Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, ina1205 כתב:

היי לירון, תודה על ההצעה קודם כל. אסביר...יש עליה ממושכת (אני מאזור ירושלים) וחשבתי על תקציב עד 40, אבל אולי אצטרך להשקיע יותר כדי לא ליפול עם רכב ישן ולא חסכוני... אפשר את הפייסבוק שלך או משהו לפנות אלך בפרטי? אמשח לדבר יותר לעומק. בפורום הזה לא מאפשרים לי לשלוח לך הודעה כי אני חדשה כאן ואין לי מספיק פוסטים וכו...  מחשבה נוספת הייתה לקחת הונדה גאז אוטומט משנות 2015-2017 , אבל הבנתי מאנשים שהיא חלשה ונראה לי בעליה הזאת היא תסחב, אבל עם מלא רעש ומאמץ...עד היום נהגתי על הונדה סיויק 1.8 אוטומט (אני נוהגת רק על אוטומט) היא הייתה חזקה ומהנה, אבל זללה דלק...אם ארד אחרי מנוע חזק למשהו חלשלוש, אקלל את הרגע... בקיצור, אשמח לדבר איתך.

הסיוויק 1.8 חזקה רק במעט מכל משפחתומטית 1.6 מצוייה. והיום הן לא ממש מצויות עם המעברים להיברידי וטורבו.

הונדה הרבה שנים רצו על מוניטין של מנועים חזקים וספורטיביים (ברכבים המשפחתיים) שאין מאחוריו הרבה. 

אם הסיוויק הרגישה לך חזקה ומהנה אז הדרישות שלך אינן מאתגרות במיוחד.

אני לא חושב שמעבר לסוזוקי טורבו ירגיש לך כמו מעבר לרכב פחות חזק. בודאי לא באופן משמעותי. לטורבו יתרונות דרמטיים בביצועים וזמינות הכח. בודאי בשימוש יומיומי.

אני עברתי מסיוויק 1.8 לסיוויק 1.5 טורבו והחדשה חזקה יותר באופן דרמטי מאוד. עולם אחר. זו לא השוואה זהה לשלך כי אני חושב שה 1.5 בסיוויק נמרץ במיוחד ואני חושב שהסוזוקי כבדה יותר. אצלי גם שתיהן ידניות. ועדיין אצלי זה מעבר מרכב רגיל למשפחתית זריזה בהחלט. המעבר שלך לא יהיה כזה אבל אני לא צופה תחושה של מעבר לרכב חלש יותר. לדעתי ירגיש דומה או יהיה חזק יותר בשימוש יומיומי

הסיוויק 1.8 גם אינה שתיינית גדולה בכלל (בניגוד למה שכתבת). כנראה יש לך רגל כבדה יחסית. במצב כזה כל רכב שותה בלהט. בודאי רכבי טורבו שיותר מושפעים מהרגלי נהיגה מרכבים ללא טורבו.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעה, razi_pazi כתב:

הסיוויק 1.8 חזקה רק במעט מכל משפחתומטית 1.6 מצוייה. והיום הן לא ממש מצויות עם המעברים להיברידי וטורבו.

הונדה הרבה שנים רצו על מוניטין של מנועים חזקים וספורטיביים (ברכבים המשפחתיים) שאין מאחוריו הרבה. 

אם הסיוויק הרגישה לך חזקה ומהנה אז הדרישות שלך אינן מאתגרות במיוחד.

אני לא חושב שמעבר לסוזוקי טורבו ירגיש לך כמו מעבר לרכב פחות חזק. בודאי לא באופן משמעותי. לטורבו יתרונות דרמטיים בביצועים וזמינות הכח. בודאי בשימוש יומיומי.

אני עברתי מסיוויק 1.8 לסיוויק 1.5 טורבו והחדשה חזקה יותר באופן דרמטי מאוד. עולם אחר. זו לא השוואה זהה לשלך כי אני חושב שה 1.5 בסיוויק נמרץ במיוחד ואני חושב שהסוזוקי כבדה יותר. אצלי גם שתיהן ידניות. ועדיין אצלי זה מעבר מרכב רגיל למשפחתית זריזה בהחלט. המעבר שלך לא יהיה כזה אבל אני לא צופה תחושה של מעבר לרכב חלש יותר. לדעתי ירגיש דומה או יהיה חזק יותר בשימוש יומיומי

הסיוויק 1.8 גם אינה שתיינית גדולה בכלל (בניגוד למה שכתבת). כנראה יש לך רגל כבדה יחסית. במצב כזה כל רכב שותה בלהט. בודאי רכבי טורבו שיותר מושפעים מהרגלי נהיגה מרכבים ללא טורבו.

ואלה, תודה על הסבר.... אולי באמת רגל כבדה, לא יודעת, לא חשבתי על זה....האמת שדפקתי מהירות... 

