Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית באגי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי אז אני זה שלא יודע מה הוא ומנסה לבנות " מלכודת מוות"

ועוד לנסות להויח על זה וצריך להיכנס לכלאא.

אז לדעתי חבל ואפשר לחסוך במילים ופשוט לשלוח אליי מישטרה נכון מוטי???

צלצל אלים תבקש מהם שיבואו ויעצרו אותי בבקשה.

אני מניסה לקלוט

כאן זה פורום ולכל אחד יש את האפשרות להזהיר או לתת עצה וזה נכון

אבל להיכנס לחיים הפרטיים לא נראה לי שזה אמור לקרואת בכל מקרה לא בפורום הזה.

ערב טוב מאסף שממש ממש מרגיז שמזלזלים בו ושמוטי רוצה לשלוח לומישטרה לבית כיה וא רוצה לבנות מלכודת מוות ולשים בה שפן נסיונות .

"ההגנה הטובה ביותר היא התקפה"?

שים שנייה את הרגשות שלך בצד, אף אחד לא כתב את מה שהוא כתב בשביל להרגיז אותך כי העיניים שלך לא יפות, גם אני לא.

מה שאתה הולך לעשות הוא משהו שניכר בך שאין לך את ההבנה בו המספיקה כדי לבצע אותו בצורה בטיחותית, השאלות שלך מספיקות לקבוע את זה כעובדה, אקסיומה שאין עליה עוררין, כל מי שיודע חצי דבר על כלובים וקשתות התהפכות מבין בשניה אחת עם מי יש לו עסק.

אין בזה שום בושה, כולנו התחלנו ללמוד מאיפשהו ואף אחד לא נולד עם הידע, אבל אתה גם לא ממש מנסה להבין את חומרת העניין.

האם יש לך את הידע לקבוע איזה סוג של צנרת טובה לבניית קשתות התהפכות?

מה עובי הדופן?

איזה סוג של רתכת?

מהן הנקודות הנכונות לחיבור הקשתות לשלדת הרכב?

באיזה אופן הקשתות יתחברו?

האם החיבורים צריכים להתבצע למשטחים אופקיים או אנכיים?

ואני אפילו לא מתחיל לדבר על המבנה עצמו של הקשת, איך היא צריכה להיראות ואיך לחזק את המבנה שלה... דיפון הכלוב באיזורים רגישים... ועוד ועוד..

שאל את עצמך את השאלה הבאה - היית לוקח את אמא שלך לסיבוב בבאגי בשיא המהירות עם קפיצות והכל שיש סיכוי להתהפך בהן?

האם אתה סומך על היכולת שלך כרתך אומן להציל אותה במידה ותתהפכו?

אם לשתי השאלות הנ"ל ענית בתשובה שלילית, אני מקווה מאוד שאתה לבד מבין שאתה צריך לוותר על הפרוייקט, כי אם התשובות שלך הן אכן שליליות ואתה מתכוון להמשיך בפרוייקט ולמכור למישהו את הבאגי המדוברת אז אכן מדובר ברשלנות פושעת, אם אתה רוצה להבין את זה וגם אם לא.

ולגבי ההערה שלך ש"כאן זה פורום....לא להיכנס לי לחיים הפרטיים" אז הנה לך -

כאן זה פורום ולכל אחד יש את האפשרות לענות מה שבא לו כל עוד זה תואם את הקווים המנחים, בין אם אתה אוהב את התשובה ובין אם אתה לא אוהב אותה.

מוטי.

פורסם

לפעמים אני מרגיש בקייטנה.....

חסר רק השוקו והלחמניה :wink:

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

יפה אז אני לא זה שיודע

אבל בשביל זה יש חברים עד פה אני צודק???

מזגקר יכול לעשות

את העבודה

אתם כל כך מזלזלים יפה אני ילד לכם יש ניסיון

אבל לפעמים תתנו צ'אנס ותראו מה לילד יש להציע , אולי זה שווה משהו בסופו של דבר תחשבו על זה

אני רק שאלתי שאלה מבחינת חוקיות.

ואני כבר הספקתי להבין מה זה באגי ועד כמה זה מסוכן .

הייתה אצלי באגי של אח של אמא והיא לא הייתה בנויה חרטה והיא ממש ממש לא הייתה צעצוע כי כיושב לך מנוע 2000 סמ"ק של אימפרזה מאחורי הגב זה ממש ממש לא צחוק.

אז בבקשה מי שיכול לענות לי על השאלה ששאלתי תודה רבה

.

מי שמעוניין לצאת עלייי כאן שיהייה לו רק לבריאות.

הספקתי ללמוד המון מהפורום הזה ועל הפורום הזה ככה שהייתי כבר מובן לתגובות האלה אבל לא ציפיתי שזה יגיע לרמה כזאת שממש ממש יצאו עליי.

וליפעמים צריך לחשוב מעט, אין תקינה לבאגי וזה נכון.

אבל חסר מכוניות שמיסתובבות בכבישי הארץ עם עודפים של כח???

וכימעט בלי שינוייי מכניים כמו שאומרים לשפר מנוע נטו ולא לחשוב על כל השאר??? חסר????

אז כולנו יודעים שלא ממש ממש לא חסר.

ו לא שאני בא לומר שבגלל זה אני יבנה באגי בזילזול חס וחלילה אני רק אומר שזה לא דב שכיח.

שיהייה ערב טוב.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

אסף -

זה שיש אנשים חאפרים בארץ שמשפרים מכוניות ועושים כל מיני קומבינות לא בטיחותיות ידוע לכולנו... אבל האם בגלל שאחרים עושים, זה הופך את זה לבסדר?

זה יש חאפרים אחרים לא גורם לי לרצות להצטרף אליהם...

בסה"כ אני חושב שחברי הפורום מנסים להניא אותך מרעיון שעל פניו לא נשמע מזהיר, דבר שנראה לי הגיוני לגמרי גם אם לפעמים הניסוח לא נראה ידידותי במיוחד, ואם אני אישית פגעתי בך אנא קבל את התנצלותי - זו לא כוונת המשורר.

סתם נקודה למחשבה - גם מסגר שיודע לרתך לאו דווקא יודע איך בונים כלוב התהפכות, הוא אולי מכיר את נושא הרתכת הנכונה והטכניקה, אבל זה לא הופך אותו למהנדס שמכיר את הכוחות הפועלים על כלוב שכזה...

מוטי.

פורסם

סתם שאלה...

מה אתם חושבים על קרטינג עם מנוע 200 סמ"ק ותמסורת הפחתת כוח שתגיע למהירות 50-60?

ואופניים עם מנוע 50 סמ"ק גם עם תמסורות הפחתת כוח שיגיע לאותן מהירויות ביישורת כנראה??

פורסם

לא כולם חאפרים.

אלו תמונות שצילמתי בסדנא מקצועית בארץ. (של רמי.ל.)

הבאגי הוא של חבר שלי והוא כרגע בבניה.

כשיושלם אפתח שרשור עם תמונות מכל תקופת הבניה, וסיכום נסיעת מבחן.

למי שמזהה - מנוע 2.0 ליטר טורבו של אמפרזה ששודך אליו גיר אוטומטי.

a.jpg

b.jpg

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

טוב השאלה שלי היא לא בנושא בטיחות ולא בנושא חוקיות

אלא מפרט בנייה של באגי מרכב סטנדרטי הנעה קדמית גיר רגיל מנוע 1600

כל מי שיכול לעזור

יתקבל בברכה