Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי לדבר עם האסיסטנט בעברית שפת ממשק הטלפון צריכה להיות בעברית? אצלי זה עובד ממש גרוע באנגלית עם שמות עבריים.

למשל call ziv  על הפנים.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Nemesis כתב:

כדי לדבר עם האסיסטנט בעברית שפת ממשק הטלפון צריכה להיות בעברית? אצלי זה עובד ממש גרוע באנגלית עם שמות עבריים.

למשל call ziv  על הפנים.

אני מצאתי ששם באנגלית לא ברור מקשה על האסיסטנט ,ובחרתי בשם - DAVID THOMPSON ועובד לי כל פעם , אני מתחיל בהי גוגל CALL דיוויד טומפסון , השם חייב להיות באנגלית.

עריכה אחרונה על ידי URSH
פורסם
לפני 20 שעות, Michazzz כתב:

אפל קאר עושה מה שצריך בעברית, מחייג לאנשי קשר, מקריא ווטסאפים, עונה תשובות כתובות בווטסאפ, מוסיף ליומן... נוח מאוד.

להקריא הודעות, גם אנדרואיד.

לפני שעה, URSH כתב:

אני מצאתי ששם באנגלית לא ברור מקשה על האסיסטנט ,ובחרתי בשם - DAVID THOMPSON ועובד לי כל פעם , אני מתחיל בהי גוגל CALL דיוויד טומפסון , השם חייב להיות באנגלית.

האסיסטנט לומד אותך גם עם הזמן ופשוט צריך לבטא ברור, באופן שבו מבטאים את השם באנגלית.

לחילופין, לאנשי קשר שמשתמשים בהם תדיר, אפשר ללמד את האסיסטנט איך אתה מבטא איש קשר מסויים.

https://arstechnica.com/gadgets/2021/04/you-can-now-teach-the-google-assistant-how-to-pronounce-names/

אני מעדיף לתת שמות. למשל, לבת הגדולה שלי קוראים Ghostbusters, למרות שיש לה שם אנגלי למהדרין...

לפני 6 שעות, Nemesis כתב:

למשל call ziv  על הפנים.

אין קשר. האסיסטנט לא מדבר עברית.

אתה צריך ללמוד איך אומרים Ziv באנגלית (כאמור למעלה) או ללמד אותו איך אתה אומר (גם כאמור למעלה)

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, falou כתב:

להקריא הודעות, גם אנדרואיד.

האסיסטנט לומד אותך גם עם הזמן ופשוט צריך לבטא ברור, באופן שבו מבטאים את השם באנגלית.

לחילופין, לאנשי קשר שמשתמשים בהם תדיר, אפשר ללמד את האסיסטנט איך אתה מבטא איש קשר מסויים.

https://arstechnica.com/gadgets/2021/04/you-can-now-teach-the-google-assistant-how-to-pronounce-names/

אני מעדיף לתת שמות. למשל, לבת הגדולה שלי קוראים Ghostbusters, למרות שיש לה שם אנגלי למהדרין...

ממש מתאים לניסיון שלי מה שאמרת "פשוט צריך לבטא ברור, באופן שבו מבטאים את השם באנגלית." 

מעניין לא הבנתי למה לגבי הבת העדפת את גוסטבאסטר?

דרך אגב בניסיונות שלי הכנסתי שם דיוויד בלאט וגוגל החל לתת לי סקירה על המאמן כדורסל ..

תודה על הלינק..

עריכה אחרונה על ידי URSH
פורסם
בתאריך 20.8.2024 בשעה 10:11, Nemesis כתב:

אני מבטא איך שאומרים באנגלית זיו, זה פשוט לא עובד לי.

זה גם מתקשה מאוד בשמות משפחה נפוצים אצלינו, למשל ארליך.

אז תאיית... זד, איי, וי

וארליך זה ארליצ׳

וכן... מתקשה

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בתכלס, סתם עצלנות לא ברורה ודי אופיינית של גוגל. הרי על הטלפון אין בעיה להכניס כתובת ניווט בעברית ללא כל בעיה ועוד, אז מדוע באנדרואיד אוטו זה לא ניתן? אין לי מושג. 

• תוכן חדש...