Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי רכב שתומך באפל קארפליי ואנדרואיד אוטו. כרגע עם מכשיר אנדרואיד. אני מחפש פתרון (וגם שוקל לעבור לאייפון) שיאפשר לי לי ללחוץ על הלחצן שמפעיל את ASSISTANT/SIRI ויאפשר לי להגיד בעברית דברים כמו 'תתקשר לאמא', או 'סע לסביח עובד בגבעתיים', מה שבלתי אפשרי כרגע.

מישהו מכיר פתרון?

תודה רבה

פורסם

תלמד אנגלית. או ערבית. או הולנדית.

הassistant מכירבדי הרבה שפות, עברית לא ביניהן

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה ממילא שוקל מעבר לאייפון, אז סירי עובדת באופן מדוייק ואמין בנוגע לשיחות, הודעות או תזכורות. יכולה גם להשיב על שאלות ספציפיות תוך כדי אך לא מורכבות שדורשות קריאה של טקסט בזמן החיבור לאפל קאר פליי. היא מסורסת במוד הזה ובצדק. 

אין לי מושג בנוגע לאנדרואיד אוטו. 

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 16.8.2024 בשעה 13:37, Johnathan כתב:

אם אתה ממילא שוקל מעבר לאייפון, אז סירי עובדת באופן מדוייק ואמין בנוגע לשיחות, הודעות או תזכורות. יכולה גם להשיב על שאלות ספציפיות תוך כדי אך לא מורכבות שדורשות קריאה של טקסט בזמן החיבור לאפל קאר פליי. היא מסורסת במוד הזה ובצדק. 

אין לי מושג בנוגע לאנדרואיד אוטו. 

בעברית..? נשמע מצוין

פורסם

וסירי עומדת להשתפר משמעותית מאוד בiOS 18.1 שמגיעה עד סוף השנה (אני עם הבטא ראיתי לא מעט מהחומר בכנס מפתחים האחרון)

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מדבר לטלפון. הרבה.

טיימרים, תזכורות, פגישות, תענה, תפסיק, תתקשר ל..., תשלח הודעת וואזאפ ל..., פתח אפליקציה, נגן פיינל קאונט דאון...

אצלי הכל תמיד באנגלית, אז אין לי בעיה עם אסיסטנט של גוגל, אבל בדברים הפשוטים (כמו שמפורטים למעלה), מהניסיון שלי עם אייפון 13, סירי עובדת מצויין. פעם היא גם עבדה הרבה יותר מהר מאסיסטנט, אבל מאז שעברתי לפיקסל יותר חזק (7), האסיסטנט סגר פער.

אבל אם רוצים לדבר בעברית, אז כרגע זה רק אייפון. 

בגוגל עושים עכשיו את המעבר ל-AI שלהם (Gemini) שיחליף את Google Assistant, אבל זה רק במכשירים הכי חדשים שלהם ועוד לא יצא לעולם לבדיקה. בכל מקרה, הפיקסלים החדשים עולים כמו אייפון, אז כבר אפשר לקנות אייפון עכשיו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפל כמה צעדים קדימה מגוגל בעברית. מעצבן מאד.

אני גם בספק שאסיסטנט תתמוך בעברית מתישהו, כי עוברים לgemini. בגדול הוא תומך בעברית, אבל לא בהוראות כמו לחייג, לנווט, להפעיל מוזיקה, לשלוח הודעה... חבל, כי להבין ולדבר עברית הוא כן יודע. מקווה שזה יגיע בקרוב כי זה באמת נוח בנהיגה.

פורסם

אפל קאר עושה מה שצריך בעברית, מחייג לאנשי קשר, מקריא ווטסאפים, עונה תשובות כתובות בווטסאפ, מוסיף ליומן... נוח מאוד.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

מאז שנפתח הנושא הזה, אני מתחרפן כל פעם שמישהו מגיב והנושא מוקפץ שוב ושוב.

אני... אני לא מצליח בכלל להתקשר לאמא, אולי רק הגברת מעין דור יכולה לעזור לי.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • מבאס 1
פורסם

2 אופציות שאתה יכול לנסות:

1. בהגדרות של אסיסטנט ללכת ל"your people", להוסיף שם את אמא, ולהגדיר שהיא "mom".

2. באנשי קשר, תערוך את האיש קשר של אמא, ותוסיף כינוי mom או ema (כנראה שmom יעבוד יותר טוב).

אחרי שעשית אחד מהשניים (או שניהם), תנסה לבקש מהאסיסטנט call mom.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

הילדים שלי הוסיפו IMMA ו ABBA לאנשי קשר וזה עובד להם מצויין

אולי הם מקווים שאנייטה או אנני-פריד יענו להם במקומי.

שמות מקומות לניווט יותר מסובכים כי האסיסטנט לא יודע תמיד להבין וגם כמשתדלים לברא היטב את שם המקום לא מקבלים אפילו משהו מקורב.

city of jubilee עבד עם הילדים בהכתבה לוצאפ אבל לא עם האסיס.טנט.

כל זה ב AA, ב CP אין בעיה

עריכה אחרונה על ידי borsood

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...