Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי כרגע מאזדה 6 סטיישן 2014 2.0, שהיא סבבה והכל אבל קצת כבדה.

אני מחפש רכב העונה על הפרמטרים הבאים, לפי סדר החשיבות:

אוטו משמעותית חזק ומהנה יותר,

בגאז' קצת גדול יותר,

אמינות סבירה+ (לא מצפה שיהיה אמין כמו מאזדה, אבל גם לא כמו אמינות של גיר רובוטי),

אם אפשר, ספסל אחורי רחב יותר,

תקציב עד 80K. 

חשבתי בינתיים על:

וולוו XC60

קאדילאק XSR

אינפיניטי QX60 (בעיקרון חורג מהתקציב אלא אם כן שנתון נמוך)

אשמח לחוות דעת וכמו כן להצפות נוספות.

תודה

פורסם

אתה נעול על suv ?

האופציות שהבאת פה מצויינות, האינפיניטי מורכבת לתחזוקה, יש לי חבר עם אחת כזו שפשוט לא יוצאת מהמוסך, פשוטו כמשמעו יושבת במוסך מרכזי של פריזבי כבר חודש והם לא מצליחים להבין למה האוטו מתחמם, הבחור שאמור להבין ברכב הזה בחופש עד אחרי החגים ובינתיים הוא נהנה מרכב חילופי.

וזה אחרי שהוציא עליה כבר עשרות אלפי שקלים של תקלות קטנות אבל מאוד יקרות, מכל הרשימה הזו הייתי נזהר יותר מהאינפיניטי לא בגלל שזה רכב לא טוב חלילה אלא נראה שההתנהלות מול פריזבי בנוגע אליה קצת בעייתית.

אם אתה לא נעול אל suv אז אתן לך אופציה שאני נוהג עליה- אופל אינסיגניה דור 2, יש להם גרסה עם מנוע 2000 טורבו ו260 כ"ס ו40 קג"מ,  בשילוב עם גיר פלנטרי 8 הילוכים והנעה כפולה מתוחכמת. 

הבגאז קטן יותר מהסטיישנית שהיתה לך אבל הספסל האחורי מאוד מרווח, והרכב מפנק מאוד. ובעיקר התנהגות כביש מצויינת, אחיזה גבוהה, היגוי משובח ומנוע גיבור שיגרום למאזדה שלך להרגיש עגלה.

יש להן דיפרנציאל אחורי קצת עדין אז צריך למצוא רכב שלא קרעו אותו (לא מדובר ברכב שצעירים אוהבים לפרק אלא בעיקר בקרוזרית משובחת) אבל מעבר לכך אין להן מחלות ידועות.

בניגוד לוולוו ולקדילאק טיפול 15000 ברכב הזה במוסך החברה הוא קצת יותר מ1000 שקל ואני משלם עליה ביטוח חובה פלוס מקיף 40% פחות ממה שהשכן שלי משלם על הסקודה קאמיק שלו (שנינו אותו שנתון ואותם פרמטרים עיקריים בביטוח).

• אהבתי 1
פורסם

גדול קטן הם מונחים סובייקטיבים. של ה-S60 זה 390 ל. קטן? S80 זה 480 ל וגם של הג'וליה הבועטת יפה. גדול? 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

היי,

לכן ציינתי את הרכב הנוכחי שלי כמקור להשוואה. הבגאז' של המאזדה סטיישן שלי גדול משל כל אלו שציינת, וגם הוא כבר קצת צפוף לי...

פורסם

כמו שאמרו פה האפשרויות שהבאת הם מעולות. האינפיניטי עם מנוע v6 וותיק ואמין, ודווקא לא הייתי חושש ממנו יותר מדי. אופציה נחמדה מאוד וגם יש מוסכים ספציפיים שכן יידעו לטפל בה .

הדבר היחיד שמעט מפריע בה (לי לפחות) הוא עיצוב פנים מיושן. 

לגבי הוולוו, בין 2014-2016 המנועי 2.0 אמינים אבל ידועים באכילת שמן, מ2016 ואחרי מספר מנוע 1.5 מיליון הבעיה טופלה לחלוטין והרכב אמין גם מנוע וגם גיר. כמובן , חזק ומפנק מכל הבחינות למעשה מלבד ספורטיביות . וכמובן כמו כל מותג יש לה מוסכים שמבינים בוולוו ייעודית כדי לחסוך בעלויות טיפולים מבלי להתפשר. 

הקאדילק מפנקת מאוד וגם היא עם מנוע אמין בסך הכל (הייתי בוחר במנוע 3.6 v6) . היא עלולה להרגיש קצת יותר כבדה והרבה פחות ספורטיבית וגם הגיר הוא גיר 6 הילוכים פלנטרי של gm שעושה את העבודה מעט פחות טוב מתיבות פלנטריות מתחרות. 

אפשר לשקול גם אאודי עם מנועי 2.0 בעיקר שמגיעים עם תיבה רטובה ובסך הכל סבבה

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...