אני צריכה משהו זריז ויחסית קטן (או סופרמיני או משפחתי קומפקטי או גיפון... הונדה שלי היתה חצבק לכן לא ארוכה מדי).. טוב תנקס.  

פורסם

התקציב לא מאפשר שום סוזוקי טורבו בנזין 1.4.

האמת, אפשר ב 40 אלף₪ למצוא מאזדה 2 המצב נורמלי. 

רכב אמין ודי זריז.

השאלה, האם הבגאז' מספיק לצרכים שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 1 דקה, vladclar כתב:

התקציב לא מאפשר שום סוזוקי טורבו בנזין 1.4.

האמת, אפשר ב 40 אלף₪ למצוא מאזדה 2 המצב נורמלי. 

רכב אמין ודי זריז.

השאלה, האם הבגאז' מספיק לצרכים שלך.

כן, הבנתי שזה לא הולך ביחד... כנראה אעלה את התקציב .... מאזדה 2 אולי טיפה קטנה. אסתכל עליה... 

פורסם
לפני 8 שעות, razi_pazi כתב:

באופן כללי בתקציבים הללו משתלם להעלות תקציב כל עוד זה אפשרי בצורה סבירה.

אם הסכום יעלה נניח ל 55 המצאי ישתפר באופן מורגש.

כן, זה כנראה מה שאעשה. אם להסתכל על גפונים, אז סוזוקי נשאר הכי אמין ויחסית לא יקר.... הבנתי ש פיגו 2008 ואופל מוקה, היופיופים האלה, עם תקלות ולא כדאי להתקרב. 

פורסם

אני חוזר, תבדקי את הסוזוקי ויטארה (2013-16). אמנם קצת יותר קטן ויקר מהקרוסאובר, אבל אותו מנוע אמין כמו ה-sx4 והקרוסאובר (עד כדי מודיפיקציות), ותיבת הילוכים פלנטרית 6 מהירויות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 דקות, sperial כתב:

אני חוזר, תבדקי את הסוזוקי ויטארה (2013-16). אמנם קצת יותר קטן ויקר מהקרוסאובר, אבל אותו מנוע אמין כמו ה-sx4 והקרוסאובר (עד כדי מודיפיקציות), ותיבת הילוכים פלנטרית 6 מהירויות.

ואללה, חשבתי ויטרה יותר גדולה מקרוס... אחלה, תודה, אבדוק את כל אלה...

לפני 27 דקות, vladclar כתב:

הבנת נכון.

כן, באסה, הם נוחים ופחות נוקשים בפנים, אבל לא רוצה בעיות עם גיר, מנוע וכו.

פורסם

שימי לב שאני מדבר על ויטארה, ג׳יפון עירוני מהעשור האחרון, בניגוד לגראנד ויטארה מעשור קודם שהוא רכב שטח ואכן יותר גדול.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

שימי לב שאני מדבר על ויטארה, ג׳יפון עירוני מהעשור האחרון, בניגוד לגראנד ויטארה מעשור קודם שהוא רכב שטח ואכן יותר גדול.

כן, תקס, אסתכל

פורסם (נערך)

סוזוקי עושים קצת סלט עם שמות הדגמים שלהם.

נראה לי שה sx4 פעם היה מודל וכעת זה גימור בקרוסאובר או סתם תוספת לשם.

ומה זה הריבוי הזה?:

suzuki Crossover turbo sx4 S-cross

לא רק בארץ. לעיתים עניין עיוותי ותוספות שמות הוא מקומי. לא במקרה הזה

331426.webp

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם (נערך)

זו לא רמת גימור.

הסיפור הזה נמצא על הישבן של כל ״סוזוקי קרוסאובר״, חוץ מהמילה ״טורבו״ שנוספה ב-2017. מכל מקום, בד״כ הכוונה ב-“sx4” היא לדגם שירש את הליאנה בסביבות 2007, עבר שדרוג מהותי ב-2010 וסיים את תפקידו ב-2014, בעוד שהדגם המצולם, שהופיע ב-2013, עבר שדרוג ב-2017 ומתיחת פנים נרחבת ב-2021 מוכר במקומותינו כ״קרוסאובר״ אז, כן, המדבקות די משגעות את הקהל, אבל ההבחנה הברורה ביותר היא בין דגמי 2007-14 לדגמי 2013 ומעלה (היתה תקופת חפיפה קצרה).

אגב, אני מדבר על הטרמינולוגיה המקובלת בארץ. לא משהו רשמי (ולראיה ריבוי המדבקות) ובחלק מהעולם - כולל בויקיפדיה - כל הדגמים קרויים sx4.

עריכה אחרונה על ידי sperial

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...