Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, הבנתי איך זה עובד. אחלה פורום! תודה ממש לכל מי שכתב והסביר!... אז בינתיים יש לי ברשימה שלי ג'אז וקרוסאובר או ויטרה (היא טיפה יותר קצרה, זה טוב). אגב, כמעט ולא מוצאת ויטארה 4*2 משנים קודמות. לרוב זה 4*4 (שזה לא אופציה כמובן....) ויטרה שאני צריכה מוצאת רק מ21 והלאה והיא מין הסתם כבר לא בתקציב (60). איך ויטרה וקרוס מבחינת נוחות המושבים של הנהג והאחוריים, אותו הדבר או יש הבדל? יש הבדל במנועים, גירים? או אם זה טורבו 1.4 אוט', אז זה אותו מנוע אצל שניהם?

עכשיו, משהו אחר.....חשבתי על משהו קלאסי נצחי אמין, גולף...חסכוני לא רק על הנייר? אם לחפש בדור 7 (2013-2019) כל אוטומט שם עם DSG  כותבים? לא יודעת  מה זה החיה הזאת, אבל אומרים שעדיף 1.6 רגיל מהDSG הזה. אני לא מבינה איפה מחפשים 1.6, אין אותו בכלל באופציות ביד 2, רק 1.4 טורבו... כמה זה בעיתי? ואם מתקלקל מניחה שחתיכת הוצאה להחליף אותו?..... ובכלל לחפש גולף זה רעין מטורף? זה אוטו של צעירים וקילומטרז' בשמיים לרוב?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גולף 1.6 ללא טורבו ועם גיר אוטומטי היה בשנתונים ממש נמוכים. 

לא הייתי קורא לגולף רכב אמין מאוד, לא אז ולא עכשיו עם גיר DSG ( רובוטי כפול מצמדים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בשנתונים הללו ובתקציבים הללו הייתי מוותר על הגולף.

לא הכי אמין ולא הכי זול לתחזוקה.

וככל שמתיישן הסיכון להפתעות יקרות גדל

רכב נהדר למי שקונה חדש או בגיל 3-4 שנים ויודע שעלולה להבוא הפתעה וערוך לה.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...