Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קניתי סיאט איביזה 2017, יד שלישית.

לכל הבעלים הקודמים היה ביטוח מקיף לאורך רוב אם לא כל התקופה שהרכב קיים.

אני קניתי אותו כש2 בתי המראות במצב רע, לטענת המוכר - ניסו לגנוב את המראות לבעלים הקודם של הרכב, והוא לא התעסק בלתבוע את הביטוח. גם מוכר הרכב לא טיפל בעניין המראות במסגרת הביטוח שלו.

התייעצתי עם מוסך ואמרו לי שעדיין אפשר להוציא מחברת הביטוח שלי (חברה אחרת) טיפול במסגרת הביטוח המקיף שרכשתי בעצמי.

השאלה היא, האם זה אפשרי, אם כן - איך, מי אמור לטפל בזה (אני מוכן לקחת על עצמי את הטיפול ולא להטריח את הבעלים הקודמים כי קניתי את הרכב בידיעה שזו אפשרות) ומה בעצם התהליך שיקרה - חברת הביטוח הנוכחית שלי תתבע את חברת הביטוח שהנזק קרה במהלך תקופת הביטוח שלה?

יש לציין שאין לאף אחד הוכחות או הסבר קונקרטי למה קרה למראות, 2 הזגוגיות תקינות ומנגנון הכוונון עובד בשתיהן, אבל בית המראה בשני הצדדים במצב על הפנים - כאילו ניסו לגנוב אותן והתחרטו באמצע.

עריכה אחרונה על ידי Tigerstyle
פורסם

גם אם תוכל לבוא לביטוח עם נזק שנעשה לפני כמה שנים (ולמה שירצו לדבר איתך?).

ההשתתפות העצמית ורישום תביעה על שמך, לא תהייה שווה לך. אם חלילה תרשם תביעה נוספת על שמך בשלושה שנים הקרובות, תתקשה למצוא מבטח, שיבטח אותך בסכום סביר.

פורסם
לפני 17 דקות, Ron Poh כתב:

גם אם תוכל לבוא לביטוח עם נזק שנעשה לפני כמה שנים (ולמה שירצו לדבר איתך?).

ההשתתפות העצמית ורישום תביעה על שמך, לא תהייה שווה לך. אם חלילה תרשם תביעה נוספת על שמך בשלושה שנים הקרובות, תתקשה למצוא מבטח, שיבטח אותך בסכום סביר.

אין עניין של תביעות קטנות מול הביטוח, משהו כזה?

הרי זו לא תביעה נגדי

אין לי נסיון עם חברות ביטוח בכלל, אבל אין טעם לנסות להוציא את זה מהם בכל זאת, עם נימוק שאעבור אם לא יעזרו?

כמובן שעלות תיקון כנראה לא תעלה על 1200 שקל לשתי המראות ככה או ככה..

פורסם (נערך)

אם אין כרגע ביטוח נפרד למראות ופנסים ( כמו ביטוח שמשות,  מה שלא נחשב בתור תביעה של המקיף), עדיף לשלם לבד על התיקון. כי כל הפעלת מקיף = השתתפות עצמית + עליה במחיר הביטוח ב 3 השנים הבאות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

על ביטוח מראות ופנסים אין רישום תביעה. לעניות דעתי אתה יכול לתבוע רק על מה שקרה בתקופת הביטוח.

תחנה ברחוב ותחכה שרכב חולף יעיף לך אותן לגמרי...

פורסם

לשאלת פות”ש: לא ניתן לתבוע פוליסה נוכחית על נזק שקרה בתקופת הפוליסה הקודמת. ניתן לתבוע את הפוליסה של  בעלים הקודם (את ביטוח המראות שלו. את המקיף שלו וודאי לא שווה לתבוע בגלל השתתפות ונרמז כאן שהוא גם לא יסכים) אם אין החרגה בפוליסה לגבי העברת בעלות.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 10 דקות, taranta כתב:

על ביטוח מראות ופנסים אין רישום תביעה. 

רק צריך שיהיה ביטוח כזה.

הוא לא אוטומטי, צריך להוסיף בניפרד. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני כשעה, tinoki כתב:

לשאלת פות”ש: לא ניתן לתבוע פוליסה נוכחית על נזק שקרה בתקופת הפוליסה הקודמת. ניתן לתבוע את הפוליסה של  בעלים הקודם (את ביטוח המראות שלו. את המקיף שלו וודאי לא שווה לתבוע בגלל השתתפות ונרמז כאן שהוא גם לא יסכים) אם אין החרגה בפוליסה לגבי העברת בעלות.

אני כבעלים נוכחי של הרכב יכול לתבוע את הביטוח מראות של הבעלים הקודם?

האם זה דבר שקורה בדרך כלל, או שלא ירקו לכיוון שלי?

האם זה באמת שווה את ההתעסקות, והאם זה אמור לגרום להשלכות כלפי בעל הרכב הקודם/קודמים?

פורסם

בודאי שלא. מי שתובע הוא המבוטח, אתה לא צד לפוליסה.

במקרה זה קנית מכונית עם פגם, היית צריך לתמחר את זה בעיסקה, התיקון על חשבונך.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...