Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כאן לקח אחר, חשוב מאוד: לא להתפתות להצעה שנראית מלכתחילה הזולה ביותר, אלא לבצע סימולציה של כמה הצעות עד שלב התשלום, ולבדוק מה ההצעה המתאימה ביותר, עם כל התוספות. ולקרוא את האותיות הקטנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בודק השכרת רכב בגרמניה פרנקפורט בקיץ לכמעט שבועיים.

אם מבין נכון - צריך לשלם איזה 25-35יורו על יציאה מהמדינה בכל החברות, דרך כל הסוכנויות. גם יציאה לאוסטריה וצרפת.

אוויס האתר בארץ פשוט יקר באופן מזעזע. איזה 50% יקר יותר.

אופרן, זה מלכודת? שנים אני בודק, שנים הם תמיד יקרים. הפעם יותר מתמיד.

צריך סטיישן בינוני ומעלה או רכב 7 מקומות עם 2 מקופלים - 5 נוסעים, 2 ועוד 3.

אבל - שמים קודמות עמדתי הרבה זמן בתור. במקרה הטוב עמדתי חצי שעה במקרה הרע שעתיים וחצי אולי קצת יותר.

מנסה להבין איך אפשר לשלם סביר ולהתחמק מהתור. ואיכשהוא, תמיד בחברות האחרות התור יותר קצר, שנה אחרי זה עברנו חברה ואז היה תור. עניין של מזל ועומסים.

אף פעם לא שכרתי בפרנקפורט.

1. שלמה סיקסט - פאסאט סטיישן רכב מייצג - הכלל כלול, נהג נוסף ביטוחים, 920 יורו, צריך להוסיף איזה 35 יורו בדוכן על יציאה מהמדינה

2. סיקסט ישירות - פאסאט סטיישן רכב מייצג  קטגורית IWAR - 1030  יורו שזה כולל - ביטול עד השנייה האחרונה,  כלומר משלמים בדוכן ואין דמי ביטול אם אני מבין נכון אם לא הגעתי. איסוף PRIORITY שזה כמו DIAMOND אם מבין נכון, כלומר בלי תור. כולל דמי מעבר בין מדינות, נהג נוסף. ביטוח מלא כולל שמשות וצמיגים. בקיצור הכלללל. אותם תנאים רק עם תשלום מיידי ודמי ביטול של 100 יורו עד יום ההשכרה יוצאים 930 יורו. לא הגעת - לא מחזירים לך כלום.

שאלה קשה - מה עדיף - לשלם 1030 בזמן הלקיחה ולא יצא לך שקל מהכיס או לשלם 930 עכשיו ושיש מצב שהלכו 100 יורו...

יש קטע מעניין שרשום שם באתר טיגואן ALLSPACE שזה כמו קודיאק עם 7 מקומות אבל כתוב 5 מקומות.. נקרא Midsize Van Automatic תחת קטגורית IVAR. הטיגואן הרגיל תחת קטגורית SFMR שזה בכלל מוזר כי זה אוטומטי וכתוב Standard SUV Automatic, מאוד מוזר. מישהו מכיר??

3. אוויס ישירות -אתר מזעזע - נראה עתיק. לא ברור, לא מרכזים לך תנאים והתחייבויות, גועל. 777 יורו - אוקטביה סטיישן רכב מייצג - בלי ביטוח שמשות (לא ברור לגבי צמיגים), לא כולל מעבר מדינות, לא כולל נהג נוסף. כשאני מוסיף ביטוח שמשות WDW (אני מכיר שזה תמיד הולך עם צמיגים ונקרא PEP אז פה יש אייקון שכתוב עליו PEP  אבל התיאור זה Windscreen Damage Waiver (WDW). זה 4.2 יורו ליום, המחיר קופץ ל844 יורו, הרבה מעבר לסכום של הביטוח כי יש על זה מיסים ועוד כל מיני שטויות לא ברורות.

חייב לציין שהאתר של אוויס מזעזע. כתוב ביטוח חינם לא ברור מה תנאי הביטול, התשלום, הזייה.  נהג נוסף בסיקסט עולה בערך 100 יורו לתקופה כולל המיסים. בקיצור, המחיר הזול כבר לא יצא כזה זול.

נראה לי שה1030 יורו ולשלם במקום...

פורסם

גם הזמנתי בקיץ בפרנקפורט לשבועיים. הלכתי על סיקסט (גם פאסאט סטיישן) , כי יש לי כרטיס מועדון שלהם. המחיר כולל כל הביטוחים יצא כ2900 ש"ח ל14 ימי השכרה. העדפתי לשלם עכשיו כי היורו יחסית נמוך, ולא בטוח מה יהיה ערכו בקיץ.

מקריאה בפורומים הבנתי שאין DIAMOND בפרנקפורט. מבחינת התור, זה בעיקר מזל ושעת ההגעה שלך לסניף שלהם. כאשר הגעתי בצהריים כמעט תמיד היה עומס. מוקדם בבוקר או מאוחר בערב, לרוב היה ריק.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

למה לשכור רכב כל כך הרבה זמן מראש? חודש לפני זה מעל ומעבר. הבנתי שבאמת דורשים תוספת על יציאה מגרמניה לארץ אחרת. יש סוגי רכבים גניבים שאסור להכנס איתם למזרח אירופה. שווה לבדוק את החוקים המדוייקים מול חברת השכרה ולא מול מתווך

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

למה לשכור מראש? 

