להגיע לגיל 40 ולגלות שלא קניתי אוטו בגלל זה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה ק''מ אתה מתכנן לנסוע ביום?

כמה זמן אתה מתכנן להחזיק את הרכב?

הרכב מיועד רק עבורך או עבור נוסעים נוספים?

כמה שנים יש לך רישיון? המחירים של הביטוח היום מאוד גבוהים ועל דגמים מסוימים זה בכלל מרקיע שחקים

הצעה שלי

אם יש לך סכום כ''כ גדול זמין ביד כדאי לך להשקיע אותו ולא להשתמש בכולו לקניית רכב

עריכה אחרונה על ידי tan tan
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, tan tan כתב:

כמה ק''מ אתה מתכנן לנסוע ביום?

כמה זמן אתה מתכנן להחזיק את הרכב?

הרכב מיועד רק עבורך או עבור נוסעים נוספים?

כמה שנים יש לך רישיון? המחירים של הביטוח היום מאוד גבוהים ועל דגמים מסוימים זה בכלל מרקיע שחקים

הצעה שלי

אם יש לך סכום כ''כ גדול זמין ביד כדאי לך להשקיע אותו ולא להשתמש בכולו לקניית רכב

זה בדיוק מה שכתבתי אני מתכנן לקנות רכב ב20 30 רק ציינתי תהון עצמי . שתדעו אם זה רעיון טוב לא. בעלות שציינתי או שעדיף להוריד

מתכנן לנסוע ביום לדעתי מהעיר למחוץ לעיר רבע שעה נסיעה אני משער 20-30 קמ?!

יש לי ביטוח 4 שנים. נהג חדש לא צעיר. 

יש לי הנחה כי אבא עובד מדינה עד היום שילמתי גרושים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברוך הבא לפורום

בגדול, המוניטין של רכבים יפניים אמיתיים, טובים. הם נחשבים לאמינים ובד"כ ערך השוק שלהם טוב.

זאת יכולה להיות נקודת התחלה טובה לרכב למתחילים.

חוץ מזה, נסה להגדיר מה ההעדפות שלך מהאוטו (נוחות/אמינת/התנהגות/צריכת דלק וכו').

אם אין לך העדפות, אז טויוטה נחשב לאמין עם מוניטין. רכב לדוגמא שאתה יכול להתחיל לחפש - טויוטה יאריס 2015.

קח בחשבון שיכול לקחת חודשים עד שתמצא משהו טוב במחיר טוב (הרבה פעמים יש רכבים יקרים מדי, או עם בעיות אמינות).

כיוון אחר לגמרי - אתה יכול להעזר ביועץ לרכישת רכב. אתה משלם לו עמלה, מגדיר תקציב, צרכים, והוא מוצא לך רכב.

כמעט תמיד העמלה שאתה משלם מחזירה את עצמה (ויותר) , כשאתה מחזיר את ההשקעה בחסכון בתקלות לא צפויות.

אם אתה רוצה, יש פה יועץ בפורום שאתה יכול להעזר בו.

בהצלחה

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, ntd כתב:

המוניטין של רכבים יפניים אמיתיים, טובים. הם נחשבים לאמינים ובד"כ ערך השוק שלהם טוב.

זאת יכולה להיות נקודת התחלה טובה לרכב למתחילים

מסכים, אך יחד עם זאת נתקלתי באנשים הזויים שבגלל שלא נסעו הרבה, פשוט לא טיפלו במכוניתם - במקרים כאלו, המוצא הגנטי לא יבטיח שקט נפשי. תמיד יש לוודא שלמכונית היסטוריית טיפולים מסודרת. יש גם מכוניות ארופאיות אמינות כמו פיאט 500 (עדיפה בגרסתה הידנית) או סקודה פאביה מנוע 1.4 וגיר ידני למשל.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Toyota Avensis 2.0 AT | Citroen C4 SX 1.6 AT 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, ntd כתב:

ברוך הבא לפורום

בגדול, המוניטין של רכבים יפניים אמיתיים, טובים. הם נחשבים לאמינים ובד"כ ערך השוק שלהם טוב.

זאת יכולה להיות נקודת התחלה טובה לרכב למתחילים.

חוץ מזה, נסה להגדיר מה ההעדפות שלך מהאוטו (נוחות/אמינת/התנהגות/צריכת דלק וכו').

אם אין לך העדפות, אז טויוטה נחשב לאמין עם מוניטין. רכב לדוגמא שאתה יכול להתחיל לחפש - טויוטה יאריס 2015.

קח בחשבון שיכול לקחת חודשים עד שתמצא משהו טוב במחיר טוב (הרבה פעמים יש רכבים יקרים מדי, או עם בעיות אמינות).

כיוון אחר לגמרי - אתה יכול להעזר ביועץ לרכישת רכב. אתה משלם לו עמלה, מגדיר תקציב, צרכים, והוא מוצא לך רכב.

כמעט תמיד העמלה שאתה משלם מחזירה את עצמה (ויותר) , כשאתה מחזיר את ההשקעה בחסכון בתקלות לא צפויות.

אם אתה רוצה, יש פה יועץ בפורום שאתה יכול להעזר בו.

בהצלחה

חשבתי לקחת יועץ רכב. אבל אני צריך שמישהו ילווה אותי בכל התהליך משיחת הטלפון ועד קניית הרכב הכוונה יהיה נוכח שם. אני מודע לכך שזה יעלה לא מעט השאלה אם בתקציבים כאלה זה אכן משתלם. 

