Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, שוקל להיכנס לראות רכבים בסוכנות הטרייד אין של סוזוקי בפתח תקווה. 

עד היום היו לי דעות קדומות על סוכנויות הרכב האלה. מנצלים קונים שיש להם מעט ידע, זמן ופניות לעשות שיעורי בית ולבחור רכב מוצלח, עושים עליהם מניפולציות ומוכרים רכבים בעייתיים.

אני מניח שזו הגזמה שלי, ועדיין.

האם אפשר להיכנס בראש שקט לסוכנות של סוזוקי? מה דעתכם באופן כללי על סוכנויות הרכב האלו?

פורסם

כל רכב משומש צריך לבדוק, לא משנה האם הוא ממוכר פרטי, מליסינג, מסוכנות טרייד רשמית או ממגרש סוחרים.

לא להסתמך על סיפורים או על בדיקות נקיות מטעם המוכר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף להודעה הקודמת. זה  תמיד נכון. גם אם זה מגרש פחות מפוקפק מאחרים אין סיבה לא להזהר.

הייתי קצת בקשר עם הטרייד אין של סוזוקי בפתח תקווה לפני כשנה וחצי וההתרשמות שלי היא שהם מחזיקים רק רכבים שעל פניהם נראים עם נתונים טובים מאוד. 

המחירים לא זולים ואין אצלם הרבה גמישות במחיר.

בסוף זה עסק של היבואן שצריך לייצר רווח. מנגד יש לו מוניטין לשמור עליו ולא נראה לי שהבעיה העקרונית שם היא שדוחפים רכבים בעייתיים. אלא שזה מקום שמשלמים בו פרמייה מסויימת.

זה מותג מבוקש כמשומש והקהל שמגיע לשם יודע שלא ימצא שם מציאות. 

ההתייחסות הכללית שלי לטרייד אין כזה שצמוד ליבואן הוא שרכישה מהם היא יותר כלכלית מרכישה של רכב חדש אצלם. גם אם יותר יקר מיד2.

אם הייתי מחפש סוזוקי הייתי בודק שם.

פורסם

ביקרתי כמה פעמים בסניף בראשון לציון והתאכזבתי.

ראיתי כמה רכבים מצי רכבי הליסינג של כספא שהיא חברת הליסינג של היבואן. הרכבים היו מוזנחים מאוד מבפנים ומבחוץ ונראה כאילו תוחזקו ברמה נמוכה ולא עברו שום השבחה.

יצא לי גם להתרשם מרכבים שהגיעו מעסקאות טרייד אין. שם דווקא כאן הייתה השבחה אבל ברמה ירודה עם הבדלי גוונים משמעותיים ופחחות באיכות ירודה. תא הנוסעים עבר ניקיון דיי חאפרי שיצר יותר נזק מתועלת.

פורסם

לפני כמה שנים רכשתי סוזוקי קרוסאובר מסוכנות של סוזוקי טרייד אין, היה שירות מעולה וקיבלתי רכב מעולה.

בהמשך השנים עזרתי למישהו לחפש רכב וראיתי אצלהם באתר רכב עם נתונים טובים אז התקשרתי אליהם ודבר ראשון שאמרו לי לפני הכל זה שהרכב כבר תאונות שלדה. 

מניסיוני הם לא מסתירים כלום על הרכבים שלהם ובכל במקרה כל רכב משומש מסוכנות/מגרש/מישהו פרטי צריך לבדוק ולעשות בדיקה כדי לדעת על מה משלם. 

פורסם

ביקרתי בטרייד שלהם ברעננה לפני שנה בערך , היו על הרכבים הרבה תיקוני פחחות שבוצעו בצורה חאפרית שנראת גם לעין לא מקצועית.

(אופייני להרבה רכבים מסוכנויות , אבל אצלהם זה היה ממש בולט)

מצד שני הם מציגים טופס בדיקה שנראה די אמין מפורט וענייני  על הרכבים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...