1. מחיר זול יותר ( דומה לטיסות)

2. כל קבוצות הרכב פתוחות בפנייך. להבדיל מעונות שיא, שאין הרבה אופציות.

3. ספציפית עכשיו היורו נמוך, אז די משתלם לשלם עכשיו על היורו.

פורסם

לגבי הזמנה עם אופציית שינוי /ביטול - מבחינתי בכלל אין שאלה כשהטווח הוא יותר מימים בודדים. במצב הנזיל בישראל התחייבות ליותר מחצי שנה מראש זו התחייבות לא סבירה.

לגבי קטגוריות הרכב - השיקול הוא מסחרי, לא טכני, מוזר כשהוא לא מוזר. זה מה שיש.

המלצה חמה - עשה כרטיס חבר בחברת ההשכרה שבה תבחר, זה לא עולה כסף אלא רק מוסר פרטים שממילא תצטרך למסור. סיכוי טןב שתוכל לעמוד בתור של המכובדים (ולקצר זמנים) ויש אפילו סיכוי (לג הייתי בונה עלעו) לשדרוג בהשכרה הראשונה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש שלוש  דרכים לשכור -

1. וואוצר דרך הנציג (ופה לדעתי כן עדיף שזה יהיה נציג של החברת השכרה בארץ ולא ברוקר כמו אופרן או רנטלקר),

2. הזמנה במערכת הגלובלית דרך הנציג בארץ,

3. הזמנה ישירות באינטרנט באתר של החברת השכרה.

מנסה להבין משהו - אם קונים וואוצר, מה זה נותן שיש לך חבר בחברת השכרה? ממה שאני זוכר אי אפשר בכלל להכניס את זה וזה לא רלוונטי. אולי מערבב.

שידרוגים, זה קורה רק אולי בתקופות שיש עודף רכבים. לא משדרגים כשהם על הקצה. לפני שנתיים, לא היה אוקטביה או פאסאט סטיישן. רצו לתת suv, קלטו שהמזוודות לא יכנסו. נאלצו לתת לי פולקסווגן 7 מקומות, נדמה לי טוראן.

בסיקסט פרנקפורט אין דיאמונד? במינכן דיאמונד זה דוכן במקום אחר, זה בכלל משרד, מדמיין שמביאים לך קפה עד שהרכב מוכן. מביאים את הרכב אליך??

אם אין דיאמונד - אני מניח שיש תור נפרד לדיאמונד??

לפני שנציים או שלוש, זיהיתי שאם עושים השכרה ישירות, נדצה לי דרך יורופקאר, אבל לא עם שובר, המחיר איכשהוא יצא יותר זול.

אז יצרתי משתמש והנציג שירות שם את כל הפרטים. היתה לי אפליקציה ונדמה לי ששמתי אפילו צילום רשיון. ההשכרה הכי גרועה שהיתה לי.

חשבתי שאולי מקבל הןדעה והולך לרכב וזהו. כלום. תור של שעתיים. אומרים, איחרתם, אין רכב. אבל היתה להם מספר טיסה והטיסה נחתה באיחור. ניסו לשנמך אותי, סירבתי. קיבלתי אחרי התדיינות אופל אינסינייה דיזל לא מטופלת, נדלקה נורת מנוע, וכל בלימה האוטו רועד. התקרבתי לקצה של הנוזל אוריאה. כל זה לא עניין אותם בהחזרה בכלל, בטוח שהרכב נשטף וחזר ללקוח הבא.

פורסם
לפני 14 שעות, fatboy1340 כתב:

גם הזמנתי בקיץ בפרנקפורט לשבועיים. הלכתי על סיקסט (גם פאסאט סטיישן) , כי יש לי כרטיס מועדון שלהם. המחיר כולל כל הביטוחים יצא כ2900 ש"ח ל14 ימי השכרה. העדפתי לשלם עכשיו כי היורו יחסית נמוך, ולא בטוח מה יהיה ערכו בקיץ.

מקריאה בפורומים הבנתי שאין DIAMOND בפרנקפורט. מבחינת התור, זה בעיקר מזל ושעת ההגעה שלך לסניף שלהם. כאשר הגעתי בצהריים כמעט תמיד היה עומס. מוקדם בבוקר או מאוחר בערב, לרוב היה ריק.

בפרנקפורט יש דיימונד, הוא פשוט במיקום פחות נוח וכבר עדיף להמתין בתור מאשר לרוץ לצד השני של הטרמינל.

במינכן הם באלכסון אחד מהשני וזה מאוד פשוט ונוח. במינכן גם תמיד עמוס יותר מאשר פרנקפורט ולכן Diamond זה חובה (בעיני).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז אולי זה מה שהתכוונו אליו בפורומים. רוב התגובות היו שלרכוש דיאמונד בפרנפורט זה בזבוז כסף

פורסם

לא מצליח למצוא חוות דעת.

יש כלל אחד לגבי העומס, אצלי יהיה עומס.

איכשהוא המזל שלי.

לגבי דיאמונד, ממה שאני מבין, אפשר ללכת לדוכן הרגיל גם, יש שם תור מהיר, לפחות בטרמינל 2 בפרנקפורט.

לגבי טרמינל 1 - מה המרחק בין הדוכן הרגיל לבין הדיאמונד בטרמינל 1? אם אני נוחת בבוקר וביום שני, לפעמים זה יום עמוס (לא בישראלים, נסיעות עסקים לפעמים מגיעות בשני).

• תוכן חדש...