אני צריך יועץ באזור באר שבע, וכמו שאמרתי אם לא עזרה מאחרים לדעתי לעולם לא יהיה לי רכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, ntd כתב:

רכב לדוגמא שאתה יכול להתחיל לחפש - טויוטה יאריס 2015.

טויוטה (וגם סוזוקי) יד שניה הוא ממש לא רכב משתלם כיד שניה, התמורה למחיר נמוכה.

נכון, הרכב אמין מאוד, אבל גם רכב יפני או קוריאני אחר יציג אמינות גבוהה ויציע שקט נפשי.

רכבים כמו מאזדה 2, יונדאי i20, קיה ריו או מציבושי ספייס-סטאר אמינים מאוד.

היונדאי והקיה יותר איכותיים מהיאריס והספייס-סטאר אמינה לא פחות מהיאריס (ע"ע מיצובישי אטארז' צבאיות).

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, mottis כתב:

טויוטה (וגם סוזוקי) יד שניה הוא ממש לא רכב משתלם כיד שניה, התמורה למחיר נמוכה.

נכון, הרכב אמין מאוד, אבל גם רכב יפני או קוריאני אחר יציג אמינות גבוהה ויציע שקט נפשי.

רכבים כמו מאזדה 2, יונדאי i20, קיה ריו או מציבושי ספייס-סטאר אמינים מאוד.

היונדאי והקיה יותר איכותיים מהיאריס והספייס-סטאר אמינה לא פחות מהיאריס (ע"ע מיצובישי אטארז' צבאיות).

אל תהפכו את זה לדיון איזה רכב לקנות. אין לי תידע אין לי תהבנה ובטח ובטח לא תידע ללכת לקנות תרכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.11.2024 בשעה 02:10, 8Freezyx כתב:

אל תהפכו את זה לדיון איזה רכב לקנות. אין לי תידע אין לי תהבנה ובטח ובטח לא תידע ללכת לקנות תרכב

כנראה שלא תהיה לך ברירה, ותצטרך באיזשהו שלב להיכנס לדיון הזה,  אלא אם יש מישהו שכן מבין ואתה סומך עליו ב100%.  אבל אני מניח שאם היה אז לא היית שואל פה.

כמו שכתבו לך אחרים - אין ברירה ותצטרך "לקפוץ למים"  ולהחליט. נשמע לי שההצעה של יועץ הכי מתאימה לך. 

גם בלי להבין הרבה,  אחרי שיש לך המלצה או אפשרויות להחלטה אתה יכול לכתוב פה את האפשרויות ואת הצרכים שלך,  ותקבל יעוץ לא רע ודי אובייקטיבי - לי זה עזר.

ותוספת קטנה - אולי כדאי לך ללכת על תקציב נמוך ככל האפשר (שעדיין יתן רכב אמין וזול לאחזקה),   ככה שפחות תפחד -  גם אם תטעה, מחיר הטעות יהיה קטן יחסית.  

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 7.11.2024 בשעה 13:01, 8Freezyx כתב:

חשבתי לקחת יועץ רכב. אבל אני צריך שמישהו ילווה אותי בכל התהליך משיחת הטלפון ועד קניית הרכב הכוונה יהיה נוכח שם. אני מודע לכך שזה יעלה לא מעט השאלה אם בתקציבים כאלה זה אכן משתלם. 

אני צריך יועץ באזור באר שבע, וכמו שאמרתי אם לא עזרה מאחרים לדעתי לעולם לא יהיה לי רכב

במידה ולא פנית, אתה יכול לפנות ל

@הלוחש למכוניות

הוא יועץ רכב פה בפורום שקיבל ביקורות טובות, וייתכן שיש מצב בבאר שבע.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 שעות, ntd כתב:

במידה ולא פנית, אתה יכול לפנות ל

@הלוחש למכוניות

הוא יועץ רכב פה בפורום שקיבל ביקורות טובות, וייתכן שיש מצב בבאר שבע.

בהצלחה

אשכרה כתוב לו בפרופיל צפוני.

אוף מרגיש לי שלעולם לא יהיה לי רכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב ידני בא בחשבון? 

אם כן, סע לקרית גת ותיסע איתו למוסך שיעשה לך בדיקה, אם מתאים לך - תתקדם.

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/5j8tr4iz

חפש רכבים מהסביבה או שתיסע ברכבת למרכז ותראה כמה רכבים, חפש יד ראשונה מאדם שהוא כבר לא ילד, שטיפל ברכב ויש לו קבלות על טיפולים בזמן. אל תקנה רכב ראשון מעל 70,000 ק"מ, יש מציאות רק צריך סבלנות.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, Michazzz כתב:

רכב ידני בא בחשבון? 

אם כן, סע לקרית גת ותיסע איתו למוסך שיעשה לך בדיקה, אם מתאים לך - תתקדם.

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/5j8tr4iz

חפש רכבים מהסביבה או שתיסע ברכבת למרכז ותראה כמה רכבים, חפש יד ראשונה מאדם שהוא כבר לא ילד, שטיפל ברכב ויש לו קבלות על טיפולים בזמן. אל תקנה רכב ראשון מעל 70,000 ק"מ, יש מציאות רק צריך סבלנות.

אוטמט. ולא שווה לשלם ליועץ במחירים כאלה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...