Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Google wallet הפסיק לעבוד בשעון

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

מאתמול אפליקציית Google wallet (Google pay) בשעון שלי לפתע נותנת הודעה: 

Google wallet is not available in this location yet.

השעון שלי מייבוא מקביל (Galaxy watch 4) אז כמובן שהתחלתי במסכת איפוסים ופרמוטים ומחקרים כי הנחתי ששם הבעיה, עד ש(רק) היום עלה בדעתי לבדוק את השעון של אשתי, והפלא ופלא גם אצלה אותו הדבר.. השעון שלה מיבואן רשמי.

למישהו קרה?

אני מניח שאולי זה קורה בגלל ענייני שיבושי מיקום?..למרות שבכל מקום שאני בודק אני מופיע במיקום תקין, גם הIP החיצוני שלי ממוקם תקין. 

או שגוגל החליטה להסיר אותנו מהשימוש באפליקציה בשעון..

-האפליקציה עבדה במשך שנתיים באופן תקין בלי בעיות.

-שעון Galaxy watch 4.

-בטלפון אין בעיה באפליקציה.

פורסם

לא שילמתי בו בימים האחרונים, אבל בכניסה לאפליקציה התנהגות רגילה, ומפות גוגל ממקם אותי נכון, בבית.

בחיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוודאי.

אני משלם בטלפון כשהמסופון לא קורא אתה השעון. זה קורה מדי פעם בלי שום חוקיות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נסה לעשות כיבוי והפעלה מחדש, גם לשעון וגם לסלולרי עצמו. 

תתפלא כמה בעיות זה פותר. 

אני משתדל לעשות את זה אחת לתקופה.

מקווה שזה יפתור לך את הבאג. 

אני לא משלם עם השעון, כך שאני לא יכול להגיד אם אצלי זה עובד או לא- עם שיבושי המיקום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

במקרה אני כרגע בלונדון לעבודה, ברגע שנחתתי האפליקציה בשעון התחילה לעבוד באופן תקין.

מעריך שהיא שוב תפסיק לעבוד כשאחזור לארץ מחר, נראה..

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

לאפליקציה הזו יש לפעמים קריזות.

לפני חודש הייתי במונטנגרו, סירבה לשלם בחנות או שתיים והתאוששה בלי שום פעולה מצידי.

פורסם

ואצל אישתך?

הוא לא ממקם אותך בביירות?

פורסם

גם אצל אשתי לא עובד. בכל בדיקת מיקום אפשרית שאני מבצע אני נמצא במקום הנכון, גם מבחינת המכשירים עצמם וגם ברמת הIP שמקבל מהספק שלי. גם במקום העבודה שלי שנמצא במרכז הארץ המיקום תקין אבל האפליקציה בשעון מסרבת לעבוד.

פורסם

כיוון שהשעון של אשתך הוא ביבוא רשמי הגיע הזמן לפנות לתמיכה של היבואן. ושלך לפנות ליבואן המקביל.

• תוכן חדש...